Страсти – градините в София, кампания 2019/2020 - тема 3

• 44 482
  • 722
  •   1
Отговори
# 240
  • Sofia
Добро утро! E-mail от текущите класирания се получаваше само ако детето е класирано,  нали?
Да. Имейл за некласирано дете се получава само след първото основно класиране.

# 241
  • София
По молба на Саня ви пускам протокол 92 от заседание на РГ

Скрит текст:

# 242
  • София
Да попитам-граждански договор има ли същата сила както трудов договор при кандидастване?

# 243
  • София
Да попитам-граждански договор има ли същата сила както трудов договор при кандидастване?

Не.

# 244
Момичета, здравейте. Да попитам. Дете, което посещава вече ДГ колко точки тр да има? Кандидатствало е с 12. Прието е. Посещава. Сега системата дава 11 точки, защото било прието по първо желание. Не следва ли отново да кандидатства с 12 точки? Благодаря. Отнася се за преместване.

# 245
  • София
Пълен брой точки ще има за следващата кампания. За тази вече са използвани. Четете си правилата.

# 246
  • Sofia
Ако отпишете детето от ДГ и после кандидатствате, ще имате пак 12т.
Ако не го отпишете и кандидатдтвате за преместване, ще имате 11т.
Иначе както е писала Mrs Jan, пълния брой точки се възстановяват за следващата кампания.

# 247
Благодаря момичета. Heart

# 248
Здравейте,

Тази седмица класираха детето ми за преместване от една в друга градина. Ходихме на новото място и се записахме успешно. Вчера посетих и старото, за да ги уведомя и да отпиша детето.  В системата обаче все още не излиза, че градината има свободно място, а в профила на малкия е отбелязано "ПРЕДСТОИ Преместване ". Може ли това да рефлектира  върху нас, ако до края на седмицата директорката не отбележи,  че сме се отписали?

# 249
Здравейте отново,
Аз да си побутна въпроса.  Детето го отписахме от старата градина в сряда. В системата това все още не е отбелязано. Може ли това да ни провали старта в новата градина? Доколкото знам днес е крайния срок за обявяване на местата!?
Благодаря предварително!

# 250
  • София
Здравейте отново,
Аз да си побутна въпроса.  Детето го отписахме от старата градина в сряда. В системата това все още не е отбелязано. Може ли това да ни провали старта в новата градина? Доколкото знам днес е крайния срок за обявяване на местата!?
Благодаря предварително!
Щом са ви приели документите и са ви записали на новото място, значи няма проблем. Просто трябва да си го отразят в системата.

# 251
Благодаря много!

# 252
Здравейте. Може ли да се изиска проверка как конкретно дете с 9 точки на предишното класиране има 15 точки днес. ИЦД18001924 - кандидат за 178 Сребърно копитце - сграда 2, Набор 2018.

# 253
Здравейтее, когато детето е прието на текущо класиране може ли да се отложи с 60 дни? И каква е процедурата с майчинството? Кога трябва да се подаде в нои? Питам, защото в работата ми не са наясно.Предстои тръгването на ясло, но не ми е ясно кое след кое следва.

# 254
Здравете!  Имам следният казус и въпрос:  През май месец аз и детето ми, си сменихме адресната регистрация от Младост 1 в Младост 2.  Това ще окаже ли влияние на точките на детето за прием в ясла, след като общината на местоживеене не е променена. Ще загубим ли точката за отседналост?
Благодаря,предварително!

Общи условия

Активация на акаунт