Отговори
# 300
Всяка есен и пролет имам сезонен косопад.

# 301
След като родих имах много силен косопад. Овладях положението с употребата на медицински шампоан, ампули и витамини. Сега косопада ми според мен е умерен, но периодично отново ползвам подходящ за целта шампоан и ампули.

# 302
Имам косопад всяка есен,който е доста неприятен и ме притеснява.

# 303
Да, имах силен косопад веднага след като спрях да кърмя. Правя си домашни маски за коса, но не виждам особен ефект....

# 304
Косопадът ми се засилва през есента и пролетта. От месец вече е доста обилен.

# 305
Обикновено сезонен косопад, по-сериозен не съм имала. С четирикракото ми приятелче май по едно и също време си сменяме "козините", както се смеят вкъщи. И все едно, сезонен, несезонен, не е приятно. Обикновено вземам някакви мерки, подходящ шампоан, ампули за коса,  хубавото е, че всичко е за кратко и после косата се възстановява.

# 306
  • Враца
Косата ми винаги е падала, мислех че е от третирането. И през двете бременности косопада ми спираше. Сега 6 месеца след раждането пак започна да ми пада. Боядисвам я, но само върховете.

Въпросът ми е, възможно ли е косата да пада от боядисването, дори да не се боядисват корените?

# 307
Имала съм сезонен и по-сериозния, за който не бях подготвена - следоперативен косопад. Сега очаквам отново силен косопад след раждането...

# 308
Имам косопад всяка есен, той е сезонен и знам, че ще отмине. Най-сериозен косопад имах след раждането, защото 9 месеца косата ми изобщо не падаше и все едно навакса пропуснатите месеци за много кратко време. Това се дължеше на хормоните.

# 309
Случва ми се при смяна на сезоните, но бързо отшумява.

# 310
  • София
Имам косопад при смяна на сезоните,  всяка година е така. Приемам, че това е нормално. Свързана ли е честотата на миене на косата с косопада по някакъв начин?

# 311
Да, имала съм косопад, който свързвах с ражданията на децата ми.

# 312
Имам косопад при смяната на сезоните чувствам косата си наистина слаба и трябва да помисля за продукти за подхранване.

# 313
  • София
И двете с дъщеря ми сме с много гъсти коси, обаче и с обилен косопад. Имам чувството, че е непрестанен. Свързвам го най-вече с боядисването, не толкова със сезоните.

# 314
Наистина сериозен косопад съм имала след раждането на двете ми деца. Тогава намерих решение, в последните години е само при смяна не сезоните, което намирам за напълно естествен процес.

Общи условия

Активация на акаунт