Отговори
# 345
Имам косопад, който започна след раждането.

# 346
Имала съм косопад, причинен от преумора и стрес.

# 347
  • Варна
Имала съм и в момента също имам сезонен косопад, който успявам да овладея с подходяща козметика.

# 348
  • София
Имам косопад. Всичко, което съм ползвала помага малко и за кратко. Но аз имам проблеми с щитовидната жлеза и проблемът е от това.

# 349
  • sofiq
Имам сезонен косопад всяка година.Полагам много усилия да овладея бързо положението ,ползвам подходяща козметика(шампоан,маска,серуми или ампули за скалпа),правя и редовно домашни маски .

# 350
Имали ли сте косопад някога и знаете ли от какво беше предизвикан той? - И след трите ми раждания косата ми падаше страшно много. И до днес не се е възстановила, а може би и това, че я боядисвам си оказва влияние. Отделно и себореиния дерматит...Не знам дали има изобщо управия? Всякакви съвети биха ми били от полза.

# 351
  • София
В момента това е много наболял проблем за мен, появил след раждането на второто ми детенце. Нямам спомени с първото да е било така, но сега положението е сериозно - цялата къща е в косми, пада даже на малки кичури...определено съм притеснена и търся начини да огранича пораженията, въпреки че знам, че това е съвсем естествен процес след раждането. Много четох по темата, взимам комбинирани витамини за коса, кожа и нокти, но никъде не намирам еднозначно мнение за добри продукти против косопад. Ще съм благодарна на ваш съвет как да подобрим здравината на косата си и най-вече как да я запазим на главата си.

# 352
  • in Wonderland
Имам косопад, който започна след раждането.

# 353
  • София
Да, имам косопад. За съжаление съм диагностицирана с проблем на щитовидната жлеза. Бих пробвала описаните продукти дали действат добре при моят случай.

# 354
Имам косопад при смяната на сезоните.

# 355
Да, имам косопад в момента. След раждането(преди 3 месеца) косата ми започна да капе много, сега с настъпването на есента ще се засили. По време на бременността косата ми не капеше, растеше по-бързо и беше много лъскава, но няколко дни след раждането започна да капе.
Капсулите могат ли да се пият по време на кърмене? И ако може, трябва ли да се спрат др. приемани витамини(за кърмачки)?

# 356
Най-силен косопад имах няколко месеца след раждането на дъщеря ми и докато я кърмех. До колкото се запознах се е дължало на хормоните.

Косата ми е къдрава и използвам доста препарати върху нея (пяна, лак), освен това я боядисвам, което допускам, че също влияе допълнително. Бих ли могла по някакъв начин да повлияе на косопада породен от тези фактори?

# 357
Имали ли сте косопад някога и знаете ли от какво беше предизвикан той?
Имам косопад при смяна на сезоните - есен и пролет, а най-силния косопад беше когато родих и започнах да кърмя.

# 358
Обилен косопад след раждането и на двете ми деца. Не толкова обилен, но доста неприятен всяка есен. Пробвала съм разни шампоани и маски против косопад, но не съм виждала особена промяна

# 359
Имам косопад почти непрекъснато, особено сега когато кърмя и при смяна на сезоните

Общи условия

Активация на акаунт