Отговори
# 360
Имам косопад в момента Sad дължа го на силен стрес и смяната на сезоните. Имала съм и преди косопад, но както досега не ми те е случвало. Даже много подкасих косата си с надеждата да се намали загубата на коса.
Имам въпрос към д-р Дренски: когато скалпа на главата се раздразни от употреба на нов продукт за коса, как може да облекчим сърбежи  възпаление максимално бързо и ефективно? Разбира се употребата на този нов продукт е преустановена.

# 361
  • Г. О.
След като родих косата ми започна да пада много силно, може би както никога преди. Предполагам, че е нормално, тъй като хормоните ми още не са се нормализирали, но е доста неприятно. Надявам се скоро да спре.

# 362
Имали ли сте косопад някога и знаете ли от какво беше предизвикан той?
Имах по едно време косопад, радвам се, че бързо отшумя и не беше интензивен. Мисля, че беше предизвикан от силен стрес.
 Д-р Дренски, възможно ли е причината да е бил стресът?

# 363
  • Пловдив
Моят косопад е взесезонен, хубавото е, че и постоянно израства нова коса. Не мога да разбера от какво е, не е на хормонална основа, защото съм се изследвала.

# 364
  • София
След като отслабнах драстично, косата ми започна да пада.

# 365
В момента страдам от косопад и за съжаление нямам представа каква може да е причината. Чувствам се ужасно, когато видя по стола и по дрехите си коса всеки път, когато стана. Чистно казано не знам как би могла да се установи причината за косопада

# 366
При мен се получава някакъв сезонен косопад може би, в предната част на главата, над челото, след това ми изниква нова коса и щръкват едни антенки...

# 367
  • Пловдив
И в момента имам косопад, не знам на какво се дължи,  стана постоянен.  Sad
Миналата есен приложих лечение с таблетки + лосион. Имаше временен ефект...

# 368
Имам косопад при смяна на сезоните, в момента съм бременна и косата ми не пада както преди, но знам, че след раждането ще почне отново... И нека съм подготвена

# 369
Много ми пада косата, почти целогодишно. Пробвала съм много рецепти, но без резултат.

# 370
Да, имах обилен косопад след бременността. Взимам допълнителни витамини за коса, кожа и нокти.

# 371
  • София
Не съм имала сериозен косопад, освен стандартното- след бременностите и сезонен.

# 372
  • София
Имам косопад. Предполагам, че е нещо хормонално, свързано с възрастта ми. Опитвала съм различни средства против косопад, но без успех. Плаша се колко е оредяла косата ми.

# 373
  • Стара Загора
Косопада при мен беше от диета,стрес и постоянно вързана коса.

# 374
Да имала съм косопад, предимно през пролетния и есенния период.  А сега след като родих се засили и в момента е много. Имам въпрос- продукта който описвате съвместим ли е с кърменето и ще има ли резултат в моята ситуация или е по добре да изчакам да се нормализират хормоните?

Общи условия

Активация на акаунт