Различната емоционална интелигентност. Или ,,Обичам те,, по моя начин.

• 7 968
  • 239
  •   1
Отговори
# 45
Ако някога срещнеш човек с твоята емоционалност или породи у теб такава, с която да си паснете няма да пишеш имаХ, а имаМ.

А ако не стрещна какво да правя - самоубивство чрез удавяне в среден по големина водоем ?

Иначе, с въпросното гадже неща не се получиха, защото стреса ѝ влияше зле - ставаше много мрънкаща и с ниско либидо.

# 46
  • волно калдъръмче
Да, обикновено става точно това.

Много ми е интересно да разбера какво се разбира под мрънкаща жена.

# 47
Затова не виждам друга пречка освен собствения егоизъм да не направиш нещо, което знаеш че другият харесва.
Баш.
Ако обичам лалета и не обичам хризантеми и ми подарят хризантеми, ще ги метна в кофата. Такива ежедневни подробности говорят много за нагласата на човека. Сега, ако обичам бавареца и ми подарят опел, е друго. Но нищо не коства да се пресегнеш да вземеш другото цвете, вместо да налагаш своето за нещо, чиято цел ед.а зарадва другия. Обидно е. Затова почти нямам пропуски при подаръци, винаги гледам човека и какво ТОЙ обича, щото не съм егоцентрична. Веднъж подарих на приятелка най- грозните според моя вкус обеци, много кичозни, но знаех, че тя ще ги хареса и така и стана, носеше ги с удоволствие и много се радваше. Ако бях вгледана в себе си и с нос, забит в моите усещания, щях да подарявам масово фини дребни обички и никой нямаше да ги носи.

Непрекъснсто повтаряш, че не си егоцентрична. Типично за хора, които много държат да бъдат оценени Simple Smile
Като се замисля, нямам приятелки с разнородни от моите усещания към подаръците, та много ми е лесно в изборите.
За другото, Уейв го е написала.

# 48
  • София
За първи път го казвам, престани да пишеш лъжи.
Мерси. Твоята е ясна, отдавна съм казала какво мисля.

# 49
А ако не стрещна какво да правя - самоубивство чрез удавяне в среден по големина водоем ?

Иначе, с въпросното гадже неща не се получиха, защото стреса ѝ влияше зле - ставаше много мрънкаща и с ниско либидо.
Това, което описваш за нея е точно неудовлетворен човек. Това имам предвид, че връзките са неудовлетворяващи и нямат развитие или ако имат то е, защото различни обстоятелства са го наложили.
Сами избирате дали да си губите времето или не.

# 50
За първи път го казвам, престани да пишеш лъжи.
Мерси. Твоята е ясна, отдавна съм казала какво мисля.

Не се ядосвай, просто много ми хареса примерчето ти Simple Smile
Обичам перли, но ако ми подарят - няма да ги нося.

# 51
  • волно калдъръмче

# 52

Е, има и мъже, които искат и се сещат сами да удовлетворяват жената по какъвто и начин да е. Grinning

# 53
  • волно калдъръмче
Точно те ще ти кажат, че тя никога не е напълно удовлетворена. Все иска нещо друго или нещо повече. Амбициозни сме и с въображение. Но мрънкащи - никога.

# 54
Точно те ще ти кажат, че тя никога не е напълно удовлетворена. Все иска нещо друго или нещо повече. Амбициозни сме и с въображение. Но мрънкащи - никога.

Е, аз пишех за онези мъже, които желаят. Отвътре им идва, защото мнооого я обичат. Иначе насила е грозно и насила хубост не става. И този, който не разбира или пък го прави насила - е способен да го каже, че никога не е напълно удовлетворена, ала-бала. Simple Smile 

# 55
  • волно калдъръмче
Не, по-скоро тях ги обичат. Има един момент, в който всичко, което правят, ни харесва. После идват други времена.

# 56
  • София

Това как да го разбираме - единият от партньорите не умее да различава собствените си чувства, или... тези на партньора, или?

# 57
  • София
За мен любовта е преди всичко грижа. Грижа и вложено време. Аз обичам и се грижа за детето, мъжа, животните, гарденията ни. Обичам се и се грижа и за себе си. За щастие, мъжът ми има същото разбиране относно що е то любовта, усети се още на първите ни срещи - иначе просто нямаше да останем заедно.

Китки и приказки не ме впечатляват; впечатлява ме човек, който, ако ей сега го побутна, че ми трябва Беналгин, ще скочи и ще отиде до аптеката без фасони. Нищо, че спи като труп, тъй като снощи пропътувахме над 600 км. Човек, който извън работата си влага достатъчно време и грижа в нас с детето, и го прави с кеф, а не по задължение.

Не ми трябва мъж, който да ''отгатва'' какво ми е на сърце, защото съм възпитана винаги да казвам ясно и високо какво искам. Никога не мрънкам и в личния си живот не допускам мрънкачи (без значение от пола им), както и хора, които никога не знаят какво искат, но все очакват другите да ги направят щастливи. Сори, не става така.

# 58

Това как да го разбираме - единият от партньорите не умее да различава собствените си чувства, или... тези на партньора, или?

Кати,
Например: аз му говоря за чувствата си, които изпитвам, а той ми твърди, че неговото отношение е същото, като в началото..

# 59
  • София
Не всички хора обичат да бъдат въвличани в дълбоко прочувствени разговори за това какво изпитват... всъщност, повечето хора не обичат май.

Общи условия

Активация на акаунт