Липса на секс...

• 20 797
  • 471
  •   1
Отговори
# 420
А и още един съвет... Не слушай съвети от жени как се свалят жени. И как се комуникира с жени. Това е съществено. Жените ще ти кажат, че харесват добрички послушни романтични мъже. Но фактите говорят друго.
И какво говорят фактите?

# 421
Фактите говорят, че жените се кефят на мъже. А мъжкото поведение значи да не се мазниш и да вземаш трудни решения. В случая - решението е да имаш някви правила за личния си живот и другите да се съобразяват с тях. И в конкретика - трябва всеки да знае какви са границите. Както той знае границите на жена си и се държи точно и допринася за нейното добруване, така и тя трябва да знае неговите граници. В случая - всеки човек има нужда от секс и е добре да има разбирателство. А най-смешното на бг мама е, че жените тука са като стадо, което се подкрепя, ако ще убийство да има.

# 422
... А най-смешното на бг мама е, че жените тука са като стадо, което се подкрепя, ако ще убийство да има.
Не,  най-смешното е някой да влезе с това твърдение.

# 423
  • Насред хаоса
Дрън-дрън. Откога доброто отношение и подход значи мазнене и купуване? Трудни решения взимат всички хора, независимо от пола. Откъде пък това самочувствие у някои мъже, че знаят по-добре от самите жени какво харесват и искат?

# 424
А мъжкото поведение значи да не се мазниш и да вземаш трудни решения.
Друго си е да удариш по масата да ти донесе ракията със салатата, да.
Да я водиш на вечеря е доста гейско.

Не казвам, че трябва всеки секс да е предшестван от всичките тия салтанати, но когато системата скърца, малко грес има добър ефект. В началото.

И не всяка жена припада от мерак да ходи по заведения и да й купуват бельо. Доста жени предпочитат просто да се поинтересуват от тях - как минава денят им, какво ги вълнува, какво смятат по този или онзи въпрос. Колкото и да е странно, някои жени дори предпочитат да си останат гушнати на дивана с милото пред ТВ-то с купа вредна храна, отколкото да се кривят на неудобни обувки и да ядат суши със странен вкус или да ги мъкнат на опера в модерен аранжимент. Ключовото нещо е да се открият нуждите на жената и да се адресират. Жената иска да се чувства значима, желана, уважавана. А не просто предмет за улеснение при ежедневните нужди.

# 425
Е все пак двуседмична подготовка и угаждане само и само дано се навие жената ми се струва леко преувеличено. Като не го харесва и толкова я мъчи секса с него, защо се е омъжила точно за този мъж?

# 426
  • волно калдъръмче
А мъжкото поведение значи да не се мазниш и да вземаш трудни решения. В случая - решението е да имаш някви правила за личния си живот и другите да се съобразяват с тях. И в конкретика - трябва всеки да знае какви са границите. Както той знае границите на жена си и се държи точно и допринася за нейното добруване, така и тя трябва да знае неговите граници. В случая - всеки човек има нужда от секс и е добре да има разбирателство.
Това да не е майка ти? Ти си пораснал, имаш правила за личния си живот и тя трябва да се съобразява с тях.

Границите, за които говориш, може да са и предел на силите ѝ. За теб е необяснимо как на човек може да не му се иска секс. Ами, може. Стрес на работното място, после домакинска работа, деца, рутина, темерут, който смята, че му се полага секс...

# 427
Е все пак двуседмична подготовка и угаждане само и само дано се навие жената ми се струва леко преувеличено. Като не го харесва и толкова я мъчи секса с него, защо се е омъжила точно за този мъж?
Преувелично е не, ами ...е олято . Smiley И номера с бележчиците "помниш ли първата целувка " ..и да пращаш на педикюр , масаж и после пак бележчици . 

# 428
че ти си мъж и трябва да ПРАВИТЕ СЕКС.
Трябва, да, в момента, в който си пожелал, на секундата, нали така.

Е и аз да бях, и аз нямаше да искам. Това не е секс, това е диктат. Брррр....

Стрес на работното място, после домакинска работа, деца, рутина, темерут, който смята, че му се полага секс...
Ужас направо, без първите незнам си колко, само последното е достатъчно, да му се отще на човек.

# 429
  • волно калдъръмче
О, аз проблем с трябването за секс нямам, но после да не ме пита какво ще ядем, къде са ми чорапите. А ако хваща прахосмукачката и парцала през ден, направо го взимам у нас. И секс правя само на чисти чаршафи. Не че нещо, ама да го запозная с правилата.

# 430
В момента, в който чуя и намек за такова нещо, ми догнусява. Човек, който е Оправомощен по рождение да нещоситам. Бляк. Хич да не говорим за животинския подтекст.

# 431
Ама то мен ме мързи сутрин да ставам в 7 и да ходя на работа. Мога да кажа, айде да не бачкаме и ще живеем от събиране на паднали плодове. Е да де, ама никой не иска така да живее. Ама виж другият уморен бил. Еми като си уморен - не се жени ебаси.

# 432
  • волно калдъръмче
Ама то мен ме мързи сутрин да ставам в 7 и да ходя на работа. Мога да кажа, айде да не бачкаме и ще живеем от събиране на паднали плодове. Е да де, ама никой не иска така да живее. Ама виж другият уморен бил. Еми като си уморен - не се жени ебаси.
Нали не вярваш, че тя на работното си място си бърка в носа. След като се е прибрала, я чакат часове неблагодарен домакински труд. Дали ще има сили и за работар като теб, не знам.

# 433
Ся излиза, че жената бачка като вол, а мъжът си почива. Значи като ви е много нещо - не се захващайте. Като ви е тежко, не раждайте, не се женете и т.н. Като си родиш дете - трябва да го гледаш - независимо мъж ли си или жена. Като имаш гадже - трябва и секс да има - пак независимо мъж ли си, жена ли си.

# 434
Значи като ви е много нещо - не се захващайте. Като ви е тежко, не раждайте, не се женете и т.н. Като си родиш дете - трябва да го гледаш - независимо мъж ли си или жена.

Бояне, като износиш, родиш, отгледаш дете, тогава ще поучаваш, в момента си тотално некомпетентен по тези въпроси.

Общи условия

Активация на акаунт