Женени от пръв поглед < II сезон > тема 13 /27.05 - 02.06/

• 73 025
  • 2 090
  •   1
Отговори
# 2 040
nelva,ако всичко това е истина , направо е грозно от страна на предаването.Половината са влезли с някаква друга идея и използват половинките си.Изобщо има ли някаква нормална идея това предаване,освен гореспоменатата и сеира?!Дължат някакво обезщетение на участниците,които са влезли с ясни намерения,а излязоха разочаровани и куп негативи на техен гръб.Пълен фарс!

# 2 041
Ох, бях се отказала, но вчера получих информация от кухнята и немога да си трая...  Една много известна журналистка от близкото минало /сериозен човек/ разказа че познава майката на Ивана от 30 години. Българи са, но мургави, просто по-тъмни, това мен ме изненеда, но понеже самата журналистка не е, съм сигурна че знае.  Не са давали хонорари на геройте. За Ивана е било реклама с цел поне на сватби да я канят да пее, че закъсала с ангажиментите. Развода й още тече. Фазо също е имал цел, да вкара снимачен екип на делото си, за да окаже натиск, но съдята не е разрешил и той рязко е сменил поведението си и не се е сдържал и пред камера. Таня, освен, че е имала връзка със Сашо Диков, друго не разбрах за нея. За другите участници не коментирахме нищо, защото останалите събеседници смениха темата,  понеже не знаеха за какво говорим. В събота на главната в Пловдив видях две момчета да свирят на инструмент като този на Мишо. Много ми хареса звука, за първи път чувам на живо тази музика, страхотна е.
А Юлето за какво е в предаването, освен за смях на драгия зрител?

# 2 042
nelva,ако всичко това е истина , направо е грозно от страна на предаването.Половината са влезли с някаква друга идея и използват половинките си.Изобщо има някаква нормална идея това предаване,освен гореспоменатата и сеира?!Дължат някакво обезщетение на участниците,които са влезли с ясни намерения,а излязоха разочаровани и куп негативи на техен гръб.Пълен фарс!

За мен тези, който влязаха с идеята да създадат семейство са: Никифор, Таня и Мерал.
Другите според мен са влязли с идеята да извлекат полза.

Васа, реклама на магазина си в фейсбук, пък и ако и намерят някой мачо ,добре дошло.

Фазомеров, гласност на делото за апартамента.

Ивана, да популизира сама себе си, пък и хапна на аванта Joy

Мишо също да популизира групата си и новия инструмент, а пък ако намери мома ще му е бонус.

И Юлето, е нея не я знам за какъв чеп се е записала, ама нали някой сподели, че нейна близка я е записала.

# 2 043
  • София
nelva,ако всичко това е истина , направо е грозно от страна на предаването.Половината са влезли с някаква друга идея и използват половинките си.Изобщо има ли някаква нормална идея това предаване,освен гореспоменатата и сеира?!Дължат някакво обезщетение на участниците,които са влезли с ясни намерения,а излязоха разочаровани и куп негативи на техен гръб.Пълен фарс!
Че  е истина това спор за мен няма. Както казах, не обсъждахме много, защото компанията беше незайнтересована. Това предаване, го споменахме по повод на политическата обстановка, коя телевизия към кого е, и гупостити не този продуцент. Ставаше въпрос за разследващите журналисти на Нова, че са ги отсвирили, а за подобни предавания намират пари и време.  Не сме коментирали други, защото жената има впечатлениа от само тези, другите с каква идея са участвали незнам!  Предаването е спонсорирало всички екскурзии и всички хранения в заведения и ресторанти дори и това в което Ивана реши да плаща, не е от нея.

# 2 044
  • София
Нарцис, мисля също като теб! Юлето, за да си намери мъж с мускули, за да я  е страх да хленчи.

Последна редакция: пн, 03 юни 2019, 17:02 от nelva

# 2 045
Екстра, Фазомеро си е търсил съпруга за цирково представление, а от предаването са му осигурили жена с онкологично заболяване, просто думи нямам!

# 2 046
Тя Ивана храна не е виждала, натъпка се на аванта.  hahaha

# 2 047
  • София
Walnuss, този клип не ми хареса, няма хармония между снимките и музиката, за мен. Благодаря, че го сподели!

# 2 048
nelva,благодаря,щом си сигурна,значи е истина.Никрис,и аз това казвам.Иванка,Фазо ,Васка просто са използвали нормалните хора Таня,Мерал,Мишо( не съм сигурна толкова за групата),които са се надявали на едни нормални отношения,а какво получиха!А дЮла,нея не мога да я разгадая,тя е уникат Joy

# 2 049
  Юлия е жертва на самата себе си.
Мисли си, че знае какво иска и как трябва да станат нещата в нейния живот, но само се заблуждава, наивен реализъм я е обхванал. Липсва същинско помъдряване. Четене на стойностни книги би й помогнало, някак мн.ми е плитка на този етап.
Трябва отрезвяване, осъзнаване на причинно-следствените връзки и помъдряване, иначе все ще се разминава с "принца" и с "близнаците" , и с "хепиенда"....

# 2 050
Няма сила на земята,  която да ме убеди,  че Ивана не е ромка, вероятно от смесен брак, но майката е на 100%, те апропо, за това не показаха бабата Simple Smile
Жълтото леке, няма за какво да съди, цял живот, живял в чужд имот, но видиш ли,  някой се "светнал" преди него да го узакони...

# 2 051
Едната баба я даваха, в двора на къща Ивана я прегръщаше - бабата, която била оставена от дядото и която Ив.много обичала.

# 2 052
Ега ти нагляра, да вкарва ТВ екип в съдебната зала, добре че съдията не е позволил този цирк. Вярно, че след това едва се владееше и вечерта в залата на Славия е станал скандала.....

# 2 053
Само у нас този инструмент се казва fly drum и изглежда така. Също звучи по камбанено
https://youtu.be/ICBa0E1eTKc
https://youtu.be/RPlasL535TU

По света е hang drum или handpan и няма нарези, а вдлъбнатини.
https://youtu.be/RuvnAJOHwYg
https://youtu.be/6oremFnbgO0

Звукоизвличането и при двата е посредством перкусия. Българският инструмент звучи понякога като нещо, което не е акордирано и тоновете му се разминават другия звук е съвършен (за мен).

# 2 054
На младини ли Таня и Сашо Диков? Или след като е овдовяла Таня? Щото тя съвсем млада се е женила , каза 30 години брак имала с мъжа си, тоест някъде от 18-19 до 48-49-годишна възраст е в брак.
Nelva, не ми отговори нищо, все пак Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт