Противозачатъчни срещу обилен цикъл

• 5 936
  • 49
  •   1
Отговори
# 45
При спиране трябва да ти дойде след 2,3 дни ,ако бях на твое място нямаше да приемам повече противозачатъчните.
Аз съм пила примолут за изместване на менструацията,всичко беше точно,защото вече 2 месеца след като съм пила пак си ми е редовен.

Благодаря ти,и аз мисля ,че е по-добре да не пия повече противозачатъчни.
А каква е менструацията след приема на Примолут? Из форума четох,че обикновено е по-лека и кратка от нормалната,но днес се обадих на лекаря,който ми го изписа и той каза,да не се изненадвам ако е по-обилна от обикновено. Това доста ме притесни,защото по принцип съм с обилен цикъл, а точно събота-неделя,когато се очаква да ми дойде, ми предстои дълго пътуване..доста съм уплашена и се чудя да отлагам ли пътуването..

Пътувай си ,не се тревожи,защото и моят цикъл е обилен,а на всичкото отгоре и много болезнен.
Цикъла ми нямаше разлика с преди да приема примолут,нито беше оскъден,нито беше много по-обилен от преди.

# 46
  • София
При спиране трябва да ти дойде след 2,3 дни ,ако бях на твое място нямаше да приемам повече противозачатъчните.
Аз съм пила примолут за изместване на менструацията,всичко беше точно,защото вече 2 месеца след като съм пила пак си ми е редовен.

А каква е менструацията след приема на Примолут? Из форума четох,че обикновено е по-лека и кратка от нормалната,но днес се обадих на лекаря,който ми го изписа и той каза,да не се изненадвам ако е по-обилна от обикновено. Това доста ме притесни,защото по принцип съм с обилен цикъл, а точно събота-неделя,когато се очаква да ми дойде, ми предстои дълго пътуване..доста съм уплашена и се чудя да отлагам ли пътуването..

При мен първоначалният ефект след прием на Примолут нор (първият цикъл) беше доста обилен цикъл първия ден. Под доста обилен имам предвид - загубих около 400мл кръв буквално за ден и ми беше изключително слабо няколко дни. Следващите два месеца (пих го три месеца), нямаше никакъв ефект.

# 47

При мен първоначалният ефект след прием на Примолут нор (първият цикъл) беше доста обилен цикъл първия ден. Под доста обилен имам предвид - загубих около 400мл кръв буквално за ден и ми беше изключително слабо няколко дни. Следващите два месеца (пих го три месеца), нямаше никакъв ефект.
Аз бях при моята гинеколожка в деня на спирането на лекарството. Прегледа ме и каза,че е сигурна,че няма да е толкова лошо положението както беше през юни. Дано да е права, защото утре (3ти ден от спирането на Примолут) пътувам и ще е доста некомфортно ако се повтори предния месец. Предполагам, че мога да се доверя на гинеколожката, тя може да прецени при преглед колко ще е обилен?
Мерианте, опитвала ли си да пиеш билки? Равнец,хвощ,някакви комбинирани? Знам,че не са така бързо ефективни като хапчетата,но може би в дългосрочен план биха повлияли..

# 48
Здравейте, някоя от вас приемала ли е примолут нор преди бременност,..на мен ми го изписаха уж за стимулация на яйчниците

# 49
Момичета, искам да попитам, нормално ли е да има болка в яйчниците заради хапчетата? Днес ми е 8ми ден от както ги приемам,все още ми продължава менструацията,тъй като този път имах доста за прочистване, но вчера и днес имам някаква тъпа болка ниско долу..И се притеснявам, не знам дали е свързана с кръвотечението или с хапчетата? Случвало ли ви се е?
На мен в момента е така ,пия регулон и ми тече

Общи условия

Активация на акаунт