За тези, които четат любовни романи № 33

• 56 776
  • 761
  •   1
Отговори
# 420
  • в сърцето на един мъж...

Значи да не се чудя, отделни са си Simple Smile Благодаря. И аз гледах там, ама нещо не бях сигурна.

# 421
  • Плевен / София
Да ви попитам, май завърших поредицата за адвокатите и фбр ченгетата на Джули Джеймс ако е това:
1. Любовни престрелки
2. Нещо като любов
3. През онази нощ
4. Нещо повече от любов
5. Сватбена лудост
6. Неочаквано едно лято
7. Любов под прикритие.
И се оказа, че имам още две нейни и не знам от поредица ли са или не, а не можах да намеря никъде информация или аз не мога да търся правилно
Най-сексапилния мъж
Закони на привличането
Тези двете от поредица ли са или са самостоятелни? Благодаря предварително!
Самостоятелни романи

Най-сексапилният мъж, Just the Sexiest Man Alive (2008)
    Закони на привличането, Practice Makes Perfect (2009)

Серия „Адвокат и агент на ФБР“ (FBI / US Attorney)

Любовни престрелки, Something About You (2010)
    Нещо като любов, A Lot Like Love (2011)
    През онази нощ, About That Night (2012)
    Нещо повече от любов, Love Irresistibly (2013)
    Сватбена лудост, It Happened One Wedding (2014)
    Неочаквано едно лято, Suddenly One Summer (2015)
    Любов под прикритие, The Thing About Love (2017)

# 422
  • Варна
Намерих си най-сетне добра историческа поредица. Героите са една идея по-изтормозени, мъжете, от това което ми допада, но на фона целия пълнеж в жанра, поредицата е добра. Изчетох първите 3, сега минавам на най-новата книга на авторката и после може пак да се върна https://www.goodreads.com/series/142708-victorian-rebels

# 423
  • в сърцето на един мъж...
Благодаря, значи съм се ориентирала Simple Smile Поредицата за ФБР я прочетох, сега ще метна и другите самостоятелни романи

# 424
Започнах „ Героите са моята слабост” Сюзън Елизабет Филипс.
Прочетох около стотина страници и книгата много ми допада. Леко и неангажиращо четиво.
Приготвила съм си още една книга от авторката „Ваканция в Тоскана”, но чета само отрицателни мнения за книгата и се чудя дали да я чета.
Аз "Ваканция в Тоскана" я харесах. Е, не е любимата ми на СЕФ, но и не мога да кажа, че е лоша.
Лично за мен "Бляскаво момиче" и "Мис Каприз" са едни от най-гадните любовни ромяни, които съм чела.
Ваканцията не попада в тази категория, според мен.

# 425
От СЕФ съм прочела единствено "Бебето е мое" и смятам така да си остане. Не е моят автор. Започнах да чета "Кралете на бърбъна" и до момента ми е много интересна. Купих и трите книги от Лидл (на Алабин). Все още има няколко бройки, ако някой се интересува.

# 426
  • Euskal Herria
Ако някой се интересува, Озон пуснаха промоция "КНИГИ С 15% ОСТЪПКА ЗА 15 ДНИ"
https://www.ozone.bg/knigi-s-15-otstapka/

# 427
От СЕФ съм прочела единствено "Бебето е мое" и смятам така да си остане.
Голяма грешка. Бебето е мое и аз не харесах, но от СЕФ определено има много други запомнящи се книги.

# 428
  • София
От СЕФ съм прочела единствено "Бебето е мое" и смятам така да си остане. Не е моят автор.
Скрит текст:
Започнах да чета "Кралете на бърбъна" и до момента ми е много интересна. Купих и трите книги от Лидл (на Алабин). Все още има няколко бройки, ако някой се интересува.
И аз съм така с нея. Пробвах се с първата от "Чикаго старс", мъчих се известно време и дотам с авторката.

# 429
evencee , ще се радвам на препоръка за други заглавия.

# 430
  • В къщурката на хълма на феите
Снощи завърших Бий се или бягай .. определено съм разочарована .. някак си не я усетих тая химия между мен и авторката .. като цяло книгата започна със заявки за голяма и разтърсваща история, през цялото време на книгата я търсихме и накрая се оказа, че няма такава .. Голямата драма на главната героиня за мен не беше изградена и представена подходящо /а тя нейната си е драма наистина/, докато Голямата драма на главния герой за мен е точно никаква драма .. успях за около седмица да тръшна книгата, но ми липсваше настървението, с което обикновено чета книги на авторката ..

# 431
  • Бургас
От СЕФ съм прочела единствено "Бебето е мое" и смятам така да си остане. Не е моят автор. Започнах да чета "Кралете на бърбъна" и до момента ми е много интересна. Купих и трите книги от Лидл (на Алабин). Все още има няколко бройки, ако някой се интересува.
за съжаление сайта на артплюс от известно време не работи, но там имаше поредицата на много добра цена -23.90лв. Всъщност за тези, които предпочитат да четат книгите в ел.вариант, цялата поредица я има отдавна качена в рулит.
Иначе аз си я купих, прочетох и подарих на библиотека. Любопитна ми е новата поредица, която са започнали да издават. Първа книга /"Дом в Каролина"/ я пропуснах тъй като рядко пазарувам в Лидл, но ...
п.п Сега влязох във фейсбук страницата на издателствата и .... новините никак не изглеждат добри. Много, Много жалко! Това издателство ни предоставяше книги на отлични цена, а май вече са "зарили огъня"Sleepy

# 432
Хлопнали са капаците ли Артплюс?
СЕФ е многократно коментирана, че е хубаво да се чете поред, защото в книгите се преплитат героите. Препоръки не смея да давам, че нали вкус другар няма. Просто пробвай нещо друго, например самостоятелната Да целунеш ангел.

# 433
Прочетох на един дъх Три желания на Барбара Делински! Много ми хареса Cry

# 434
Страхотна е Барбара. Има много дълбочина в нейните книги.

Общи условия

Активация на акаунт