Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 7 / Юни 2019

• 160 626
  • 3 696
  •   1
Отговори
# 90
  • в рока
Гледах новия влог на Ванчето. Главна тема розобера и извличането на розовото масло. Интересно щеше да ми е да поговори с някой розоберач за спецификите, ама нейсе. Уби ме, обаче с две неща- влиза в стаята си в хотела, вижда бонбон, ще го вземеш за нейния... И в края на влога пък, ето моят ауфит за гласуване😆😆😆😆 WTF??

# 91
Направих грешката да гледам новопоявилата се на хоризонта Елизабет. Много простовато момиче.Не знам кои са тези фенове и последователи, които искали да прави влог.Толкова глупости изприказва.
"Марин прави деца от първия път" го повтори 3,4 пъти, все едно е велика смешка.
А за въпроса към Марин дали й вярва, че детето е от него беше глупостта на деня.
А Марин какво е дърво кухо...
Признавам, че не го гледах до края и никога повече не искам да попадам на нея!

Последна редакция: пн, 03 юни 2019, 09:34 от Came lita

# 92
От видеото на Ивана разбрах само, че постоянно се надява по заведенията да има нещо, което да може да яде.

# 93
  • в рока
От видеото на Ивана разбрах само, че постоянно се надява по заведенията да има нещо, което да може да яде.
И това, да. Всички разбрахме, че не яде продукти от животински произход, може ли да ни занимава ката видео с нейните треволяци или липсата на такива. Изобщо, аз това снимане, показване кой какво яде и пие, ми е супер странно, освен, ако не се касае за готварски блог/канал,или показване на някаква рецепта от любител. Ма каква била пицата, ма какво било сушито...

# 94

И че има аутфит за гласуване Simple Smile

# 95

Може. Видеото не съм гледала,но ми е правило впечатление нейничкия колко е лаком. Бързи ,смели и сръчни. За нула време омита порциите.😄

# 96
И аз погледнах видеото на Ивана. Не беше зле на фона на последните няколко, даже хубаво беше сложила инфо за някои продукти. Само, че са тази храна... Като я слуша човек си мисли, че има някакво тежко здравословно състояние, което не ѝ позволява да се яде 90% от храната. Един път не съм я чула да говори за консултация с лекар, хрумва ѝ че не трябва да консумира нещо и само го повтаря. Да кажеш да е от морална гледна точка веган, ама тц... Сериозно си мисля, че е само защото е модерно го прави, нула мисъл няма.

И друго забелязах - сокът от целина май изчезна. То не бяха видеа, книги, мантри небесни за които да говори и накрая май 1-2 месеца устискаха. Вече не го споменава. Все си мисля, че щеше да се похвали, ако беше продължила.

Последна редакция: нд, 02 юни 2019, 13:51 от Emiliana V55

# 97
Много ме дразнят, че първото нещо, за което се говори, когато отидат някъде е къде и какво ще ядат. В миналия си живот, сигурно само гладни са стояли. Thinking  Laughing

# 98
Похапването е част от ляйфстайла!

# 99
  • На правилното място в правилния момент
Привет!

Видеото за розобера беше хубаво като идея, да разберем повече за самата обработка на розите и процесите след тяхното откъсване. Ако трябва да сравняваме с другите влогове, този беше добре. Но наистина трябваше да поговори с някого  за розите и да покаже повече, на мен лично това ми беше най-интересно.

Ето таково видео по темата. Прекрасно е.

# 100
Нищо не разбираме ние от лЯйфстайл. Тва е гурмета, фрази, гуакамоле, яйца, авокадо, аутфитчета за гласуване в акъла са ни само мусаки на нас, злобни женички, нереализирани с безцелен живот.

# 101
Ивана беше сложила кадър как опакова чашите пред лаптопа и до нея имаше чаша пълна с нещо зелено, може да е целина.
На мен ми е много странно как ходи с толкова израснали нокти, да кажеш, че е супер натоварена и няма време... И странно защо смени Коко, сигурно са я накарали да започне да си плаща. Joy

# 102

И че има аутфит за гласуване Simple Smile

Гласувам да си запали гардероба и да започне с изграждането му отначало, като забрави, че Шиин съществуват.

# 103
Ивана беше сложила кадър как опакова чашите пред лаптопа и до нея имаше чаша пълна с нещо зелено, може да е целина.
На мен ми е много странно как ходи с толкова израснали нокти, да кажеш, че е супер натоварена и няма време... И странно защо смени Коко, сигурно са я накарали да започне да си плаща. Joy
Преди нямаше кого да рекламира, правеше си ноктите сама и постоянно се явяваше с обелени нокти.

# 104
И аз погледнах видеото на Ивана. Не беше зле на фона на последните няколко, даже хубаво беше сложила инфо за някои продукти. Само, че са тази храна... Като я слуша човек си мисли, че има някакво тежко здравословно състояние, което не ѝ позволява да се яде 90% от храната. Един път не съм я чула да говори за консултация с лекар, хрумва ѝ че не трябва да консумира нещо и само го повтаря. Да кажеш да е от морална гледна точка веган, ама тц... Сериозно си мисля, че е само защото е модерно го прави, нула мисъл няма.

И друго забелязах - сокът от целина май изчезна. То не бяха видеа, книги, мантри небесни за които да говори и накрая май 1-2 месеца отстискаха. Вече не го споменава. Все си мисля, че щеше да се похвали, ако беше продължила.

Наскоро каза, че продължава да смуче сок от целина. И на мен не ми харесва това безразборно и неоправдано изключване на цели хранителни групи. Пробвала да махне това, пробвала да махне онова...за да видела кое как ще ѝ се отрази. Абе жена, яж си всичко балансирано и не се излагай, стига псевдо диетични експерименти, лош пример е това за "дриймърите"!

Общи условия

Активация на акаунт