Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 7 / Юни 2019

• 164 632
  • 3 696
  •   1
Отговори
# 1 020
Защото току-що са я глобили за липса на колан на децата?
Госпожа гримьорка що така зле изглежда?

# 1 021
  • На правилното място в правилния момент
Тия хранения по цвят. Какво ще ядат на кафявия ден? Laughing

Ще ме баннат, ако ти отговоря.

# 1 022
Защото току-що са я глобили за липса на колан на децата?
Госпожа гримьорка що така зле изглежда?

Бяха ми много симпатично семейство, но откакто с мъжа и се навират буквално навсякаде, са ми много неприятни.

# 1 023
Абе един технически въпрос да ви задам. Частите на някое стори как мога да ги превъртам напред-назад? Като swipe-вам отивам само на предишно или следващо стори. А има сторита, където показват някаква снимка с текст, ама тя вземе, че се смени за 3 секунди. Бавничка съм си аз и не мога да прочета за толкоз кратко време и искам да върна назад Grinning

Можеш да отидеш само на предишното и следващото стори, не можеш от първото на петото. Но можеш да задържиш пръст върху дисплея, спират да текат трите секунди и имаш време да прочетеш.

# 1 024
Аааа супер, мерси Simple Smile това ще свърши работа. Да мога да си дочета

# 1 025
Тия хранения по цвят. Какво ще ядат на кафявия ден? Laughing

Ще се тъпчат с шоколади Wink

Суперздравословно за кръвната захар.

ДейзиМей, значи и аз за същото се сетих Laughing

# 1 026
Доколкото разбирам Изабел май също иска да се отдаде на нищоправенето след 12 клас

# 1 027
  • софия
Първо да кажа че и аз съм блокната от Герито,щото ви последвах инстраграма.
Сега ми излезе последното ѝ видео с една чернокоска, не запомних името.
Пазарували за 2000 лв в мола и уж си показват покупките ,но дадоха само спортните покупки -клинчета,бюстиета и тм,дето според мен не бяха даже интересни .
Може и да има втората част ,аз само набързо превъртях .

# 1 028
И Гергана и Пирина са ми като две момиченца, които са зубърките на класа ама искат някак си, пряко сили, да станат готини. Ама.. Тц. И двете нямат нищо женствено.

# 1 029
  • София
Сега питах дъщеря ми за едни нейни любими ютубъри, пикльовци - брат и сестра. Каналът им е sis vs bro, иначе се казват Карина и Роналд. Щях да падна, когато разбрах, че имат близо 10 млн последователи. Рекламират и те като луди какво ли не, сигурно са натрупали солидно състояние. Срам не срам, намирам ги за лигави олигофренчета. Не е хубаво така да се говори за деца, знам, но след като се чепотят пред цял свят, ще търпят и хейт.

# 1 030
  • София
Отдавна бях забелязала, че "големия" фитнес инструктор Найденов е махнал името на бившата си приятелка от книгата си, а тя е съавтар. С Джулияна са ми страшен цирк.

# 1 031
Гергана освен в своя канал, явно гостува и тук таме: https://www.youtube.com/watch?v=uQatH4w2xqs

Освен неадекватното й поведение, сякаш не знае кога се включи и с няколко секунди реагира на казаното от другите или пък се опитва да бъде готина, ми направи впечатление странния и външен вид. Главата сякаш не е нейна, толкова е наплескана с фон дьо тен, че на някои кадри се вижда как деколтето й е бяло, ръцете й и те са бели, а главата над шията оранжева, чак прасковена.  Shocked  Grinning

# 1 032
Първо да кажа че и аз съм блокната от Герито,щото ви последвах инстраграма.
Сега ми излезе последното ѝ видео с една чернокоска, не запомних името.
Пазарували за 2000 лв в мола и уж си показват покупките ,но дадоха само спортните покупки -клинчета,бюстиета и тм,дето според мен не бяха даже интересни .
Може и да има втората част ,аз само набързо превъртях .
Еее другата е Николчету...изключително неадекватно и елементарно момиче..Гериту рекламира Меркари нали работи за тях..Никакви пари не са дали,пак нейните гръмки заглавия ..хахахха

# 1 033
Къде го Фичо Датски на рождения ден на Пепа телешопа - в Дания. Идеално семейство - за пример - хахаха.
Сама не си вярва , че и другите трябва да убеди колко е щастлива.
По твоята логика, всички жени с отсъстващи мъже на рождения си ден са нещастни?

# 1 034
  • в рока
Дълбоко в себе си според мен Десито не е лош човек, но всяка крайност е вредна.
Явно е объркана.
Искам да споделя два канала, които с удоволствие следя
Това е първият
https://youtu.be/5hkzc0eQ1kw
Много непринудено и естествено момче, което е учило, сега и работи в Германия.
Другият се казва "Емигрирай в Австралия", https://youtu.be/ye9dDtPcATU чак ме е яд, че има само 500последователи. Никога не ми е била мечта Австралия, но са ми интересни видеата на Здравко за живота там.

purko88, много благодаря, че си част от Емигрирай в Австралия! Благодаря ти и за добрите думи!

Както и ти спомена, въпреки името на канала 😋 той е предназначен за всеки, който иска да научи повече за живота в Австралия. Наистина много се радвам, когато видеата ми помагат на зрителите да научат повече за тази част на света.
Ще се видим в следващото видео/във вторник. 😀
Здравко, вторник съм на линия. Стискам палци на канала🤗

Охх, Герито съм сигурна, че чете тук, но смята всички ни за завистници и злобарки😁
Както каза Захир, тя точно изглежда на типичното зубърче, което пее уроците със запетаите, подмазва се на учителката. Зорлем е искала да е вървежна, та сега избива комплекси.

Общи условия

Активация на акаунт