Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 7 / Юни 2019

• 161 243
  • 3 696
  •   1
Отговори
# 3 495
Видяхте ли новите снимки на Полина? Крайно възмутена съм. Прибрала е бебока в пазвата и едва ли не зърното й се вижда. Толкова ми е пошло и вулгарно,че няма накъде. ! Ами запази се тези моменти за себе си бе моме...хората не са длъжни да ти гледат циците. Не,това ми дойде в повече. Консерва съм си в това отношение. И да не ми се излиза с думите,че кърменето е най-естественото нещо. Някои моменти са крайно интимни. Не го разбирам това поведение. В слинг ли е,в какво точно според вас?

# 3 496
Полина нямаше ли да си дава почивка от социалните мрежи или това беше? Аз не разбрах за кои снимки става въпрос, само една с количка видях.

# 3 497
Къде са тези снимки, Мис Бингли? Последно видях снимка с количката и коментар за позите за пръц-пръц....

# 3 498
Бамбина, често съм съгласна с теб, ама и ти трябва да слезеш от облаците. Не всички работят в кол-центрове и технически съпорт в София. Има и други професии с много различно заплащане. Класически пример са медицинските специалности - много висока квалификация, много години учене и... в колцентър ли да работят?
Мммда.... мога да потвърдя. Вчера официално след като си взех държавните си подписах новият трудов договор... за крупната сума от 699.59 лв... и това за работа в операционна, че и в частна болница....  не ми се мисли, ако исках да работя в отделение....Sweat Smile ама освен да се преориентирам и аз към някой кол център Grinning

# 3 499
Ама много се дразня някой като каже,че е евтинко и си има "хакове" да пести .....да пестиш от 2к заплата и да пестиш от 700-800лв колкото вземат масово наборите ти е много различно.
Как една не излезе и не показа реалността, а все розови балони и перфектни животи?

Извинявай, но тук с пълна сила важи "Реалността е каквато си я направиш". Mintstories е на 24, кое му е нормалното и реалното да взима 700-800 лв? Напротив, реалността е, че с един келяв английски в кол център или друг аутсорсинг ще взимаш 1500 лв. В някой по-добър, с по-интересни партньорства (съпортът на Амазон, например, има екип от 500 човека в България) - повече. Стартова заплата за човек с немски и английски в Telus e 2300. И е далеч от изключение, има немалко такива компании. Дори за тези, които не са от София - в Jobs има remote позиции постоянно, а jobs-ът като цяло е най-ниската летва. И да не забравяме - в момента говоря за позиции, за които единствените изисквания са да знаеш език и да не си идиот. При технически умения от какъвто и да е сорт - опциите, съответно заплащането се вдигат.
За да изкарваш 700-800 лв на 20-30 години, трябва крайно да те мързи. (За по-възрастните - по друг начин стои въпросът, за тях не говоря.) Това е реалността. А не парите сами по себе си.

Да, мацката не работи "нормална" работа, но от самото начало се разграничава. Видимо и снимките, и концепцията й са в пъти по-високо ниво от на повечето, имала е по-големи партньори, съответно и по-големи комисионни.
Къде е тоя кол център, в който с келяв английски ще взимаш 1500 лева, понеже аз като съм опитвала само с английски, или са ме рязали, че им трябва по-добро ниво (имам С1, но все пак не го говоря ежедневно и не ми е майчин език), или са ми предлагали ДОСТА по-ниска заплата.
А и този тип кол центрове, в които те взимат само с език, са огромен стрес и текучеството е огромно.

Много ми е интересно да чуя Звезди какво ще разкаже за финансирането и бюджета.

# 3 500
Къде са тези снимки, Мис Бингли? Последно видях снимка с количката и коментар за позите за пръц-пръц....
И как благодари на Макс, че е лятно бебе....Rolling Eyes
Айдееее и тук не се вписвам в перфектната картинка. Моята щерка е зимно бебе, ще си посипя главата с пепел...

# 3 501
Мисля, че никой така и не разбра дали Звезди и Калоян са купили апартамента или е наследсгво. Чакам да видя видео за бюджета. Много неизвестни има в картинката.

# 3 502

Аз ги мернах във Фб. С количка,една с шарена рокля и една със зелено нещо дето бебето се подава оттам.

# 3 503
За тази снимка става дума. Аз не виждам нищо нередно и скандално.

Скрит текст:

# 3 504
И аз съм виждала далеч по-пошли неща . Като например спорт от Константина. 😆😆

# 3 505
Мисля, че никой така и не разбра дали Звезди и Калоян са купили апартамента или е наследсгво. Чакам да видя видео за бюджета. Много неизвестни има в картинката.

Ами май май предишният е бил наследствен и са го продали, за да купят този.. ама не съм сигурна.

# 3 506
И аз съм виждала далеч по-пошли неща . Като например спорт от Константина. 😆😆
Или похапването на Сиена от Пепе Joy

# 3 507
  • София
Гледа като от филм за възрастни.

# 3 508

Ами май май предишният е бил наследствен и са го продали, за да купят този.. ама не съм сигурна.
Може би, защото каза, че е живяла в него 20 год, но пак като продаваш наследствен имот е помощ от семейството. Ако родата каже "не го даваме", затворен комплекс в Драгалевци през крив макарон...

Да си го ползват със здраве все пак, красив и уютен е. Ама айде и да смъкнем розовите очила, без филтър за младите, а и не само за най-младите, е трудно. Семейството до нас на по 40+ с две деца и са под наем. Какво, те не работят достатъчно ли? Ми не, просто живеят в реалността.

# 3 509
Вижда се зърното. За мен не е ок.Ако беше по-обрано. Но трабва да се покаже нещо.

Общи условия

Активация на акаунт