Лидл 128 - Юнско сладоледена

• 88 123
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 105
Пуснали са някаква ТХ, обсъждана ли е, с овца отпред на добра цена?

Аз купувам само тази тоалетна хартия.
Винаги когато има такива големи пакети зареждам. Много съм доволна. И най-вече НЕ Е ароматизирана. понякога пускат с армат праскова или кайсия не помня, но май животното беше друго Simple Smile
Мале, толкоз авокадо заредих Simple Smile За месец напред...  Благодаря , че споделихте, че е намалено.
Мерси за отзива за хартията.
При нас авокадо в мрежа не видях днес намалено, къде ли съм бляла. Имам още няколко бройки, чакат си момента за узряване.

# 106
  • Мадрид / София
Купих Бърбън ванилия сладолед. Не че много ми харесва, средна работа, но излиза по-изгодно за момента. Купих и домати, айсберг, пилешки филета по Андалузки и горе-долу това беше.

# 107
Аз взех от едрото авокадо на бройка..на 1.99 беше. Шикалки нямам нерви да беля 😆

# 108
  • София

Винаги когато има такива големи пакети зареждам. Много съм доволна. И най-вече НЕ Е ароматизирана. понякога пускат с армат праскова или кайсия не помня, но май животното беше друго Simple Smile
Мале, толкоз авокадо заредих Simple Smile За месец напред...  Благодаря , че споделихте, че е намалено.
Аз купувам от хартията с овцата, но последния път взех от хартията с аромат на праскова - ужасно тънка е, нищо общо с другата. Дано и тази с овцата не са я развалили.

# 109
Авокадото вече е със стандартна цена. Вчера заредих намалено. Ама днес отчитам Wink

# 110
  • Пловдив
Да се включа с клинче и потниче за спорт, които си купих днес. Исках и бюстие, ама не ми харесаха - черното заради ципа, другото някакво розоволилаво наситено, не ми хареса цветът, по-скоро не ми се връзва с другия екип Flushed Ще чакам по-нататък други.

# 111
  • София
Клинчетаъа какъв цвят са?

# 112
  • Пловдив
Клинчетаъа какъв цвят са?

Аз си взех едно, което отпред е преливащо се бледосиньо към бледорозово, а отзад е светлосиво. Имаше едно сиво на някакви преплетени шестоъгълници и черно.

# 113
  • Бургас
Да благодаря на 13 за светкавичния отговор - редактиран стар пост, който аз съвсем случайно видях късно снощи.  Е, вече и майка ми има апарат за кръвно за мищницата. За моето смеейство взех в седмицата на пускането му и се изумих, че ми дава разлика с по 20, особено на горната граница. За сметка на другият, който си ме изкарва с нормално кръвно. А аз усещам, че в момента ми е завишено. Та, за мен тия апарати за китка за нищо не стават.

# 114

Мале, толкоз авокадо заредих Simple Smile За месец напред...  Благодаря , че споделихте, че е намалено.
Аз купувам от хартията с овцата, но последния път взех от хартията с аромат на праскова - ужасно тънка е, нищо общо с другата. Дано и тази с овцата не са я развалили.

И аз купувам само с овцата. Цената е 6 и нещо за 12 ролки. Преди няколко дни забелязах някаква нова, която е с пиленце. Същата е като овцата, но е 4-пластова, а овцата е 3. Взех да я пробвам, добра е и си е без аромат. Цената е 7 и нещо. А в момента тази с овцата, която е от текущата ххл седмица си е 3-пластова, но струва 8 и нещо, защото са 16 броя.

# 115
  • Пловдив

Мале, толкоз авокадо заредих Simple Smile За месец напред...  Благодаря , че споделихте, че е намалено.

И аз купувам само с овцата. Цената е 6 и нещо за 12 ролки. Преди няколко дни забелязах някаква нова, която е с пиленце. Същата е като овцата, но е 4-пластова, а овцата е 3. Взех да я пробвам, добра е и си е без аромат. Цената е 7 и нещо. А в момента тази с овцата, която е от текущата ххл седмица си е 3-пластова, но струва 8 и нещо, защото са 16 броя.

Floralys май беше марката, аз също само такава купувам. Сега също ще се възползвам от голямата опаковка.

# 116
  • Варна
 Аз да питам имаше ли някъде от черните клинове Л р-р newsm78. В брошурата има,но сутринта в 9ч. в Лидл Владиславово Л-ки имаше само ит синия вариант. Без кола съм в момента и нямах опция да ходя до друг филиал ама ако е имало ще ги наветя утре. Това са ми любимите клинове,а ги пускат изключително рядко. Последният ми е сигурно на 3г. не е мръднал.

# 117
  • Варна
На Дружба имаше май, да ида ли да видя, Принцеса? След около час мога.
Аз се сдобих със сиви маратонки (удължени), бяла пола с тънко синьо райе и сив топ, като потник ленен.

# 118
Пуснали са отново малките пакетчета с канелени бисквитки, които бяха спрели. Сега има и вариант с овесени ядки. Цена 0.49лв. Любими са ми.

# 119
  • Пловдив
При нас имаше много...но разхвърляно, отваряли, оставяли...кому е нужно незнам.
Клиновете ми се сториха много плътни и дебели. Това не е за тоз сезон Stuck Out Tongue Winking Eye  един потник ме грабна, ама се носи без сутиен и съм мерси.

Общи условия

Активация на акаунт