Лидл 128 - Юнско сладоледена

• 88 124
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 240
  • София-в сърцата на моите деца
Нов Лидл ,срещу музикалната академия София. Още го оправят , но до седмица май ще го пуснат.
На 10.06 го отварят!

# 241
Не намерих конректно за термосмесителите за баня информация. Читави ли са, все пак не са и евтини. Някой с опит?

# 242
  • София
Не намерих конректно за термосмесителите за баня информация. Читави ли са, все пак не са и евтини. Някой с опит?
Прочети предната страница.!

# 243

Прочела съм!!! Интересува ме само и конкретно този модел!

# 244
Имат 3г гаранция...ако нещо има проблем, може да върнеш БЕЗПРОБЛЕМНО...

# 245
  • София

Прочела съм!!! Интересува ме само и конкретно този модел!
Не се заяждам ,но доста хора питат и после дори не благодарят за отговорите.
Не сте написали че се интересувате точно за този модел, и затова написах да се види предната страница,понеже вече се написа. Още по- добре е че имат гаранция, а това е супер, особено от Лидл където никой не мрънка ,вземат си го,или ново или парите

# 246
  • have faith and be patient ..
Аз имам термо от миналата година за чешмата е баня та, сега купухме и за душа.. Цяла година ги чаках пак да ги пуснат егати.. Ами довоолна съм, предвид че двете малки деца не могат да се опарят, с времето бутончето за температурата става трудно за въртрне, но не ми е проблем, не я сменям почти никога

# 247
  • София
И термосмесител имам от Лидл 😆 Той пък е на една година, работи безотказно при мен.....Но, май има значение в кой район от страната ще се използва, защото потребители от такива с варовита вода се оплакваха от проблеми при настройването на температурата, явно нещо им става вътре от прекаления варовик. За София проблеми няма.

# 248
  • Варна
За кой смесител става дума, какво бутонче за температурата, обърках се... Не намирам подобно нещо в текущата седмица, за следващата има някакви смесители с изтеглящ душ, за тях ли говорите?

# 249
  • София
За кой смесител става дума, какво бутонче за температурата, обърках се... Не намирам подобно нещо в текущата седмица, за следващата има някакви смесители с изтеглящ душ, за тях ли говорите?

Май са тази седмица. Нашият е такъв, вляво и вдясно има едни малки бутончета, които се натискат за освобождаване на врътките за пускане на водата или промяна на температурата. Та, на врътките им ставало нещо от варовика.

Скрит текст:

# 250
  • Пловдив
Аз благодаря за отговорите за кухненските смесители, ще взема сигурно, на тази цена определено си заслужава. Надявам се и след гаранцията да работят, де, сегашният изкара 12 години Simple Smile

# 251
Може ли снимка на крема за мазане с риба тон или този поне, който е най-хвален.

# 252
  • София
Очилата за плуване от 5,99 лв нямат периферно виждане. Буквално си като кон с капаци. За басейн иди дойди вършат работа, но за морето не бих ги взела да се бутам в хората.
П.П. Имам от миналата година.

# 253
  • Пеликания
Може ли снимка на крема за мазане с риба тон или този поне, който е най-хвален.

Снимката е от предишната тема.

# 254
MarieST, благодаря, а кой е най-вкусен, четох похвалиха с рибата тон, след малко се затичвам към лидл.

Общи условия

Активация на акаунт