Лидл 128 - Юнско сладоледена

• 88 104
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 300
Пробвах гурманската плескавица на грил- добре е. Както и сиренето за грил - соленичко е, малко като гумено стои - хареса ми и то, странно защо.

# 301
А някой има ли наблюдения колко често пускат XXL седмица?
Препарата за WC е супер! Чисти по-добре и от Доместоса. Само пръскам, изплаквам и всичко свети. Много съм доволна.

# 302
Кой по-точно препарат?

# 303
Аз забравих да похваля ущипците с кашкавал и кебапчетата с луканка. Много ни харесаха, останаха сочни при изпичането, не се свиха, кашкавала не залепна по скарата и бяха много вкусни. И Слава Богу, не бяха натъпкани с кимион с който често прекаляват производителите, иде ли реч за кебапчета, луканки и т.н. Аз все със страх купувам хранителни продукти в които има вложен кимион, защото, ако е в повече ми се гади и не мога да изям и хапка. Тук аромата беше деликатен и ненатрапчив, а вкуса и вида много добър.

# 304
  • русе
Тези поли памук ли са?

# 305
# 306
Дългата пола е от ликра, доколкото се вижда от брошурата (вижте червеното триъгълниче долу вляво от цената)

# 307
  • София
Дългата пола е от ликра, доколкото се вижда от брошурата (вижте червеното триъгълниче долу вляво от цената)
Има ликра , това е еластомерна нишка която дава еластичността на всяка дреха, най -високото съдържание е 10%, което аз съм виждала.

# 308
  • Варна
Има ликра , това е еластомерна нишка която дава еластичността на всяка дреха, най -високото съдържание е 10%, което аз съм виждала.
18-20% е ликра/еластан при банските

# 309
  • Мадрид / София
Вискоза са. Сега ги има при нас.

# 310
Имам черната от миналата година. Не е памук.

# 311
  • София
18-20% е ликра/еластан при банските
Да за банските сигурно е така, имах предвид дрехи.

# 312
  • have faith and be patient ..

Ааа и аз съм с този, чак се  учудих кой препарат е по-хубав от моя, а той същия Simple Smile

# 313
Авокадото в мрежа днес беше на 3.50 лв
Намазах и едни обувки намалени от 30 на 20 лв Wink така им се чудех на редовна цена като бяха. Добре, че изчаках Wink зърнестото сирене го нямаше , а детето много го хареса. Утре ще търся пак

# 314
А доволна ли си от нея? (черната пола)? Търся си подобна

Общи условия

Активация на акаунт