СЕПТЕМВРИйски мами 2019 - Тема 4

• 28 159
  • 759
  •   1
Отговори
# 270
За морските дарове с мярка не е проблем-само да не се прекалява. Simple Smile Хапнала си веднъж-не се притеснявай.
А за сушените деликатеси-и аз си похапвам малко. Simple Smile

# 271
И на мен много ми се иска да поплувам на морето, но имам чувството, че пътуването ще ми дойде много тегаво. Запазили сме си за 4 дни в Сопот, поне малко разнообразие ще е, разходки в планината. Не е същото, но пак е нещо.

Сопот е хубаво,но ако се качиш на лифта и хапнеш или пийнеш нещо в х.Добрила.
Има хубаво заведение и на самия лифт...но е доста топло и всички пътеки за разходки са нагоре.
Има приятни места за разходка от северната страна.Рибарица също е много подходяща,но Карлово,Сопот и около тях е истински ад.
Само споделям за жегата,понеже на мен ми е огромен проблем,но поне само тя JoyHugFlowers Hibiscus

# 272
Благодаря ви за мненията.Снощи обаче бях в адски филм. Бебчо не мръдна цяла нощ...познайте, чак в 5.30сутринта. Тук той е много кротък, дали защото и аз съм много спокойна не зная.

# 273
Благодаря ви за мненията.Снощи обаче бях в адски филм. Бебчо не мръдна цяла нощ...познайте, чак в 5.30сутринта. Тук той е много кротък, дали защото и аз съм много спокойна не зная.

И ти беше на море, нали? Аз също съм и при мен така се случи един ден. Направо се поболях. След това се върна към нормална активност. Може и причината да е, че почиваме повече, не знам ...

# 274
Здравейте, момичета.
Отдавна съм в болничен, но работя за себе си и пак ходя от време на време до офиса, защото има нужда и в съда като имам дела. Основно си върша работата от вкъщи и ми е добре, нещата си ги правя за има-няма час, а в офиса ми отнема половин ден, с всички странични неща-телефони, клиенти и т.н.
От Ахтопол съм, имаме си къща за гости и всяка свободна минутка сме тук с мъжа ми. Много се наслаждаваме на това време. Не ми е доскучало да съм вкъщи, плажа е зад къщата ни, отивам да се разхладя, сутрин и надвечер разхождаме кучетата, пием си кафе на терасата, вечер след разходка с кучовците, сядаме на някой бар да изпием по един сок. Това е първото лято, през което със съпруга ми сме заедно, заради неговата сезонна работа в друг град. Сега заради бременността ми ще ходи само уикендите да работи. Това е идилията за мен, заедно сме, на морето, цари спокойствие и любов, и вълнение покрай бебето. Осъзнахме коолко много сме изпуснали през години, как никой няма да ни върнв изгубеното време заедно, само за да изкараме повече пари.
Много съм щастлива от развоя на събитията и сякаш това се отразява и на здравето ми.
Ще си ходя в седмицата 1-2 пъти до офиса да се уверя, че всичко е наред и да помагам на колегите или когато имам дело в съда, но без зор и с работа отвкъщи. Спокойствието е злато. Вчера бях цял ден в офиса и после се шегувах с колегите, че ми образуват по контракция в минута 😀
Който може, да се отдава на почивка-разходки, филми, книжки, каквото му е приятно, само и само да сте щастливи. Това е най-важното.

# 275
  • София
Скрит текст:
...За самото раждане което възнамерявам да е секцио...
Аз ще вляза малко остро, за което предварително се извинявам Simple Smile Ти възнамеряваш да е секцио, а лекарят какво мисли по въпроса? Има ли предпоставки за такова, обсъждали ли сте го?
Не знам как и дали изобщо да отговоря на този въпрос Simple Smile не съм тук за да слагам под съмнение решението на бъдещите мами мисля , че всеки може да се информира достатъчно и да вземе адекватно решение за себе си Simple Smile
В такъв случай ти пожелавам това да е правилното решение за теб и наистина да е взето информирано Simple Smile Успех и леко бременеене! (Не съм искала да съм груба, макар че вероятно така е "прозвучало" Simple Smile )

# 276
  • Стара Загора
Ние в момента сме в ремонт, бутнахме една стена и ще правим стая за малкият човек и отделно всекидневна с кухненски бокс. Та в къщи е паднала бомба. На моменти си мисля колко много работа ме чака по подреждане на шкафове, изхвърляне на ненужните работи, миене на прозорци и какво ли още не, и ми се иска да съм в къщи повече време, за да мога едно по едно да ги отмятам тези работи. От друга страна само като се сетя, че всеки ден след майсторите ми трябва поне час-два чистене да си преведа апартамента в "приличен" вид, и хич не ми се прибира Simple Smile
Аз да ви попитам ориентирали ли сте се какви колички ще купувате за бебетата. С баткото като че ли ми беше по лесно, бях му взела на Чико 3 в 1 без много да се замисля. Но сега с този юнак е разглеждане, пробване, четене на мнения и още на нищо не съм се спряла. Май това ще ми е най-трудната покупка.

# 277
момичета вчера си пуснах изследвания моля за коментар.Ходих на кардиолог,който ме отпрати с думите ще те наблюдав заповядай в частния ми кабинет постоянно се задушавам става ми.зле пулса ми е 120

Ти сама ли реши да отидеш на кардиолог или се консултира с АГ-то ти, или имаш по принцип сърдечен проблем?  Питам, защото понякога, като сами си назначаваме разни прегледи и изследвания е възможно  да се вкараме в излишни тревоги! Тези изследвания назначени ли са от специалист и поради каква причина? Пиеш ли витамини или магнезии?

# 278
  • Sofia

И ти беше на море, нали? Аз също съм и при мен така се случи един ден. Направо се поболях. След това се върна към нормална активност. Може и причината да е, че почиваме повече, не знам ...

Уф, и аз вчера се притеснявах. Усещам, че рита от време на време, но не както обикновено силно и отчетливо, ами едни такива вяли помръдвания и много на рядко. И аз през нощта само следях, държах си корема и ми беше много притеснено. Тази сутрин обаче имаше една хубава серия с голямо ритане и се успокоих. Уж трябвало да имат режим вече и тн, обаче май не е съвсем така.

# 279
  • Sliven, Bulgaria
момичета вчера си пуснах изследвания моля за коментар.Ходих на кардиолог,който ме отпрати с думите ще те наблюдав заповядай в частния ми кабинет постоянно се задушавам става ми.зле пулса ми е 120

Ти сама ли реши да отидеш на кардиолог или се консултира с АГ-то ти, или имаш по принцип сърдечен проблем?  Питам, защото понякога, като сами си назначаваме разни прегледи и изследвания е възможно  да се вкараме в излишни тревоги! Тези изследвания назначени ли са от специалист и поради каква причина? Пиеш ли витамини или магнезии?
да назначени са от специалист.А на кардиолог ме изпрати личната

# 280
  • София
Скрит текст:

Да, назначени са от специалист. А на кардиолог ме изпрати личната.
На пръв поглед ниски желязо, белтък, хемоглобин - и личната и АГ трябва да могат да коментират и реагират адекватно. TSH и обременяването с глюкоза са за коментар с ендокринолог според мен, не на форума Simple Smile

Аз засега си работя, ще почиваме началото на юли, ако всичко е наред. После още малко работа и от началото на август - почивка. Имам да си оправям гардеробите, защото децата имат много омалели дрешки и трябва да разчистя. Планирам и да ходя на йога по-редовно, децата ще са вкъщи с мен, така че няма да ми е скучно.

# 281
Здравейте, момичета.
Отдавна съм в болничен, но работя за себе си и пак ходя от време на време до офиса, защото има нужда и в съда като имам дела. Основно си върша работата от вкъщи и ми е добре, нещата си ги правя за има-няма час, а в офиса ми отнема половин ден, с всички странични неща-телефони, клиенти и т.н.
От Ахтопол съм, имаме си къща за гости и всяка свободна минутка сме тук с мъжа ми. Много се наслаждаваме на това време. Не ми е доскучало да съм вкъщи, плажа е зад къщата ни, отивам да се разхладя, сутрин и надвечер разхождаме кучетата, пием си кафе на терасата, вечер след разходка с кучовците, сядаме на някой бар да изпием по един сок. Това е първото лято, през което със съпруга ми сме заедно, заради неговата сезонна работа в друг град. Сега заради бременността ми ще ходи само уикендите да работи. Това е идилията за мен, заедно сме, на морето, цари спокойствие и любов, и вълнение покрай бебето. Осъзнахме коолко много сме изпуснали през години, как никой няма да ни върнв изгубеното време заедно, само за да изкараме повече пари.
Много съм щастлива от развоя на събитията и сякаш това се отразява и на здравето ми.
Ще си ходя в седмицата 1-2 пъти до офиса да се уверя, че всичко е наред и да помагам на колегите или когато имам дело в съда, но без зор и с работа отвкъщи. Спокойствието е злато. Вчера бях цял ден в офиса и после се шегувах с колегите, че ми образуват по контракция в минута 😀
Който може, да се отдава на почивка-разходки, филми, книжки, каквото му е приятно, само и само да сте щастливи. Това е най-важното.

Колеги сме. На мен пък ми е скучно да работя от нас, обаче и на мен в офиса ми образуват по 1 контракция в минута, тъй че по добре да не съм там....

# 282

да назначени са от специалист.А на кардиолог ме изпрати личната

Аз бих се консултирала с АГ-то ми..

# 283
Здравейте, ние още не сме купували нищо (освен боди и ромпър за настроение), обаче другия месец ще взимаме количка - харесахме на БУБА и легло тип люлка, но другия ми въпрос към вас е - ШИШЕТАТА? какви сте взели или какви мислите? Чудя се за Д-р Браунс, но само се чудя... препоръча ми го туко-що родила, че тече капка по капка, а на АВЕНТ е като "река"...

# 284
Здравейте, момичета.

Колеги сме. На мен пък ми е скучно да работя от нас, обаче и на мен в офиса ми образуват по 1 контракция в минута, тъй че по добре да не съм там....
На мен пък ми е трудно да се настроя за работа от вкъщи, но взех да свиквам.
По-добре скука, отколкото контракции, че с нашата работа не са никак малко нервите.

Общи условия

Активация на акаунт