СЕДМИ КЛАС. Първа изпитна

• 29 260
  • 745
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Според мен смисълът е, някой да не разчита, че от изпитните материали ще му проверят резултатите. А всъщност ще се проверяват само от бланката с отговорите. Другото е, да не вземе като ги пренася по инерция да загражда, трябва да "превключи" на хиксовете за зачеркване.

# 691
  • София
Допустимо е да се пише върху листовете със задачите, тестовете!
Пате, разбраха те добре. Мисля, че това, което искаха да ти кажат, е че няма да се зачитат верни отговори нанесени само на тези бланки и забравени да бъдат пренесени. Мисля, че това е била причината и е школата да ги предупредят. Имат поглед, особено ако организират ПИ и вероятно има случаи, когато в бързането и притеснението, с решаването на задача и ограждане на отговор някъде, въпросът приключва.

# 692
  • Варна
Дали някой може да ми прати ПИ по математика на Вектор от 02.06? Качили са снощи резултатите и виждам, че даже над 70т няма твърде много деца, в сравнение с участвалите, да не би да е бил твърде труден..

# 693
  • Sofia
Досега от всички пробни изпити излиза с изпитните материали с оградени отговори. Нанася, зачертва първо там и после пренася върху изпитната бланка. Ако няма да може да си огражда върху изпитиния материал, доста ще се затрудни. Предполагам, че в школите са наясно какво може и какво не може, но ще го обсъдим заедно какво им е казано последно. Като започна дискусията, че не може и ще разчитаме да си спомнят какво са отговорили, доста се притесних, че няма да разбера нищо до излизането на официалните резултати. Той не обича дори да поглежда отново вече отметнати изпити.

Май и мен ме затресоха трески, без да осъзнавам. В 4ч. щях а ставам да приготвям какво ще преговаряме днес, но реших, че е прекалено. Не можах да мигна до 6ч.

Момичета, правилно ли съм запомнила, че служебните бележки с входящ номер и код трябва да бъдат раздадени до 10 юни (днес) или нещо бъркам крайния срок? Нали няма да ходи на училище тази седмица, а за бележката се изисквал подпис лично от ученика, та ще трябва да го организирам. По-късно ще звънна и в училището да питам. Събират ни на някаква родителска среща в четвъртък само за седмокласните родители. Предполагам, че ще е инструктаж.

# 694
  • No Line On The Horizon
Препоръчайте сборник по БЕЛ с тестове, по който да може да се направи преговор. С голямата на финала изреши тестовете на Литерайко, но не откривам да имат по новата програма.

# 695
Регалия, 13 примерни теста. Моето дете е на самоподготовка, аз го занимавам, мисля, че тези тестове са най-добре структурирани. И има абсолютно всичко като материал, който са взели.

# 696
  • София
На Весела Кръстева тестовете не бяха ли по новата програма (има и по старата, да се внимава). И са точно 9-10 теста в изпитен формат.

# 697
  • Варна
Дали някой може да ми прати ПИ по математика на Вектор от 02.06? Качили са снощи резултатите и виждам, че даже над 70т няма твърде много деца, в сравнение с участвалите, да не би да е бил твърде труден..

Мога да го снимам и да ти го пратя, но е писано върху него. Явно някоя от последните задачи е затруднила децата, защото са много малко точките над 90.
Иначе моята се е справила чудесно и на двата. Дано да е така и след седмица.

# 698
  • Варна

Момичета, правилно ли съм запомнила, че служебните бележки с входящ номер и код трябва да бъдат раздадени до 10 юни (днес) или нещо бъркам крайния срок?
Днес трябва да ги раздадат, да. Обсъждали са го в петък - днес имат час на класа и ще отметнат тази точка.

Повдигна ѝ се сутринта настроението като видяхме резултатите от последните пробни. Дано така се справи и на реалните изпити.

# 699
Дали някой може да ми прати ПИ по математика на Вектор от 02.06?
Имам един, който чистих наскоро. Изпратиха ми го с уточнението, че е от тази дата, но върху самата бланка не я виждам. Ще го кача, пък някой да каже той ли е или не е той.
Математика - Вектор, 2. юни 2019 г.

# 700
  • Варна
Същият е

# 701
  • Пловдив
Здравейте,
ако е коментирано, моля да ме извините!

Опитвах се да намеря статистика за минималния и максималния бал по паралелки за гр. Пловдив за миналата година, но не успявам.

Чудех се ако проблема е в моя телевизор, а някой разполага с информацията, дали би я споделил?

Благодаря!

# 702
  • София
Добро утро, лека и с по-малко напрежение седмица, ви желая!

M_I_A, мисля като теб - и за млякото и за отговорите.
Но то и други майчета са го казали - в инструктажа това ще да са имали предвид.
Огражда си, после си ги преписва едно по едно в бланката. Иначе много времегубещо ми се вижда.

Колкото до изпита - не мисля, че ще иска да я придружавам.
Нормален работен ден, може би с повече беге мама Simple Smile и надявам се с повече положителни емоции от детето.
Водата - да внимават само да не я разлеят. Ще дам инструкция да седи в чантата.

Последно моливът си е графит, нали??Да не се окаже, че трябва да е баш черен...., хаха, глупости питам и аз вече..

# 703
СПРАВКА за минималния и максималния бал по паралелки в РУО ПЛОВДИВ към дата 12.07.2018
Справка - второ класиране

Последно моливът си е графит, нали??Да не се окаже, че трябва да е баш черен...., хаха, глупости питам и аз вече..
Най-обикновен молив. Simple Smile Уточнено е, че трябва да е черен, защото не може да се използва цветен.

# 704
Здравейте,
ако е коментирано, моля да ме извините!

Опитвах се да намеря статистика за минималния и максималния бал по паралелки за гр. Пловдив за миналата година, но не успявам.

Чудех се ако проблема е в моя телевизор, а някой разполага с информацията, дали би я споделил?

Благодаря!
Има ги в РИО
Ученици
НВО
Архив

Общи условия

Активация на акаунт