СЕДМИ КЛАС. Първа изпитна

• 29 779
  • 745
  •   1
Отговори
# 360
Пълен абсурд! Разлика от Междучасие Бел и СМГ Бел цели 21 точка в полза на Междучасие.
Е това не е нормално. Някой друг да е ходил и на двата изпита? Как може такава огромна разлика? С две думи не е ясно какво чакаме на НВО.
Не е ходил, но го прави вкъщи. На междучасие има само 2 грешки на теста и 1-2 неточности в другите задачи.
Като цяло му се стои доста лесен теста. Регалия подобно.
На пробните, на които е ходил в Пловдив - на тестовете е имал поне по 4-5 грешки ..
та мога да предположа, че СМГ са се поизхвърлили може би..

Тезите и преразказите изобщо не искам да ги коментирам, това си е живо тото кой точно ще ги проверява, но не съм максималистка Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Добре че по МАТ нещата са по-позитивно-стабилни Simple Smile

# 361
  • София
Ако резултатите от Регалия и СМГ са толкова различни, явно ПИ в СМГ е бил доста по-труден. Не е ли правилно да се гледа статистиката на детето спрямо останалите в този случай?

# 362
  • София
Обявиха 17-ти и 19-ти за неучебни дни. Wink

# 363
Е сега остава и 18ти да обявяват за спортен празник или нещоситам.

# 364
"За първи път подаването на документи ще е изцяло електронно - независимо дали се подават от вкъщи или в училище гнездо."
Сигурно го знаете това, де;)
Явно в гнездото ще се сяда на компютър.
Така, че по-добре вкъщи на спокойствие, освен ако някой не иска да разчита на помощ от служителите в училището-гнездо.

# 365
Сега звездите ми говорят за валчести, ръбести.  Blush
И аз още от миналото лято си го мисля точно това...а понякога си имам „правилни” усещания..но много се чудя от къде да търся задачи Thinking
Съвети?

# 366
  • София
Време е вече  за хвърляне на боб. Ако има ръбести и валчести тела, не вярвам да са в задачите за пълно разписване, по-скоро в някоя от тези за попълване на празни места,  за вярно и грешно твърдение, за  свободни отговори..

# 367
  • София
Време е вече  за хвърляне на боб. Ако има ръбести и валчести тела, не вярвам да са в задачите за пълно разписване, по-скоро в някоя от тези за попълване на празни места,  за вярно и грешно твърдение, за  свободни отговори..

Моята също така твърди, че щяло да бъде. Като я питам откъде знае, тя отговаря, че всички така казвали и господинът също.
Аз моя боб не съм го хвърлила още. Като го метна, ще дам предположения.

Последна редакция: чт, 06 юни 2019, 13:34 от jenap

# 368
Мда, и аз така се надявам, ако пък им дадат и формулите, би било добре...не, че пак не може да обърка призма с пирамида в мислите си или от недочитане на задачата Rolling Eyes

# 369
Във Варна на последните два пробни по мат в МГ и в Материка имаше задачи от куб и призма. Може и да бъркам (може да е било паралелепипед и конус), но така или иначе - от материала за 6-ти клас бяха, девойката коментираше със съученици разпалено след пробния в МГ, не си спомням точно.

# 370
  • София
Ще ви запомня с картите Wink))
Не се шашкайте и паникьосвайте, моля  Hug
Децата трябва да са спокойни. Ако по БЕЛ нещо вземе, че  лекинко се пооплеска, бъдете до тях, вдигнете им духа за МАТ.  Peace Денят между двете дати няма смисъл да са в училище.
Денят преди изпит без занимания по материала. После разбира се им става лайтмотив - ааа, преди изпит не се учи  Mr. Green
Миналата година за МАТ си имах предчувствие за по-сложничко параметрично уравнение и построение. Е, случи се...
Сега звездите ми говорят за валчести, ръбести.  Blush
даа, и на мен, както и успоредник и зарчета!
e вие сега всички ще ги изброите  Rolling Eyes Laughing Няма да има елемента на изненада  Laughing

# 371
  • София
Мартеа, ужасно е това. Frowning1 Спомням си, че като бяхме деца се спука отходната тръба в мазето и беше станало мазало...на нас децата ни беше много интересно, но възрастните ни изгониха набързо. По-късно разбираш, че хич не е "интересно" това. Бързо оздравяване пожелавам.

А относно служебната бележка - беше в Спам. Добре че чета тук, че да разбера за нея.
Аз съм на линия за химията. Ще проверя къде ще сте в темата или направо в кафето. А по какво ще ви позная? Ще има ли парола? Нещо като "изпити се вземат с бЕло"? Или да се оглеждам просто за стресирани жени? Smile

# 372
  • София - Младост 1А
....
Аз съм на линия за химията. Ще проверя къде ще сте в темата или направо в кафето. А по какво ще ви позная? Ще има ли парола? Нещо като "изпити се вземат с бЕло"? Или да се оглеждам просто за стресирани жени? Smile

Всички с бЕли капели и червени рози... едни такива усмихнати, спокойни и уверени, с чаша бЕло в ръка... Smile

# 373
  • София
Аз може би също ще се включа за кафе (бело) по време на химията. Кажете отличителни белези. Някой червена роза да държи или по-добре саксия розмарин, та да се разпознаем по-лесно.

# 374
  • София
А по какво ще ви позная? Ще има ли парола? Нещо като "изпити се вземат с бЕло"? Или да се оглеждам просто за стресирани жени? Smile
Закичени с розмарин и разиграващи розови и сини карти Simple Smile

Моя ще е на физика и химия.  В указанията нямаше споменати периодични таблици, някой знае ли дали ще им дадат или кой каквото помни?

Общи условия

Активация на акаунт