СЕДМИ КЛАС. Първа изпитна

• 29 777
  • 745
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Имам чувството, че тази година, интереса към Прогресивното расте в някаква прогресия... Smirk

# 376
На изпита по БЕЛ  - воденето на записки от децата докато тече записът на текста за преразказ  - категорично не е разрешено.

# 377
Имам чувството, че тази година, интереса към Прогресивното расте в някаква прогресия... Smirk
Волдемор ІІ - викаш?

# 378
Волдемор ІІ - викаш?
А за простосмътните от провинцията - може и на лично Simple Smile Какво е туй..
и какви са тез изпити по химия, географи и т.н.  Simple Smile
Направо ми е гот, че не съм в Сф в такива моменти, че със сигурност няма да ми издържат нервите...

# 379
  • София
Волдемор ІІ - викаш?
Жар-птица! Wink

# 380
Волдемор ІІ - викаш?
Направо ми е гот, че не съм в Сф в такива моменти, че със сигурност няма да ми издържат нервите...
Прогресивното е НПМГ - за някои паралеки има изпити по природни науки.Испанската е Волдемор - никаква идея защо( името което не трябва да се споменава).

# 381
  • София
За НПМГ в балообразуването влизат точките от областните кръгове по химия, география, физика и биология или точките от нац. състезание по тези предмети, провеждано от НПМГ всяка година.

# 382
  • София
Волдемор ІІ - викаш?
Прогресивното е НПМГ - за някои паралеки има изпити по природни науки.Испанската е Волдемор - никаква идея защо( името което не трябва да се споменава).
За да не се юрне надора натам, затова не се споменава  Laughing

# 383
  • София
Ами на нас ни е някакъв краен вариант НПМГ. Химията й е много любим предмет и тя, задоволявайки болни амбиции на майка си, се съгласи да се яви на химия, защото харесва предмета, но с изричната уговорка да не учи нищо допълнително, с което аз се съгласих.
Всъщност се надяваме да не се стига дотам да опираме до този изпит, но знае ли човек.

# 384
Аз пък много искам всичко да се юрне към Волдемор, че моят да не влезе там точно, смятам, че английският и френският са по-ценни езици.

# 385
  • София
Шшшшт за Прогресивното - това е план Б при нас. Изобщо не става училището, какво се захласвате по него?! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 386
  • Sofia
Ау, мартеа, това със сифона е отвратителен кошмар. Ние имахме семеен апартамент на първи етаж в провинцията, в който никой не живеше. Случило се беше същото и ни информираха съседи чак като започнало да излиза през входната врата Scream Добре, че имахме застраховка, та покри ремонта.

Да споделя, че и съседският седмокласник е с голяма разлика в оценката на преразказа в Междучасие (там си ходи на школа) и Бултест в полза на Междучасие. Моят син е оценяван само във Веди, така че нищо не мога да кажа.

Русалка, уникални стихове, прочетох МУ ги - викам му "ей таз супер интелигентна жена знае немски, реди стихове,  решава задачи с премигване и трите ѝ дъщери завършиха 1 НЕГ!!!" Да знае той каква интелигенция излиза от заветното училище Grin (не помня дали и ти го беше завършила него). Благодаря за сниманите задачи - другата седмица ще му ги поднеса Wink

# 387
  • София
Аз искам да помоля,ако някой има текстовете за преразказ от последните пробни изпити на Веди и Бултест по възможност да ги публикува.
Това,което разбирам за Междучасие е,че на децата се предлагат два текста за преразказ.Т.е. едни ученици правят преразказ върху един текст,други върху друг.Тогава не знам,доколко реална е статистиката.

Потвърждение на това,което някой беше написал по-горе,че кандидатстването вече ще бъде само елактронно от вкъщи или училищата гнезда.
https://www.dnevnik.bg/detski_dnevnik/2019/06/06/3921354_kandida … eche_shte_e_samo/

# 388
  • София
Еха,  преди време явно толкова убедителна съм била с римите,  отричащи Конското по всеки един параграф,  та за него желаещи няма.. Joy Чак се възгордях колко успешно съм свършила работа и никой не смее да припари.

# 389
Имам питане записването в училището, в което е приет ученика лично ли става или може друг да го запише с необходимите документи?

Общи условия

Активация на акаунт