Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са най-важните теми във форума?
Какви проблеми, свързани с бременността, се обсъждат във форума?
Какви са обсъжданите теми във форума за закупуване на бебешки дрехи?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са най-важните теми във форума?
-
Какви проблеми, свързани с бременността, се обсъждат във форума?
-
Какви са обсъжданите теми във форума за закупуване на бебешки дрехи?
-
Какви съвети и препоръки се споделят във форума?
-
Кои са препоръчителните клиники и лекари за раждане във Варна?
, а в същото време се притеснявам като гледам как бързо наближава края на месеца
И аз не мога да спя през нощта, въртя се, пуфтя и преча и на мъжа ми да спи. Той милият не издържа тази нощ и ме смъмри леко да спра да буйствам

Денят ми е доста уплътнен,защото имам немалко зада4и за вършене.Извинявам се предварително ,но- интернета ми е ужасен и е голяма мъка само докато ми зареди страницата,така 4е- друг път ще наваксам с 4етенето.Ще си сменя интернет-достав4ика тия дни и се надявам да бъде по-добре!Сега - да се от4ета набързо- както казах- ве4е съм официално в болни4ен.ОКаза се 4е съм изкарала последния си работен ден без да знам 4е ми е такъв
Ремонта по4ти приключи.Остана сега да си доподредя къщата и д а видя най-накрая кое къд еми е
Тази седмица мисля да изпера нещата на бебка.За целта съм купила прах "Тео бебе".Отзивите са добри и мисля да заложа на него.Най-малкото от финансова гледна то4ка
Цял ден направо летя от щастие.Дори ходих на оглед на няколко апартамента.Дано вси4ко се подреди,макар и в последния момент.( то при мен нещата все така стават
).Но- важното е резултата.Благодаря ви още веднъж за подкрепата 
Другата седмица се разбрахме да му се обадя и д аида на запис на тонове,4е тоя от ЖК по здр.каса няма и намерение да ми прави каквото и д абило
ПРеди малко ,на излизане от кабинета просто ми каза - успех,ако не стане след 2 седмици- ела пак.
),да не ходя.АМи - за какво- да ми мери корема със сантиметър и кръвното ли 

.Както и да е.По-важното е,че все още одържам фронта.В сряда пак съм на преглед и тогава ще видим до къде съм я докарала работата.
горещо се надявам!!!
В сряда ще се видя с д-р Дачева и тя ще реши.
,веднага отидох в къщи-прилошало и.По-късно отново и стана зле и загуби свяст за момент-много се изплашихме.Извикахме линейка и докато дойде, отново стана така.
Направо се побърках,мериха и кръвното оказа се че е нормално не разбрахме от какво е и сега ще ходим да и пускаме изследвания.Можело да е от работата и -много е натоварена и прашна и в тези жеги...Сега е по-добре и се надявам да не и става така вече.