Модни консултации 40

• 58 693
  • 752
  •   1
Отговори
# 390
На мен ми харесва как стои.
Не мисля, че е голямо, още повече, че предполага да се носи с по-плътна блуза есенно и пролетно време, вкл. с пуловер.

# 391
Днес ми пристигна една поръчка от сайт. Едно яке от много мека и хубава агнешка напа. Според вас да го задържа или върна. Какво мислите дали стои добре?

http://prikachi.com/images/443/9608443Q.jpg

http://prikachi.com/images/444/9608444d.jpg

На мен ми харесва.
Не мисля че е голямо, особено съдейки по тесния ръкав.

# 392
И аз го харесах.

# 393
За 260 лв го взех. Българско е. Ръкавите са тесни но имат цип. По тялото не е стегнато. Досега не съм носила такова и се колебая понеже имах само изкуствена кожа с доста ниско качество. Ще помисля. Дали да не го занеса за корекция някъде...

# 394
Какво да му корегираш?

# 395
По-тясно и късо или така си е добре?

# 396
Ако не ти харесва го върни, няма да стане с корекции и си купи излято.

# 397
  • Street of Dreams
Така трябва да стои. Може би ръкавът 1 см по-къс, но и така е ок.

# 398
  • Бургас
Естествената коприна не се наелектризира.Кощунство е да се носи с подплата.Няма друго по-приятно усещане от носенето на дреха,направена от коприна.Аз поне не се сещам.

Goddess,вярно,че са много щури и интересни обувките,но като видях,че са немски и.......назад,назад,моме Калино,се получи с ентусиазма ми.Хич не ги любя,тача и милея немците.Да живее МОМА! Stuck Out Tongue Winking Eye Grinning

Виж аз последно по какви романтични-ретро модели,сандали се заглеждам https://www.chiemihara.com/es/sandalias-14

Последна редакция: пн, 15 юли 2019, 12:01 от Nina_Z

# 399
  • София
Кожено яке и тениска може да се носи 15 дни годишно в БГ.  През останалото време слагам жилетка, пуловер. Така че трябва да има малко ширина.

# 400
Естествената коприна не се наелектризира.Кощунство е да се носи с подплата.Няма друго по-приятно усещане от носенето на дреха,направена от коприна.Аз поне не се сещам.
....
Жената не пише, че се наелектризира, а че я очертава и й полепва по тялото, а когато дрехата е прозирна, което при тънките платове е често срещано, подплатата е задължителна, особено при пола.
Ето, например, копринена блуза - фина, страхотна материя, която без подплата ще стои меко казано простеещо:
Скрит текст:

Ето и пола, която отново без подплата ще е по-скоро за улицата не червените фенери:
Скрит текст:

Та зависи, но тънките копринени летни поли обикновено са доста фини за носене на голо.
Както писах, имам такава пъстра - без подплата е абсурдно.
Има и плътни коприни, но за лятна дълга плисирана пола не са съвсем удачни. При всички случаи ако полепва по бельото е добре да й се сложи нещо отдолу. Разбира се подобна подплата може да е къса, по тялото, а не да повтаря дължината на полата.

Последна редакция: пн, 15 юли 2019, 15:20 от Judy

# 401
  • София
Сега се чудя за тази пола, стой ми добре, тежко пада плата. Но се чудя цветово с какво да я комбинирам-Бордо и синьо нямам, само с бяло ли става или нещо розовко?

# 402
  • Бургас
Жената писа по-назад,че липсата на подплата кара полата да залепва по тялото и,а не,че я описва.То и няма как да се случи,защото беше споделила,че и е с 3 номера по-голяма.Най-добре авторката да каже ако реши.
Блузките,които си дала като пример,по принцип са за момичета/жени с перфектна фигура и се носят само по бельо(сутиен).Не,че е невъзможно да се сложи нещо отдолу,но ефекта и красотата на модела определено ще се загуби. Ето как е добре да изглежда

За полите които си дала като пример е нужна подплата,да,но коментара ми беше специално за върнатата пола,че не се нуждае от такава

Последна редакция: пн, 15 юли 2019, 14:57 от Nina_Z

# 403
Специално блузката, която показвам, се произвежда, предлага и носи с много фина подплата, която е видна на самата снимка. Имам такава на същата фирма с дълъг ръкав. По бельо си е направо пошло да се подноси. Не случайно не се продава така. Самата подплата е много ефектна и е съпроводена с дантела - пасва си чудесно на фината копринена блуза.
Ако коприната е плътна - разбира се от това няма смисъл.
Въпрос на вкус е тази черна блуза, носена само със сутиен. Аз не бих я носила така и не ми допада този стайлинг и на много млад човек.
...
Стефина, тази пола може да си я носиш с всякакъв цвят от тези, които са по нея - много голям избор имаш., вкл. много светъл крем, шампанско и розово. На снимката в долната част на светлите цветя, с която са обърнати към червените, поне при мен се вижда светло розово.  
Но е въпрос и на монитор цветът, който се вижда.
https://www.chillizet.pl/sklep/spodnice-damskie/5053991-plisowan … odnica-wielobarwn
Тук още по-ясно виждам розовкото.

# 404
  • Бургас
Къде отиде ти?!Коментирахме конкретна пола,която беше плътна,нямаше нужда от подплата и е върната-няма я вече!
Хич не ми е пошла черната блуза.Ако я видя на подходящия за такава дреха човек,много бих се зарадвала.
Твоята блуза с каква подплата се произвежда и как ти предпочиташ да я носиш е лично твоя работа.Рядко ми допада  модел като твоя,но пък това си е моето мнение,а и предпочитам по-плътната коприна.

Общи условия

Активация на акаунт