Борнтубихепи, виж сега ще се опитам да ви обясня защо всички се палим от изказванията ви.
1. Кучетата на всяка от вас са симплидъбест, най-неустоимите, най-умните, изобщо най най.
Всъщност най-вероятно са такива само за вас и в това няма нищо лошо, но не очаквайте останалият свят да припада по тях.
2. Правилата са тъпи и вие няма да ги спазвате.
Правилата са за всички, ние сме едно общество и е желателно да мислим като такова. Изказвания от сорта на не ми пука за чуждите хора, а само за моите си кучета са нелепи.
3. Всички тормозят кучетата ви. Горките ви кучета са постоянно нападани от невъзпитани хорски деца.
Невъзпитани хора постоянно нападат и моите деца. Я да щипнат бузка, я крачето на бебето,я на каката косата. Режа ги, не е голяма драма. Режете и вие .
И да добавя, аз и ММ също обичаме животните и възпитаваме децата си в обич към тях. Не веднъж сме помагали на животно в нужда. Вкъщи имаме 2 котки, а при майка ми още толкова котки и едно куче. Всички тези животни сме намирали изоставени и малтретирани . Но ако имах избор дали да помогна на чуждо дете или на мое животно, без да се замислям бих помогнала на детето.
Не е хубаво да се залита в крайности, нека помагаме и на животните и на собствения си вид.