ОТКРАДНАТ ЖИВОТ🎬тема 86

• 28 363
  • 731
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Как са се ухилили, голяма радост с този Бойко.

# 151
А дали Владо ще участва?

В началото поне със сигурност няма да го има. Беше в Лисабон, а в момента май е на някакви острови, съдейки по Инстаграма му.

# 152
Диана и Юруков се конкурират кой е по-рошав Joy
Иначе и тримата са сладури.

# 153
Гергана доста по-добре ми изглежда в лице от предишния сезон, сякаш го няма онзи кофти ефект от всички процедури и неща, които си е набутала в лицето. A на Диана май този сезон са й скрили гела за коса. Grinning Юруков да слага кърпата, че няма да мога да ги различавам двамата с Диана. Добре, че поне тя е с розово. Grinning

# 154
Гергана май по-скоро я замазват на снимките.
На мен и предния сезон ми изглеждаше така свежа, а като почна сезона бррр... 😱
и отгоре на това все от много близък план я снимаха...

# 155
Само Гергана ми харесва на снимката, другите двама не ми допадат с прическите си - Диана си губи чара с тази коса.

# 156
Ванилия, то не е нужно да замазват нищо, то самият телефон сам го прави Grinning
Яни, според мен в устните си седи още ефекта. Докато не я видим в движение обаче няма да сме сигурни Grinning

# 157
  • София
В новия сезон дали Пешко ще го раздава отново влюбен в Поли или ще забравят тази сюжетна линия? Може би ще е прекалено ангажиран с проблемите на Галя.

# 158
# 159
  • София
На вниманието на д-р Огнянова...  Mr. Green

# 160
И тоз` ще го видим колкото и онзи в Неврологията - я си мигнал, я си го изпуснал Joy

# 161
Христина Апостолова днес е обяснявала какво да очакваме от новия сезон Simple Smile
https://play.nova.bg/video/na-kafe/season-10/kafe-2019-07-22-2

# 162
Снимка от Диана:

# 163
Може ли преразказ, че не ми се отваря линка с Апостолова.

Пешето отече с новите сестри 😃

Редактирам се, сега тръгна видеото - какво значи това, че ще има завърнали се и завой към началото на историята?
Ще се появят Алекс или Калин?

Последна редакция: пн, 22 юли 2019, 15:21 от Вαнилия*

# 164
За Откраднат живот тя каза, че някой ще се върне и ще има лек завой към самото начало на историята. Другите неща, за които говориха бяха свързани с нея - работата на сценарист, за децата и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт