СЕДМИ КЛАС. Втора изпитна 10.06 - 20.06.2019

• 91 631
  • 2 288
  •   1
Отговори
# 2 100
  • София
Моята и по математика отказва да погледне отговорите. Каза: "Може би по-късно". Аз имам сериозни подозрения за някои задачи. Но си налях бира...и ми се доспа.

# 2 101

Единия ми вика, ми тези двете задачи ги мъчих двайсет минути и като не се получи си излезнах... 40 минути преди края на изпита.

Ей това ще е бисер от тазгодишната тема. Това се казва да си над нещата Simple Smile)

Сиси, не се настройвайте така отрицателно. Нищо не се знае още. Нито има оценки, нито статистика.
Може резултатите на другите децата изобщо да не са по- високи от вашите.
Нашето първо желание също е висока летва, ако не стане - все ще си намери друго хубаво училище под слънцето Hug

# 2 102
  • Варна
Съжалявам за децата, които не се чувстват удовлетворени Sad Но вярвам, че след излизане на резултатите и първо/второ класиране, всяко ще намери мястото си. Ние тук сме някаква извадка, но не е съвсем представителна, така че има надежда за всички разочаровани..
По това което сметнахме у дома, би трябвало да е достатъчно за желаното училище, даже и да се вдигнат баловете от мин.година. Сега превключваме на вълна тренировки, другата седмица е първото състезание за лятото, и после до края на юли няма да има възможност за отпускане.

# 2 103
Така е. След като излезнат резултатите, всички вълнения могат да се окажат излишни.

# 2 104
  • Бургас
И аз май ще вадя нещо, но розово и ще се моля да са ни напразни тревогите.

# 2 105
  • София
6tiplio, не сте сами в объркването. Дъщеря ми също е прочела равнобедрен триъгълник и доста време й е отнело да докаже, че все пак е равностранен. И го била доказала Simple Smile, което й е отнело доста от времето. Все някакви скрити капани е търсила. И на първи модул има грешки. Отказва да проверява верните отговори, ще чакаме 27.06.

Много е разочарована от себе си днес, плака, плаках и аз, защото се труди много през годината, но каквото такова. Много беше притеснена и това й е оказало влияние.
Да са ни здрави и щастливи децата, това е най-важно!

# 2 106
  • София
Както казва дъщеря ми, важното е да сме живи и здрави! И е права. Който иска да учи, ще го направи, независимо от училището.
Сега можем за една седмица да отворим бара и да се насладим на свободата! Тази година беше ужасна и заслужаваме по няколко питиета.

# 2 107
  • София
Моята рева, че й казали, че ще й анулират работата, защото в листа за отговори на първите 2 въпроса и излязла с Хикса с по 2 мм от кръгчето. "Мамо, ами по БЕЛ ми излизаха така на почти всеки отговори!"

Учителката по математика я успокоява, че не се анулират толкова лесно и за такива неща работите. Но - ще треперим до последно.

Още нещо - защо на каченото от МОН не се виждат колко точки се дават за всеки етап от проверката на работите - примерно: за верен чертеж - 1 т, за уравнение, сведено до нещо си - 1 т., а са направо общите точки за подточки и задачи?

# 2 108
Здравейте!
Някой да знае дали някъде в областните градове ще бъдат изнесени оценките на децата /по входящи номера/ за да може човек да си направи някаква сметка за положението на детето си?

# 2 109
Ох, и ние сме от ревящите... Ама няма да мърморя, че много страда девойката. Ох, ще се пие...

# 2 110
  • у нас
Може ли решение на 16-та задача?

# 2 111
Здравейте!
Някой да знае дали някъде в областните градове ще бъдат изнесени оценките на децата /по входящи номера/ за да може човек да си направи някаква сметка за положението на детето си?

в сайта на РУОто излизат по точки

Едно време помня ходихме по у-щата гнезда да броим точки и балове Simple Smile забавни вечри бяха Simple Smile Simple Smile

# 2 112
  • Бг-мама
Бе кой ги роди тия ревящи деца бе!
От догодина МОН да включи подходщият предмет в училище за това как да си каляват психиката и нервната система. А да и изпит задължилетно да им пуснат за него. Тамън и баджанаците от школите да имат какво да продават. Laughing

# 2 113
Здравейте!

в сайта на РУОто излизат по точки

Едно време помня ходихме по у-щата гнезда да броим точки и балове Simple Smile забавни вечри бяха Simple Smile Simple Smile
Мисля, че пита за статистика. За съжаление, не навсякъде правят статистика или поне не я обявяват.

# 2 114
Моята рева, че й казали, че ще й анулират работата, защото в листа за отговори на първите 2 въпроса и излязла с Хикса с по 2 мм от кръгчето. "Мамо, ами по БЕЛ ми излизаха така на почти всеки отговори!"

Учителката по математика я успокоява, че не се анулират толкова лесно и за такива неща работите. Но - ще треперим до последно.

Ама как ще треперите за такива глупости - излязло хиксчето! Те дори бюлетините на изборите се считат за валидни, ако хикса излиза от очертанията и не засяга друго квадратче. И президенти биват избирани по този начин!

Още нещо - защо на каченото от МОН не се виждат колко точки се дават за всеки етап от проверката на работите - примерно: за верен чертеж - 1 т, за уравнение, сведено до нещо си - 1 т., а са направо общите точки за подточки и задачи?

Дали са някакви точки и полуточки на повечето задачи, обаче с тези съкратени срокове за проверка тази година, нищо чудно да не се задълбочават в подробности.

Общи условия

Активация на акаунт