Картите на Мадам Ленорман ( 14 тема)

• 27 013
  • 758
  •   1
Отговори
# 615

И аз не помня.Отдавна беше.Ще задам Ное въпрос "Скоро (примерно след 2месеца) ще започна ли работа". Ще ми хареса ли на новата работа? Ще се справя ли? Това са въпросите.Благодаря Flowers Hibiscus

Ще намеря ли до 2 месеца нова работа?
дърво, лупа, мишки+планина
По тези карти не мисля, че до 2 месеца ще намериш работа,   Има трудности, проблеми, някакви  спънки, през които ще се наложи да минаваш, но ще продължаваш да търсиш. . Дървото показва, че ще има работа и ще е стабилна, но картите след това поясняват, че това  може да отнеме повече време, което ще коства нерви и  притеснения.

На следващите ти въпроси, за сега е безмислено да се тегли.  
Може да теглим пак след време

Astrea,
на въпроса, "Какво очаква  мъжа ти на работното му място?"
луна, дърво, лупа+ключ
Има  някакви размествания на работата му, да, но те ще са в полза на мъжа ти. Може скоро  да ще получи някакво изгодно предложение, което ще е хубаво да  приеме.

# 616
Как правите голяма подредба с 47 карти?

# 617
Все още не съм я правила. Допълнителните карти се използват, ако искаш да получиш повече информация върху вече направената подредба. В момента не ги използвам, не им е дошло времето още. Работя само с 36, основно подредба от 5 карти. За повече яснота редя и 3х3, но рядко.

# 618
Добър вечер!
Много моля някой да ми тегли карти с въпрос " Ще се справя ли тази година със 7те изпита, които ми остават? "
Не мога да продължа стажа, ако не взема изпитите и тази година ще се потрудя да ги взема, за да мога другата да продължа на чисто.

# 619
Моля, някой да ми изтегли карти на въпроса ще се измъкна ли (или по-скоро как да се измъкна) от финансовата криза скоро? Започнах нова работа, но е по-ниско платена от предишната, имам закъснели вноски по кредит, не мога да смогна със всички сметки и въпреки, че за тази работа съм мечтала отдавна, не мога да й се насладя напълно, защото не виждам никаква светлинка в тунела. Благодаря ви ❤

# 620

И аз не помня.Отдавна беше.Ще задам Ное въпрос "Скоро (примерно след 2месеца) ще започна ли работа". Ще ми хареса ли на новата работа? Ще се справя ли? Това са въпросите.Благодаря Flowers Hibiscus

Ще намеря ли до 2 месеца нова работа?
дърво, лупа, мишки+планина
По тези карти не мисля, че до 2 месеца ще намериш работа,   Има трудности, проблеми, някакви  спънки, през които ще се наложи да минаваш, но ще продължаваш да търсиш. . Дървото показва, че ще има работа и ще е стабилна, но картите след това поясняват, че това  може да отнеме повече време, което ще коства нерви и  притеснения.

На следващите ти въпроси, за сега е безмислено да се тегли.  
Може да теглим пак след време

Astrea,
на въпроса, "Какво очаква  мъжа ти на работното му място?"
луна, дърво, лупа+ключ
Има  някакви размествания на работата му, да, но те ще са в полза на мъжа ти. Може скоро  да ще получи някакво изгодно предложение, което ще е хубаво да  приеме.

Благодаря ти роза

# 621
  • София
Един въпрос от мен, за една кола, която сме решили да купуваме: Какво е техническото и състояние?

# 622
  • гр.Пловдив
Един въпрос от мен, за една кола, която сме решили да купуваме: Какво е техническото и състояние?

Вие сериозно ли питате такава глупотия ?!
По-голяма тъпня и подигравка скоро не бях чела !

Скоро заради такива като вас момичетата ще спрат да четат,та камо ли да отговарят на такива идиотщини..

# 623

Вие сериозно ли питате такава глупотия ?!
По-голяма тъпня и подигравка скоро не бях чела !

Скоро заради такива като вас момичетата ще спрат да четат,та камо ли да отговарят на такива идиотщини..
Не виждам нищо глупаво във въпроса. Всеки си има неизвестни.

# 624
Олеле какви квалификации!
Аз не виждам нищо идиотско, просташко и подигравателно в такъв въпрос. Съвсем нормален въпрос.. Мислих, че картите могат да се питат за всичко и още повече оставете хората, които гледат да преценят искат или не да теглят за този въпрос!
И не е нужно Вие да определяте кое е важно и приоритет за хората.

# 625
Аз като "гледаща" да се включа. Картите не могат да се питат всичко. Има въпроси, които са обидни за тях. Лековерни въпроси, като този с техническото състояние на колата. Или имаше един - дали ще вземе семейството ваучери за храна. Лично аз на такива въпроси предпочитам да не тегля карти. Това са въпроси с материална стоийност - тип "Ще бъда ли много богат". Моите карти поне не ги харесват и не искат да отговарят на подобни въпроси, свързани с елементарни ежедневни дерзания.

# 626
Kath изтеглиха се :
птици, кладенец, мишки,
котва, коса, щъркел+детелина
Ти някои изпити вече си успяла да ги вземеш. Мисля, че ще ти дойде много нанагорно, особено в края на ноември ще си буквално в отчаяние, но ще си дадеш зор, ще се стегнеш , ще се амбицираш.... С тези карти , според мен би трябвало  справиш с всичките изпити до края на годината.

mechopooh1 понеже аз правя гадаене с малко карти 3+3, то затова сроковете , които показват картите няма да са дълги. Затова си позволих да формулирам въпроса си така: Ще справиш ли с финансовата криза до 6 месеца?
Изленаха ти следните карти:
мъж, дърво, кораб, коса, сърце, луна+букет. Теглих допълнителна:куче
Интересни и положителни  карти бих казала. С кораба, в първата тройка, показва, че бавно и постепенно ще излизаш от финансовата криза и с помощ на човек отвън. Взела си кредит, което е било рисковано за теб. Във връзка с мъж ли е бил взет кредита? В смисъл искала си да помогнеш на някого или...? Питам, защото леко съм раздвоена относно връзката между първата и втората тройка. В смисъл, или си взела кредит, за да помогнеш на приятел, като си рискувала да не се справиш финансови, или ...че някой ще ти помогне след време, с погасяването на кредита.  Или пък възможно е в края на годината  да получиш от работата си  някакъв бонус или финансово възнаграждение, което ще ти помогне да се справиш с кризата...

Ще се радвам на ОВ.  

Лиана11
змия, маска, градина, а при бъркането излетя карта -птици
 Никак не са хубави картите. На външен вид, колата не изглежда никак зле, но това е само "отвън"Не купувайте тази кола, лъжат ви. Колата има скрити дефекти, за които няма да ви кажат и после ще ви донесат много неприятни, главоболия, ремонти и т.н. Просто ще се набутате много с нея. .
Търсете  друга кола. Освен това, ако намерите, по препоръка на астролозите, не купувайте колата сега, когато Меркурий е в ретроградно движение, по-добре търсете  след като мине периода.  

Абсолютно съм съгласна с  KPP  bouquet За мен също са  безмислени въпроси, като "Да отида ли на рожден ден или на Коледно парти  с колегите или да си седя в къщи? Това е елементарно и разбира се, картите ще покажат , че са обидени.Много е несериозно да се питат картите за такива неща.

Иначе, може да се погледне за кола, мила, дали е хубав период за купуване  и картите могат да покажат детайли относно сделката или колата. .

Последна редакция: чт, 31 окт 2019, 15:06 от Roza17

# 627
Аз като "гледаща" да се включа. Картите не могат да се питат всичко. Има въпроси, които са обидни за тях. Лековерни въпроси, като този с техническото състояние на колата. Или имаше един - дали ще вземе семейството ваучери за храна. Лично аз на такива въпроси предпочитам да не тегля карти. Това са въпроси с материална стоийност - тип "Ще бъда ли много богат". Моите карти поне не ги харесват и не искат да отговарят на подобни въпроси, свързани с елементарни ежедневни дерзания.
Ваше право е да (не)теглите за каквото решите, разбира се. Но аз не смятам, че техническото състояние на една кола е елементарно или толкова свързано с материалния успех. Ако една кола не е в изправност, например, би била опасна за много хора.. но това си е мое виждане.
За някои хора дали ще си изкарат добре на парти е елементарно и ненужно за теглене, за други не е така! Приоритетите на хората са различни, както и техните тревоги, но това не значи, че трябва някой да им квалифицира и принизява притесненията.

# 628
Morella Allan Poe, права си, така е. Но все пак аз се доверявам на моята интуиция и усещам кое би обидило моите карти и кое не.
Ето, Рози пък смята, че това за колата не е неподходящ въпрос за нейните. Всеки има своята интуиция и си познава добре картите Hug

# 629
Момичета , да всеки сам решава за своите карти, относно кои въпроси са несериозни.
 Иначе, аз лични  въпроса на Лиана11 не го смятам за глупав, напротив. Забелязала съм, че Ленорман са доста добри в това, да покажат, сделка, дали е добра или не  и тем подобни, когато касае едра покупка. Но на въпроси, които показват емоционално моментно състояние от сорта :"Да отида ли на парти?! няма как  картите да приемат този въпрос за сериозен и ще покажат, че са обидени.   Все пак това не зависи от картите дали да ходим на парти или не, защото решението е в нас самите, как ще се чувстваме ние самите. Днес не ми се ходи на парти, ама в събота пък може да ми хрумне все пак да ида, защото съм се почувствала емоционално по-добре.

Има разлика например във въпроса :"Да отида ли на Коледно парти с коколегите или да си седя в къщи" ...и..." Как ще мине Коледното парти с колегите?"

Два съвсем различни въпроса.

Последна редакция: чт, 31 окт 2019, 17:25 от Roza17

Общи условия

Активация на акаунт