Криминални досиета

• 421 120
  • 6 888
  •   2
Отговори
# 675
Прилича ми на психопат, а тя на някаква много загубена вечно обаждане в училище мома  която е намерила някой, дето да я кача да се чувства сигурна шото е лошо момче. Първата,която ще яде дървото тоя ако излезе ще е тя.

# 676
Въобще, ми се струва много идиотско да се омъжиш за затворник. Имаше голям дебат в друга тема, но там ставаше въпрос за човек, който е излязъл, и то за леко престъпление. Докато, да се омъжиш за човек, когото не можеш да опознаеш, не можеш да видиш всекидневните му навици, дори да не можеш да го опознаеш физически е голям риск. А изглежда, когато някой попадне в затвора, има много време и "добра" школа и бързо се научава да се представя в добра светлина. Предполагам, че затова доста жени им се връзват.

# 677
Има някакви ненормални жени, и в други случаи на убийци съм го срещала. Дори доживотни се избиват за тях. Пишат им писма. Особено в Америка убийците са със статут на звезди. Даже мърчове си имат. Което е някакво изкривяване на нацията. Все едно тук някой да си сложи тениска с Михаил Лещарски или с Момата. Или да искат полудели фенки да се женят за тях ( то за Момата вече няма как де).

# 678
Доколкото знам повечето се взимат след коренсподенция с писма. Даже някои за сефте се виждат на сватбата. Имам предвид, че даже и свиждания не е имало, а само размяна на снимки. Чарлс Менсън е бил обсипван с писма от фенки.

# 679
  • София
Кое му е странното? Аз също поддържам контакт, приятелство и свиждания с лишен от свобода, когото съм видяла по телевизията, макар че изобщо не става въпрос да се женя за него и подобни неща. Не съм си представяла, че ще ме потърси, само на базата на това, че във фейсбук бях създала група за него и негови близки видели тази група и ни свързаха. За мен е изключително интересно. Имена конкретни няма да пиша, поне в момента.

# 680
  • София
Ние няма как да знаем твоя случай, защото не си дала подробности, но със сигурност не е нормално колко жени се влюбват в серийни убийци психопати и социопати, какво си мислят, че ако тях са ги били срещнали, е нямало да ги убият ли?! Щеше и окото им нямаше да мигне.

# 681
https://m.24chasa.bg/novini/article/9808617

Виторио е без доживотен. Не бил хладнокръвен убиец.

# 682
Между другото, имам приятелка журналистка. Тя работеше в едно списание, получаваха много читателски писма. От нея съм чувала, че най-интелигентните писма са от затворници.
Много пъти в по-младите ми години съм се лъгала в хора с някакъв, образно казано (без да влагам и грам обида, моля да не се захващате за думата) дефект. Ами във почти всички случаи съм оставала разочарована и излъгана. Така че, не бих заложила много на дружба със затворник, особено доказан  убиец

# 683
  • София
И Викторио съм виждала по време на свиждания, защото бяха в същата група. Честно казано, и аз не мисля, че би извършил втори път убийство. Имаше там един друг убиец - Иво Кашавелов, автокрадец, убил трима полицаи през 90те, за мен той е много по-хладнокръвен. Мисля, че той е с доживотна присъда без право на замяна.

# 684
Аз не бих била да легна спокойно до такъв човек. То аз понякога при мъжа си се стряска като вземе да сънува и да се кара с някого и да се мята... какво остава за някой дето вече е убивал и разфасовал.
Мисля, че жените, които се омъжват за такива мъже, са с дефицити.
Не говоря за поддържане на контакт тип другарче по писма.

Lizia,  искаш да кажеш, че за теб някак е оправдано че САМО един път е убил ЖЕНА  си и ДЕТЕТО СИ . И това някак не е толкова гадно като да убие трима полицаи?! ..
Не ми отговаряй 🤚

# 685
  • София
Че те не пишат толкова писма в днешно време. Имат фонокарти, обаждат се по телефона, много е лесно, почти като навън.

# 686
Специално този случай на Кашавелов си го спомням, най-вече заради рядко срещаното име. Това беше точно в борческите години. Не бих му съчувствала, убил е трима млади хора. След този случай помня, че полицията се развихри, нямаше случай да седнеш в заведение и да не нахлуят няколко полицаи за проверка.

# 687
И Викторио съм виждала по време на свиждания, защото бяха в същата група. Честно казано, и аз не мисля, че би извършил втори път убийство.

Е, честно ли? Голямо успокоение... Застрелва жена си и после едногодишната си дъщеря ама друг път така няма да прави!

# 688
  • София
А ти за твоя вярваш, че е невинен или че няма да убие отново ли? Групата за какво е била, в негова подкрепа ли?

# 689
  • София
Казвам само, че за мен Викторио няма потенциал да стане сериен убиец или нещо подобно, докато Кашавелов - да. Иначе присъдата му от мизерните 20 години, от които я излежи 2/3, я не, определено подлежи на обжалване и трябва да я обжалват доколкото има начини за това, апелативен съд и т.н.
За моя - не, той не е убиец, става въпрос за друг вид престъпление, но пак е престъпление срещу личността. Не, не смятам че е невинен. Групата беше по-скоро за дискусии.

Общи условия

Активация на акаунт