Криминални досиета

• 419 314
  • 6 858
  •   4
Отговори
# 6 810
разглеждам документите за Епстейн, най-интересни за мен са късните съобщения между Банън и Епстейн, както и Максуел и Епстейн. Банън и Епстейн са си станали много близки след 2017-2018 и Банън е искал да му помогне. И двамата ненавиждат Тръмп към този момент. Много се чудя кой е погнал Епстейн, има много заинтересовани. Банън в едно съобщение се изненадва, че на такъв кръстоносен поход са тръгнали срещу Епстейн.
Максуел звучи пък много отчаяно в някои съобщения. Засега проблемът ми е, че не мога да ползвам добре търсачката за документите.
Другото наистина интересно са съобщенията между Ехуд Барак и Епстейн, в които личи как Епстейн използва връзките си, за да помогне на Израел. Намерих имейла на Ехуд Барак и лесно търся с него, но не мога никъде да намеря имейла на Банън и ми е по-трудно.
Много съобщения има и с журналиста Майкъл Улф, който преди 4-5 месеца говореше за Тръмп и Епстейн, а се оказва, че той е много вътрешен за Епстейн човек, с когото постоянно са си писали,  и удобно е изпуснал този факт.
Изобщо много намесени хора има, вкл Кашоги...

# 6 811
  • София
Отдаването на ромски деца за проституция не е някаква новост, само да кажа.
В района на централна гара и махалите се отдават на педофили деца.

# 6 812
То и изнасилванията не са новост, серийните убийства не са новост, педофилията не е новост.
Нищо не ни е новост вече.

Последна редакция: чт, 20 ное 2025, 22:26 от Елора

# 6 813
  • Deutschland
От Дубай всеки момент се очаква да бъде екстрадиран към Германия българина Христо Стоянов, осъден за сексуално малтретиране на 11 годишно момче. Стоянов е бил доброволец във вероятно социален дом и момчето е било под негова опека. Избягал е в България, след това в Дубай, но случая му е споменат в предаването Aktenzeichen и германка, живееща в Дубай го е разпознала от екрана и е предала информацията на полицията в Любек.

# 6 814
Само да кажа, че децата са деца дори и когато са ромчета и наше задължение като общество е да ги пазим. Вижда се, че имаме огромен проблем със сексуалната злоупотреба с деца и е редно като общество да изискаме от управляващите и съдебната система адекватни мерки и наказания.

# 6 815
Само да кажа, че децата са деца дори и когато са ромчета и наше задължение като общество е да ги пазим. Вижда се, че имаме огромен проблем със сексуалната злоупотреба с деца и е редно като общество да изискаме от управляващите и съдебната система адекватни мерки и наказания.

Цвят, раса, етно, не би трябвало да има значение и такива престъпления трябва да се преследват до откат и наказват с голяма строгост.
А не защото ама то е ромче, те се продават. То е нормално.
Това е двоен аршин и страшно лицемерие.
И родителите са виновни на циганчетата носят огромна вина и трябва да бъдат преследвани и наказвани.
Знаем как се продават малки 12 годишни момичета за булки.
Тук има потребители едва ли не си мислят, че на тях им е много готино, но не е така.
Гледах едно интервю на циганка калайджийка с такава съдба. Черна съдба. Продадена, а нали робството е забранено уж. Ич не ме еня за тъпите им традиции, това се изкоренява, ама не, галят ги с перце.
Та същата си разказа ужасяващата съдба. Продадена за сребърници на 12. Без право на глас. То побоища, малтретиране и от свекърва и от мъжа и, джебчийка са я направили. Не и харесвало, но нямала избор.
Ужасен живот.
А другите, белите си мислят - ма те циганките им  е такъв манталитета, то им е в кръвта да крадат, да лъжат.
Не е баш така.

# 6 816
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Бедни, гладни и необразовани са по-лесно управляеми.

Закони според мен има, но има и тълкувания, лични преценки, вратички...
Условна присъда за това е срам за всички.

Бих искала нещо да се промени, но не виждам как.
Скачахме, протестирахме, правихме митинги и протести... И нищо не се промени.
Вече съм стара, изморена и обезверена.

# 6 817
  • при късмета
И аз мисля, че сами не искат. На сила може да вземеш, на сила не можеш да дадеш.
Иначе, за случая няма значение ромче, българче, турче, потресаващо е. Айде този се възползвал, има присъда, макар и нерелавантна на престъплението, ама тези или такива "родители" какво да ги правиш? Всичко ще им е малко

# 6 818
То може да се направи.
Не искат.

Всъщност то беше направено, при соца. Много със съмнявам, че тогава са продавали хора или са ги обучавали за джебчийки. Всичките ходеха на училище, после работеха.

Ех, вярно. Благодаря за напомнянето.
Сопата трябва да играе, сопата.

Съдията дал условна за мен също е за разстрел направо.
Сигурно и тоя е някакъв педофил и му дожаляло за обвиняемия.

# 6 819
Не е така, да ви кажа, масово в Бългаия за сексуално насилие над дете са подобни присъдите. Максималната е 6 години, но не я дават. Все са някакви много читави хора и съвестни граждани, които си признават, разкайват и накрая не лежат.

Хубавото е, че човек може да ги трепе и той също да не лежи. Ще се извини, разкае, разплаче и на него ще му дадат пак условна Simple Smile И за учителя с ученичката пак 2 години условна. Айде там все пак е 14 годишно дете, а не 7 годишно..

На шест години затвор беше осъден 39-годишният сериен педофил Асен Кючуков от град Долна Оряховица, съобщи БНР.Мъжът блудствал с 6-годишно момче от село Първомайци през август миналата година. Кючуков има три присъди за подобни престъпления, а поредното извършил веднага след излизането си от затвора.

Чак след 3 изнасилвания му дали 6 години за четвъртото. Това е всеки път...изобщо няма адекватни присъди за сексуално насилие на деца. Говорим за изнасилване на 6 годишни момченца. Какъв е смисълът да се чака правосъдие ако са ти изнасилили детето?

Последна редакция: пт, 21 ное 2025, 12:42 от MariyaHris

# 6 820
  • София
Може да ги съдят по чл. 152, ал 4 и да искат 10 до 20 години.

# 6 821
Лизи, не знам какво могат, но всичките присъди са подобни. Явно става дума за изнасилване на уязвими дечица и го изкарват, че нямало изтезаване и насилие, не било изнасилване. Ето и Магдена обяснява. За деца на подобни години трябва да има само подобни присъди 10-20-30 години. 6 годишно момченце ... няма да пиша в публичното пространство как не бих чакала изобщо присъда.

# 6 822
  • София
Знам за човек, когото съдиха по този член и квалификация и не успяха, поне на първа инстанция. Хем пострадалите над 30 годишни и доброволно отишли при него. Доста двойни стандарти, бих казала.

# 6 823
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
От съдиите трябва да се почне, права е елора.
Като изритат един, следващите ще си помислят преди да дадат такава присъда.
След това педофилите - затвор и специално обслужване.
Всеки следващ ще се замисли дали да почва.

И химическа кастрация за всеки изнасилвач, независимо от възрастта на жертвата.

# 6 824
  • София
Законодателството е скапано. В тази част (сексуалните посегателства, така да кажем) е особено скапано. Съдебната практика е по-малкият проблем, а конкретни съдии, т.е. в личен план - чак накрая на опашката.

ПП. За мен също присъдите са абсурдни, но съдията не ги налага по лично усмотрение. И да припомня най-пренебрегваната от обществото фигура в цялото производство - прокурорът. Огромна част от възмутителните присъди всъщност са плод на слабо към никакво обвинение - къде нарочно, къде от мързел или некомпетентност. Често и в досъдбеното производство нещата са оплескани. Но възмущението винаги го отнасят съдиите и (което пък е съвсем абсурдно) - адвокатите.

Общи условия

Активация на акаунт