Криминални досиета

• 465 394
  • 8 321
  •   68
Отговори
# 7 680
Не, Леон не е изчезнал. Изчезнал е Ники Златков, който си е с Калушев от 11-12 годишен по Мексико и мистериозен 16 годишен,за когото нищо не се говори. Леон е отделен случай, точно защото не е биологично дете на Калушев, баба му и дядо му се притесняват и подават сигнал. За другите деца, единият вече 22 годишен никой никога не подавал сигнал. За другият 16 годишен, семейството не иска да съдейства. Кой нормален човек, дори и да се е объркало и да си е поверил детето на откачен, при наличието на такива събития няма да съдейства. Не съдействат единствено роднините.

# 7 681
Които са спокойни, че 16 годишният им син е с Калушев, когото издирват под дърво и камък...

# 7 682
  • софия
Човекът, чието дете е с Калушев, каза, че не се притеснява. Скоро ще качат интервюто в сайта, гледайте го.

# 7 683
Аз не си представям катерач/спелеолог да е наркоман за дълго...
Наркоман и наркотрафикант са различни неща. Трафиканти/пласьори не употребяват обикновено.

# 7 684
Звънче,
Аз не разбрах, че той е бащата на 16 г. Но със сигурност знаеше, че не са били тримата в района на хижата и е спокоен, че са добре
 А като е бил извън Петрохан, какви са тези писма до майка му. Откъде е знаел какво ще стане в хижата
Още повече се заплете.

# 7 685
Дали 16-годишният не ги е застрелял и затова родителите да не искат да съдействат, имайки "усещането и вярата", че само с Калушев ще е в "безопасност" (в Мексико например)?!

# 7 686
Уведомени са явно, че в хижата се случва нещо

# 7 687
Догледах репортажа с бащата. Детето е на 15 г. и наистина е с Калушев. Те го върнаха пак на живо и стана още по- заплетено. Гледайте, наистина.
Телефоните са изключени от трагедията

# 7 688
Ако бащата наистина няма връзка със сина си, много ясно че ще каже, че е спокоен. Все пак детето е в ръцете на човек, за който има съмнения че е извършител на престъпление. Опитва се да го предпази. Според мен изобщо не беше спокоен. Владее се, разбира се и според мен затова се е съгласил да говори пред телевизията, с надеждата, че синът му и Калушев ще го видят.

# 7 689
Е как 16-годишно дете ще застреля двама в главата и един малко под брадичката... Това вече е твърде фантастично.
А добре защо е взел дете със себе си? Каква е идеята на това?

# 7 690
  • sofia
Които са спокойни, че 16 годишният им син е с Калушев, когото издирват под дърво и камък...
Ами то няма нищо притеснително, то детето е с едни любезни и мили хора , обичащи природата, които просто са видели нещо много страшно, но не участват в него.

# 7 691
Бащата на 15 годишното момче никак не е притеснен. Чул се бил със сина си  последно на 29 Януари. Ама имал усещане, че всичко е наред.

И аз имам син на 15 г. Няма да имам и миг спокойствие в такава ситуация. Пак кажете, че щом родителите не са притеснени, всичко е наред!!!

Вие ако 1 седмица нямате връзка с детето си на 15 години, как ще сте?

# 7 692
Може много филми да съм гледала, но два изстрела в слепоочието и един под брадичката на мен ми говори за две убийства и самоубийство.

# 7 693
Това е супер шашаво вече.
Някой официално казвал ли е, че в хижата са били и тримата, които търсят?

# 7 694
Според мен тези родители също са с промити мозъци, иначе няма друго обяснение.
А навсякъде се пише, че са видяли нещо, станали са свидетели на нещо. На какво според вас? В тая хижа, в нищото, какво пък да са видели толкова?

Общи условия

Активация на акаунт