Криминални досиета

• 496 476
  • 9 931
  •   352
Отговори
# 9 630
Има загинало дете, по кой знае какъв начин загинало. Има и младо момче, загинало и то не се знае как. Не се знае и как са живяли и дали не са се спасили с тая смърт, грях ми е на душата. Има 3-ма други загинали. Обаче се продължава да се търсят "хубави думи" за човека, който е подал последната информация около тях, с едно налудничаво съобщение, било то и кодирано. Има значение дали е или не е педофил, но дори и да не е, дали е трябвало поне 2-ма млади човека така да приключат, единият от които е бил под опеката на Калушев? Дори и да е иманярство, наркотици или каквото и да е било, все в някакъв момент е можело това дете да бъде в по-сигурна среда, па била тя и лошата българска действителност. Светъл път на младите душици. Нормализирането на всичко ненормално е почва за още такива дейности.

Последна редакция: нд, 08 фев 2026, 16:02 от anmasu

# 9 631
  • София
Полицията обещава официална информация в 17 ч.

# 9 632
Намеци?

Как ще си обясните сигналът, подаден от бабата и дядото на Леон? Каква цел може да имат двама възрастни души?
Ако прочетеш сигнала, ще видиш, че Калушев не е направил нищо 'нередно'. Бабата и дядото на детето са просто недоволни от решението на майка му да го прати да живее в хижата и да се обучава на рейнджърска работа и искат да си го върнат обратно. Лично аз не мога да разбера защо една майка ще даде сина си на чужд човек за отглеждане, но има и такива хора по света, които не искат да гледат децата си.

Пълен абсурд. Бабата и дядото са изключително притеснени, не просто от решението, а от поведението на дъщеря им и детето. Сигналът им е зов за помощ.

https://trafficnews.bg/bulgaria/istoriiata-8-godishniia-leon-koi … -kalushev-368777/

Цитат
Макар Леон да е бил привързан изключително много към баба си и дядо си, двамата разкриват пред социалните, че след като детето е дадено на „рейнджърите“, момчето се променя. Става агресивно, затворено, отслабва и физически.

Цитат
По-малкото братче също преживява тежко раздялата с Леон, обяснявал, че батко му щял да остане завинаги в хижата в „Петрохан“.

Цитат
Самият Леон отсъствал от дома си с месеци, не бил вкъщи за Коледа, за Нова година, дори за рождения си ден на 11 февруари.

Колко по-зловещо може да бъде написаното?!

# 9 633
Най-вероятно вече никога няма да се разбере какво се е случило.
Виждам, че във фейсбук повечето хора се насочват към политическо/мафиотско вмешателство.
За мен продължава да няма външна намеса и всичко се е случило след някакъв вътрешен конфликт.
Просто не си представям как която и да било мафия иска да се замеси показно с 6ма убити, сред които и 15 годишно дете, за да може да се двигне шум до небесата в цялата държава.

Последна редакция: нд, 08 фев 2026, 16:02 от Rocket

# 9 634
https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/22248186
Какво казва Слави Ангелов, аз му вярвам.

Това е материалът на психиатъра, когото цитира.

https://darik.bg/poredna-versia-za-troinoto-ubiistvo-krai-petrohan~515713.html

За разширеното меланхолно убийство не знам, но абсолютно точно описва това, което се случва във форума. И това е естествено, доколкото разбирам, колкото и зле да изглежда.

# 9 635
И аз не мисля, че има външни, още повече съвпадението на мястото със стихотворението, което е публикувал. Съвсем явно ми говори за умишлено подбрана локация.
За жалост понякога, както бях писала в първите страници по темата, най-елементарната версия, ще се окаже правилната.

# 9 636
Според Стандарт вероятната причина за последните три трупа е тройно самоубийство 😢

# 9 637

И на мен ми звучи най-правдоподобно. Много жалко за жертвите...

# 9 638
Заблуден човечец. Просто не е познавал Калушев и не е нясно какъв прекасен човек е бил.

# 9 639
E ако е тройно самоубийство - си е било точно секта, и то от най-гадните. Където накрая "лидерът" подтиква всички да се преселят в по-добрия свят!

Не знаем какво е със сигурност. Но ако е подтикнал дете да се самоубие, няма друго описание за този "добър човек".

# 9 640
Заблуден човечец. Просто не е познавал Калушев и не е нясно какъв прекасен човек е бил.

Ако този психиатър, на когото се позовава Слави Ангелов, е прав, това по никакъв начин не опровергава, нито потвърждава горното.

# 9 641
Чакам МВР, ДАНС и Сарафов да дадат ясна обосновка за случилото се! Защо бяха "филмите*, как обясняват трагедията и действията!

# 9 642
  • Разпиляна във въображението
И аз мисля, че най-вероятното обяснение е Бръсначът на Окам - Калушев. Децата са му имали пълно доверие. Като нищо ги е направил съучастници, може и да им е внушил нещо за останалите. Престъпление и накрая самоубийство.

# 9 643
Колко по-зловещо може да бъде написаното?!
Прочети сигнала много добре и ще видиш, че конфликтът им е с майката на детето, който се изостря след като подават сигнал до службите, че детето е с друг човек (Калушев) и заради това тя забранява на детето Леон да ги посещава и по нейни думи - казва, че Леон не иска да ги вижда повече.. Може би оттам идва и хладната реакция на Леон към баба си и дядо си. Въпросът тук е, че Калушев няма нищо общо с тази работа. Майка му е искала, не знам защо, синът й да е рейнджър или поне отгледан от тях.

Тотално не приемам това поведение от майката, но няма абсолютно никакви индикации, че Калушев е направил нещо нередно в тази ситуация.

# 9 644
  • Разпиляна във въображението
Кога обаче Леон е решил, че не иска да ги вижда повече. Преди да го запише при Калушев, или след като е прекарал известно време на лагер там?

Общи условия

Активация на акаунт