Криминални досиета

• 420 937
  • 6 888
  •   1
Отговори
# 525
Владко е вилнял доста през 80-те особено след смъртта на кака си. Доколкото съм чела преди това тя му е била доста голям авторитет и се е сдържал от пиянски изцепки. След това обаче едва са успявали да прикриват случващото се. Жена си Маруся я е биел за добър ден.
А в онези години е било според мен доста трудно на красивите момичета да отказват на дришльовците на Елита.

# 526
  • София
Изобщо не беше трудно да се отказва.
Просто не трябваше да се посещават определени заведения.
А и дори да си толкова заблудена, че случайно да седнеш да пиеш кафе или да ядеш сладолед там просто да не се слагаш на няколко отрочета. Но пък някои моми ги напъваше отвътре да се пробват.

# 527
Общо взето объркана история. Познавам близките й, които са посветили живота си и години наред се мъчат да открият и докажат истината. Преди да се познавам с тях, бях убедена, че Владимир Живков има нещо общо. Те категорично отрчат, независимо, че в 90-те години това щеше да е много удобна версия.

# 528
За Татяна конкретно, четох че Дейвид Бауи я бил свалял и даже искал да се жени за нея, но като казала на сестра си и тя казала бе какъв е тоя не е някой известен не ти трябва. Това в интервю на същата съм го чела. Не знам до колко е вярна историята, но самото отношение "тоя никой не го знае" говори много. Вероятно наистина много са я бутали да бъде известна.
Мъжът ѝ също не изглежда да е бил читав.

# 529
За Татяна конкретно, четох че Дейвид Бауи я бил свалял и даже искал да се жени за нея, но като казала на сестра си и тя казала бе какъв е тоя не е някой известен не ти трябва. Това в интервю на същата съм го чела. Не знам до колко е вярна историята, но самото отношение "тоя никой не го знае" говори много. Вероятно наистина много са я бутали да бъде известна.
Мъжът ѝ също не изглежда да е бил читав.
Да, за Бауи и аз съм го чела и не знам колко е вярно. Но ако е вярно, то ако бяха се получили нещата с Бауи най-вероятно и до днес щеше до е жива. Той е бил човек на изкуството, творец и артист, но в никакъв случай насилник...
Изобщо не беше трудно да се отказва.
Просто не трябваше да се посещават определени заведения.
А и дори да си толкова заблудена, че случайно да седнеш да пиеш кафе или да ядеш сладолед там просто да не се слагаш на няколко отрочета. Но пък някои моми ги напъваше отвътре да се пробват.
Хм, ми то както гледам май няма много разлика м/у 80те и 90те. Единствената разлика е, че през 80те са били синове на номенклатуровци, а пред 90те - мутри. Иначе всичко останало с пълно сила се отнася за ранната демокрация.

# 530
Какво мислите за майката от Сандански, която е обвинена в убийството на двете си деца? Твърди се, че е била тормозена от баща им, с когото живеела без брак. Дали наистина тя е посегнала на децата си?

# 531
Възможно е да е имала някакви психични проблеми не знам.

# 532
Аз бях меко казано шокирана. Но тази жена си личи на снимките , че е била смазана , ако не физически , то психически ...
А мъжът ѝ е толкова гнусен. Че няма накъде. Истината у нас е , че много трудно жена с малки деца може да се разкачи от домашен насилник.

# 533
Спечелила е срещу него дело за домашно насилие. Но дали наистина тя ги е убила? Въпреки, че е направила самопризнания.

# 534
Има много истини, за съжаление като не се знаят детайли от "извора" може само да се гадае. Свидетел съм, непряк как съпруга и майка набеждава съпруга си и баща на децата си в извършване на домашно насилие за да мъсти. За какво и тя не знае. Защото може. И съда го осъжда. И издава заповед. Тоя човек не е извършил домашно насилие, но съпругата е патологична лъжкиня без диагноза, човека има доказателства, но понеже не са събрани по каналния ред, не биват приети, а родителите мразят зетя и свидетелстват срещу него лъжейки и макар да се акцентира върху лъжите им и да биват оборени, съда не хваща вяра. Дано експертизата докаже психичното разстройство на майката, защото го побъркаха тоя човек. В началото и ние (запознатите, уж) изпитвахме съмнения, но видяхме паяжината, която се плете около него. Ужасно е. И нищо не можеш да направиш. Така, че нищо не е ясно, докато не се изясни.

# 535
Спечелила е срещу него дело за домашно насилие. Но дали наистина тя ги е убила? Въпреки, че е направила самопризнания.
Еми след като е направила самопризнания ти как мислиш? Че е комшията от 8я етаж, може би? Този случай отдавна е разрешен и няма никаква голяма загадка.

Последна редакция: чт, 06 май 2021, 18:45 от Анонимен

# 536
Най-вероятно съдията е бил подкупен по един или друг начин. Не е за вярване да е толкова сляп!
В нашето село една злобна жена обвини един иначе благ и хрисим мъж в блудство с детето и. "Кварталният" на няколко села обаче,я познаваше като петте си пръста и разбираше,че тя лъже. Затова я привика,притиснал я е и тя оттегли жалбата си.

В тази връзка знаете ли,че братът на страховития мафиот Ал Капоне Винченцо Капоне е бил лейтенант от армията на САЩ,снайперист от Първата световна война,шериф в Небраска и федерален агент от Службата за забрана на алкохола?! Това значи,че двама близки роднини или съпруга и съпруг може да са с коренно различни характери. 

# 537
Ани, самопризнанията никога не са били и няма да бъдат годно самостоятелно доказателствено средство. Никога! Всеки съд би се заплюл, ако повярва на самопризнание неподкрепено с останалите доказателства по делото. Няма съд, който да вярва на защитната теза на подсъдимия или на голите му самопризнания, ако нищо друго не влече към него. Освен, ако не са дадени пари или не играе нечий интерес. Но за обикновения човек това не важи. Съдиите не са прости хора. Даже хич.

# 538
Интересно за Винченцо.  Бях за Ал Капоне,  но за брат му не се споменаваше в статията.

# 539
  • София
Ани, самопризнанията никога не са били и няма да бъдат годно самостоятелно доказателствено средство.

Тов е вярно, но в конкретния случай в Сандански явно и всички останали доказателства говорят за същото, дори защитата ѝ не прави и най-малък намек, че има някаква вероятност друг да е убиецът.
Напротив, веднага се хванаха за домашното насилие като единствената възможна линия на защита.

Лично за мен (непрофесионално мнение) жената е с писхични отклонения и още как, нормален човек никога не би сторил такова нещо, без значение на какво насилие и тормоз е бил подложен.

Друг е въпросът кой от близките ѝ е видял и разбрал, че тя не е добре, и размърдал ли се е да стори нещо по въпроса (явно никой нищо, типична картинка, най-много да са я посъветвали "да се стегне"). Защото с хората, страдащи от психически проблеми, принципът "спасението на давещите се е в ръцете на самите давещи се" твърдо НЕ важи.

Общи условия

Активация на акаунт