Криминални досиета

• 451 156
  • 7 652
  •   25
Отговори
# 7 500
На мен кмета на Гинци ми вдъхва доверие.

Възможно е вече да са били преместили труповете на хората. Първо да са били вътре, а после да са ги извадили навън и тогава вече са извикали кмета. Това са само предположения.
Едно от първите правила в криминалистиката е, че труп не се мести. Това е първо. Второ, ако труповете се местени по rigor mortis и трупните петна може да се установи дали са местени.

# 7 501
Е да - не сме били там. Но тези обгаряния? Не казвам, че ги е местила полицията, може и преди това да са изнесени, от убиеца / убийците.

Навън от какво да обгорят, пожарът е бил вътре. Голям кошмар си е.

# 7 502
  • София
Недоумявам как ще има майка, която да изпрати 8-годишното си момче да живее при непознати мъже в хижа в планината.
Ето и жалбата на бабата и дядото.
https://darik.bg/stana-asen-signalat-na-babata-i-dadoto-za-8-god … rohan~515583.html

# 7 503
Самата майка и тя като някакъв лектор се изживява по нещо си.

Прави са били бабата и дядото. Жалко за хлапето, на 08 години да те отделят.

# 7 504
  • sofia
Ами за нея не са непознати, тя споделя техните идеи и ги одобрява.
Някак теорията как всички са против свръхинтелигентния и добър Иво К, лъжат и фабрикуват, най-вече ченгетата, взе да се поклаща. Бавно тези " измислици" добиват реалност.

Последна редакция: чт, 05 фев 2026, 18:57 от googlish

# 7 505
Бенатова твърди, че знае кои да двамата останали издирвани, вкл. имената им, но няма да съобщи публично. Единия е непълнолетен, това е единствената подробност.
Защо е тази мистерия кои още двама се издирват?

# 7 506
  • София
А този Леон, знае ли се къде се намира или и той е в неизвестност?

# 7 507
  • пустинята Гоби
Фейсбук страницата на въпросната школа е достъпна. Почти няма коментари, въпреки че гръмко е обявено, че е най-елитната?!? и че съществува от 1992 година.

# 7 508
Тримата един до друг с изстрели в главите-екзекуция.Не е в яд, не е в разпра...

# 7 509
Недоумявам как ще има майка, която да изпрати 8-годишното си момче да живее при непознати мъже в хижа в планината.
Ето и жалбата на бабата и дядото.
https://darik.bg/stana-asen-signalat-na-babata-i-dadoto-za-8-god … rohan~515583.html

Детето е било там месеци наред, вкл зимните месеци, далече от родителите си...то през това време ходело ли е на училище? Според майката, детето се разплакало от полицаи първия учебен ден, след което тя го отписала и го пратила да  живее при рейнджърите. Детето не се прибрало вкъщи нито за Коледа, нито за рождения си ден, февруари месец...през цялото това време живял с 50 годишни бездетни кочове (и Ники).

Пиша само, за да потвърдя, че в описанието от дядото на Леон, се потвърждава, че рейнджърите имат и база на морето -- в село Кости, община Царево. Явно заради това първите съобщения са, че се подозира, че са тръгнали в посока Бургас.

# 7 510
  • София
Абсолютна екзекуция си е, професионална и наистина недоумявам как е възможно интелигентни жени да се връзват на масова кампания на жълти медии и възраждански депутати за очерняне на хора, които не могат да се защитят.

# 7 511
  • София
Днес не можах да следя информационния поток - нещо казват ли за резултати от съдебномедицинска и балистична експертизи?

# 7 512
Според директорката на Космос единственото взаимодействие с лицата е било през юни 2025 - излъчване на филм ,,Подводните пещери на Юкатан, Мексико" в рамките на детски научен фестивал.
Скрит текст:
Септември 2022 Роук публикуват покана да се посети официалното отваряне на училището.
Скрит текст:
Според профила във Фейсбук на майката на Леон, Албена Попова, тя също се занимава със и организира страни неща - работилница Интегрално фасилитиране: Корените. Не е чудно как го е пуснала.

# 7 513
  • Другата България
Скрит текст:
Аз /за разлика от други/ нито мога да си представям, нито да спекулирам с нещо, за което информацията е толкова разнопосочна, обемна и същевременно оскъдна ако се мъчиш да отсееш просото от плявата.
Моментът е изключително благоприятен за изява на всякакви елементи - не само с партийна принадлежност, но и на кандидати за слава, забравени “скелети“ от миналото и т.н., всеки търси трибуна, получава я, спекулира, съчинява, доукрасява....и си представя.

Ама много ясно, че всички си представяме, това се подразбира. Аз дотук не прочетох някой в темата да претендира да знае със сигурност какво е станало.
Скрит текст:
Излизат от МВР, прокуратура, казват нещо, журналисти и сайтове и те същото правят. Повечето, да не кажа всички в темата изглеждат достатъчно умни да знаят, че всяка публично изнесена информация може да е лъжлива или поне "оцветена". Не падаме от Луната все пак! Ако ще се обсъждат само 100% потвърдените (с влязла в сила присъда) случаи, казвайте да знаем. Ама тогава пък ще има "съдът корумпиран, КОЙ плаши свидетели" и т.н.
Но редно е и да попитам, макар всякак да се старая да бягам от политизирането точно на тази тема. Не вярвате на МВР, на прокуратурата, на ДАНС, на тоя и оня сайт, на свидетелите, на сигнала до АЗД... Е на кого вярвате, на Терзиев, Сандов и Дойче Веле? На тях пък кой им сложи печат за изнасяне на единствената истина? Целта не е да предизвикам спор, а обратно - да туширам спора. Постоянно някой изскача да каже как на тоя и оня не вярвал, хубаво, ама пак казвам - освен "тоя и оня" друго няма какво да обсъждаме тук, официалната доказана истина няма да ни я публикуват в бегемама за одобрение.
Напротив.
Цитат
Та Лама Иво е със сигурност СЕКТАНТ, работещ и търсещ да работи с деца, най-вече момченца.  Със сигурност, има нарцистични наклонности. Вече дали някой професионалист ги е трепал тия или Лама Иво, нямам идея, но със сигурност имаме замесени СЕКТИ и ПЕДОФИЛИЯ. Не са ми толкова важни тия тримцата и онзи Ламата, а децата, вкл липсващото 16 годишно.
Не, че чета всичко, повечето скролвам, че в движение, а и еднотипни постове целенасочено пропускам, но главните букви /вероятно за повече достоверност/ инстинктивно ме карат да прочета пост. Та, вероятно разбираш какво имам предвид. Няма лошо човек да има вярвания и разбирания, ама като почне да ги навира постоянно и “със сигурност“ поне за мен истината е коренно противоположна. В случая просто давам пример защо точно тази версия, лансирана от МеВеРеТо няма как да ми е достоверна.

# 7 514
  • София
Абсолютна екзекуция си е, професионална и наистина недоумявам как е възможно интелигентни жени да се връзват на масова кампания на жълти медии и възраждански депутати за очерняне на хора, които не могат да се защитят.
Екзекуция си е, но това как изключва и възможността участниците да не са съвсем читави хора?

Общи условия

Активация на акаунт