Криминални досиета

• 451 110
  • 7 652
  •   11
Отговори
# 7 635
  • sofia
Вече излязоха още данни по пресата, кучетата също са били разстреляни. Калушев е засечен с кемпер към Бургас, предполага се , че и непълнолетният е с него. Родителите знаят, че детето е с него и смятат, че е в добри ръце и отказват съдействие.
Признавам, че ги обучава в голям стоицизъм.

# 7 636
Да, майката се знае коя е и наскоро е лайквала неща и си е писала с Калушев. Истински си е Леон, др е въпросът, че не е етично да ги раздухват, особено, когато говорим за деца.

Иначе наистина е тюрлугювеч този случай. Но аз все пак си мисля, че границата играе роля. Но ако са знаели, че това, което правят е опасно, защо биха викали 8 годишни, 12 годишни по базите си?

Ако пък са някакви чисти природозащитници, защо тази тежка екипировка, потайност, заплашване на туристите?

Ако са вербувани от служби и изтребени от чужди, тогава пак, защо децата?  

Ами относно хижата, може или бавно да се е разгара, докато се види отдалеч, че гори, или "съседката" да не е чула изстрели. Те ппц са далеч от селото, коя е тая съседка...
Къщата е запалена преди да ги убият, нали брадата на единия била обгоряла?
Има 2 вили недалече от хижата.Едното е Шале, другото е Творческа хижа...
  Сигурна бях, че са застреляни , иначе щяха да вдигнат невъобразим вой горейки живи...

# 7 637
  • Другата България
Само за последния съдружник нищо.
Ни вопъл, ни стон.
За Николай. А и той е бил там, уж.

# 7 638
  • София
Родителите знаят, че детето е с него и смятат, че е в добри ръце и отказват съдействие.

Жестоко просто. Трима застреляни, подпалена хижа, пет служби и цяла държава на нокти, но детето е в добри ръце. Не знам стоицизъм ли е това, или лоботомизъм, ама голяма харизма ще да вади лама Иво. Колко защитници вече е надиплил Simple Smile
Не знам, ако моето дете е с този, без значение дали е убиец, или едва измъкнал се от мафията светец, ще съм вързана с колани в "Св. Наум" в момента.

# 7 639
А  какво се знае за Николай?  От къде е?Родители има ли?

# 7 640
Николай Златков е роден през 2003 г. и вече е 22 г. и е в управителния съвет на това НПО, заедно с двамата Ивайловци. Бяха му дали стара снимка като по-назад в темата.

То и сдружението е семейно НПО - 3-мата убити (мир на душите им), двамата издирвани + майката и пастрока на Ивайло К.

# 7 641
  • sofia
Родителите знаят, че детето е с него и смятат, че е в добри ръце и отказват съдействие.

Жестоко просто. Трима застреляни, подпалена хижа, пет служби и цяла държава на нокти, но детето е в добри ръце. Не знам стоицизъм ли е това, или лоботомизъм, ама голяма харизма ще да вади лама Иво. Колко защитници вече е надиплил Simple Smile
Не знам, ако моето дете е с този, без значение дали е убиец, или едва измъкнал се от мафията светец, ще съм вързана с колани в "Св. Наум" в момента.
  Ами Сарафа нали каза, че има затворено общество с наченки на секта. И го изядоха. А това е 3-та майка, която счита, че всичко е топ. Айде не е секта, а какво е да вярваш сляпо на един манипулатор и да му даваш и хиляди левове за да ти обучава детето? Има семейство, платило почти милион.
  Историята е прозаична, те вече всичко знаят - вътрешни отношения и спор за много пари. Познайте кой от тях е най-хладнокръвен🙂  Очакват поне още 2 трупа. Дано не са прави.
Аз лично се питам кой е екзекутора- учителят или ученика...

# 7 642
Николай Златков е роден през 2003 г. и вече е 22 г. и е в управителния съвет на това НПО, заедно с двамата Ивайловци. Бяха му дали стара снимка като по-назад в темата.

То и сдружението е семейно НПО - 3-мата убити (мир на душите им), двамата издирвани + майката и пастрока на Ивайло К.
Само това, нищо друго.

# 7 643
Ох, не мога.
В Търговския регистър отворих ГФО-то за 2022 г. (само то е публикувано).
И поне не 5 места пише "Национална агенция за контрол на защитените териториЙ
От хора на субсидиЙ толкова.
https://portal.registryagency.bg/CR/Reports/ActiveConditionTabRe … ult?uic=206783815

И друго ме вълнува - мнго евтино купена тази хижа (при това е била ремонтирана) за 90 000 лв. Застроената площ е 1117 кв.м, но е на 2 етажа + мазе.
Значи вилата е купена за 12 евро/кв.м през 2019 г. Дворът е без пари
Скрит текст:
снимка от Гугъл от 2018 г. малко преди покупката https://maps.app.goo.gl/X4MonjLck52nhJMe9

Последна редакция: пт, 06 фев 2026, 00:21 от biborana

# 7 644
  • sofia
Имотите с мед да ги намажеш. Финансиран е от чужда фондация за хиляди долари за дейността си в Мексико и тук . Нещо за природни открития. С това явно са купували оборудването и са поддържали стандарта. Деца на родителите си...

# 7 645
  • София
За ГФО - четох в медиите и ми се стори странно, но нямам сили да проверявам дали е вярно - та доста скромни дарения отчитали от т.нар. Агенция и имали големи задължения. Същото се отнасяло за другите им 2 сдружения и за "Екстремни спортове" ООД. Интересно през кое юридическо лице са минавали прочутите дарения за дронове и "електрически мотори" и изобщо за скъпата техника, с която са разполагали. Школата Роук може би? Терзиев бил дарявал "наред с много други хора" (негови думи), Безуханова дарявала, а накрая имали общо 58 хил. лв. до 2024 включително, че те за половин електричка не стигат. За 2025 няма данни.
Също така интересно къде са отишли и уж стотиците хиляди, които плащали разни семейства за "Роук", ако това последното изобщо е вярно де.

# 7 646
  • sofia
Е къде са отишли, със сигурност не в отчета😃

# 7 647
Съмнявам се да са плащали нещо. По-скоро те са избирали уж много талантливи деца, които да „обучават” безплатно.

# 7 648
Как не са плащали, то в рекламите ли, как да го нарека на тая школа пише, че се плаща и то не малко. Освен по изключение за особено талантливи деца.

Всъщност и аз смятам, че всичко е плод на вътрешни отношения и спор за пари. Криминологичните експертизи ще покажат и последователността на събитията и по какъв начин и откъде да дошли изстрелите, с които са убити тримата. Това ще изясни доста неща.

Затруднявам се и да разчета намеците за замесени на високо ниво, съпричастност на служби и държава и някаква обществена тайна, свързана с района. На мен нищо не ми идва наум в тая посока.

# 7 649
Ох, не мога.
В Търговския регистър отворих ГФО-то за 2022 г. (само то е публикувано).
И поне не 5 места пише "Национална агенция за контрол на защитените териториЙ
От хора на субсидиЙ толкова.
https://portal.registryagency.bg/CR/Reports/ActiveConditionTabRe … ult?uic=206783815

И друго ме вълнува - мнго евтино купена тази хижа (при това е била ремонтирана) за 90 000 лв. Застроената площ е 1117 кв.м, но е на 2 етажа + мазе.
Значи вилата е купена за 12 евро/кв.м през 2019 г. Дворът е без пари
Скрит текст:
снимка от Гугъл от 2018 г. малко преди покупката https://maps.app.goo.gl/X4MonjLck52nhJMe9
90 000лв според договора. На ръка може да са били повече. Често се пише по ниска цена от реалната, за да се спести от данъка за покупко продажбата.
ПП:  Каква вила, това изглежда да е строено за хотел.

Общи условия

Активация на акаунт