Криминални досиета

• 477 258
  • 8 945
  •   172
Отговори
# 8 475

Мисля, че този, ако ще да е новият Месия, няма абсолютно никакво право да влачи чуждо дете със себе си, докато полицията го издирва!
Милата полиция, която ще го намери и след няколко месеца мистериозно ще го самоубие.

О, милият. Нека тогава ползва чуждото дете за щит. Душичка.

# 8 476
Срещала съм се веднъж със собственичката на училище Космос, когато имаше детска градина. Когато прочетох, че е направила училище в далечно село, леко ме побиха тръпки. Има нещо странно в тази жена.

# 8 477
  • София
Давам линк към цялото интервю по Нова на Свилен Делчев, пещерняк и спелеолог, познат на Ивайло Калушев:

Тъкмо се чудех , след  цяла седмица внушения, лъжи, набеждаване в какво ли не срещу Калушев, тиражирани от герберо пеевските медии, какво  ли още могат да измислят и изчоплят и ето ти го този .
 Вече с нетърпение очаквам следващите  " новини "  и внушения .

# 8 478

Мисля, че този, ако ще да е новият Месия, няма абсолютно никакво право да влачи чуждо дете със себе си, докато полицията го издирва!
Милата полиция, която ще го намери и след няколко месеца мистериозно ще го самоубие.

Може ли официална информация, че е издирван?

# 8 479
  • София
Две от децата на замесеното семейство са посещавали и детска градина и училище. Предполагам, че и третото го прави.

Леон е бил месеци наред при рейнджърите, пишеше и за ноември, когато е бил на лагер в Кости, пишеше за февруари...кога е посещавал точно училището?

Ники кое училище е посещавал, той от 11 годишен е влачен между Мексико и България, кое училище е завършил?

За третото момче видях и аз, че май ходи на училище, но в учебно време нещо го няма...не поддържа систематичен контакт с родителите, според Бенатова И бтв, за него се грижи ламата...
Спомена се за друго дете, брат на това, което цяла година е изкарало в Мексико...
Аз не мога да коментирам за деца, които не познавам. Казвам каквото знам, зажразлика от любителите писателки на теории.

# 8 480
А коя е майката на изчезналия Алекс Макулев? Хайде бащата разбрахме как си отглежда детето, но майката коя е?

# 8 481
  • София
Кмета на Гинци е предупреждавал Иво - Ивайло Иванов, да не се забърква с другите.

Голяма работа е кметът на Гинци,  достатъчно е да го видиш как изглежда.

# 8 482

"Компетентните структури на МВР продължават интензивната си работа по случая и по всички възможни версии. Продължава и активното издирване на лицата, съпричастни към дейността на неправителствената организация, стопанисвала хижа "Петрохан".

МВР призовава всички близки, роднини и приятели на издирваните лица да предоставят допълнителна информация за тях, ако разполагат с такава."

# 8 483
  • софия
Кмета на Гинци е предупреждавал Иво - Ивайло Иванов, да не се забърква с другите.
Голяма работа е кметът на Гинци,  достатъчно е да го видиш как изглежда.
Пълен списък на сътрудниците на комунистически служби, избрани за кметове на местните избори 29 октомври – 5 ноември 2023 г.
Цитат
Георги Евтимов Тодоров, кандидат за кмет на кметство Гинци, общ. Годеч, издигнат от ПП "ГЕРБ"; избран на първи тур с 58 гласа или 52.73%.

# 8 484
Да, да, разбрахме, че всички, които не са казали по мила дума за въвлечените са дъно, крайно необразовани и прости хора, и партийно обвързани. Ама не разбрах каква е връзката на този Свилен Делчев с ГЕРБ и Пеевски?

Голяма работа е кметът на Гинци,  достатъчно е да го видиш как изглежда.

# 8 485
  • Варна и...духом на Босфора
Дано открият момчетата. Сега казаха по НОВА, че търсят кемпера около Берковица. Ламата Иво въобще не ме вълнува повече, международен далавераджия с афинитет към тинейджъри, като възмъжеят ги заменя с по-малки.

Нали стигна до Турция през тунел в пещера?
Как се стигна до Берковица?

Не съм изненадана изобщо.
Ламите могат всичко - откриват нови течения в будизма,знаят истината за живота във всички времена и вселени и отвъд...

Чакам Ейдриън да извади кърпичката и да каже:"Ето какво е станало"
А Кайл Майлоклан да сервира палачинки с кленов сироп и прясно сварено кафе...

# 8 486
Тези хора (рейнджърите) очевидно са били доста популярни. Имам чувството, че само аз не го познавам тоя Калушев. Известни личности им даряват, популярни хора оставят децата си на лагери при тях…

# 8 487
Скрит текст:

"Компетентните структури на МВР продължават интензивната си работа по случая и по всички възможни версии. Продължава и активното издирване на лицата, съпричастни към дейността на неправителствената организация, стопанисвала хижа "Петрохан".

МВР призовава всички близки, роднини и приятели на издирваните лица да предоставят допълнителна информация за тях, ако разполагат с такава."
[/quote]
В смисъл? Какво цитираш и къде е официалният сайт на МВР с посоченото име?

# 8 488
Ох, къщите му имали камери...Ми и нашата има камери, не живеем постоянно там...И почти всички къщи вече имат камери...Какви глупости се пишат вече...
И пак казвам, от гняв убийствата са с множество прострелни рани.Тук такива няма, по първи данни.
   За мен,  са покрити в дън гори тилилейски, в пещери, които са им до болка познати.А там търсенето е възможно не от полиция, аот себеподобен ...
Не знам ко дирят в Берковица, Вършец...

# 8 489
Аз пък се чудя как всичко в България в последно време се политизира. От най- дребните неща, до най- сериозните убийства. Едни казват - мафията ръководена от държавата, Пеевски, кочината, Таки ги уби, другите- имали са връзки с ПП, Украйна, те всички са такива, еврогейове и т.н. … И всеки търси и намира информация, която да подплъти неговата теза. Просто е отчайващо. Преди сякаш не беше така. Много жалко!

Общи условия

Активация на акаунт