Криминални досиета

• 477 554
  • 8 965
  •   163
Отговори
# 8 700
Братът на Алекс сега е на 21 години...на каква възраст е бил 2012, когато изкарва една година с Иво сам в Мексико???? Май на годините на Леон +/-...
Явно на 7 г. Но и бащата е ходел в Мексико - имат общ филм. В изтрите сайтове е имало снимки на бащата в Мескико. В последното му интервю пред Дарик каза, че е пратил части от филм за общите им гмуркания с Иво К, но журналистите не проявяват интерес да ги излъчат. Но не знаем кои години е било това.

Да добавя (пак от публична информация) бащата е бил добре финансово. Последните 5 г. нещо се е случило (не знам какво, по числата не може да се разбере) и вече не е.

В интервюто бащата каза, че има доверие на тия хора, защото изпратил сина си при тях да стои в Мексико сам цяла година.
Това не пречи И с баща си да е ходил.

# 8 701
Жечев се включи. Постна снимки на статии от някакъв сайт. Отдолу в коментарите се чудеха дали са хакнали профила му.

# 8 702
Ясно, мерси.
Погледнах го сега, излиза инфо, че е осъждан.
Хубави източници на информация относно подобен важен случай, мда.

Жечев вече е правил някакви клипове по темата, публикуваха по-назад в темата.
За протокола - не съм ги гледала, не знам какво казва.

# 8 703
В едно от участията си по телевизиите бащата със сигурност каза, че "единият ми син прекара 2012 г. 1 година в Мексико с тях" - това беше като аргумент дали му има доверие. Далеч не звучеше като и той да е бил там тази една година.
Ако наистина това са годините - на детето и на Мексикото... работата е отврат.

---------

И само да светна възмутените от т.нар. фейсбук журналист, че той е във форума с няколко ника, голям деятел е из темите Simple Smile

# 8 704
Абе всеки се изказва...освен МВР...няма ли да излезнат тия хора да направят един брифинг. Убийство/самоубийство, станало на 1ви февруари, днес сме 7ми. Не може да не направят поне един брифинг без филмови цитати и какво са свършили досега.
Защо журналисти не ги интервюират тях, ами сульо и пульо експерти. Аз не знаех, че имаме толкова криминални експерти...100 човека се изредиха с противоположни експертни становища Simple Smile)

# 8 705
Прочетох, че Ивайло Калушев е започнал да води лагери от 16-18 годишна възраст. Предвид липсата на каквито и да е жени около него или около другите мъже в хижата и изискванията към момчета в лагера да попадат в конкретен възрастов диапазон, според мен вариантите за педофилия са напълно възможни.

Начинът му на говорене в спасителното видео от 2010 г. за мен лично е инфантилен и очевидно той може да комуникира и влияе главно на уязвими юноши и родители, опитвайки се да упражни надмощието, върху групите, които може. Зловещо е как е възможно да се сближаваш масово и само с деца в тази уязвима възраст. Какво намира в тях ако не платно за собствените си “идеи”….

А да не говорим, че тази страст към пещерите - символ на женското начало, също е обезпокоителен. Нямам нищо против спортовете, но в контекста на педофилията и очевидния интерес към момчета, е интересно как това е основната дейност и “убежище”.

Относно защитата на родителите или мълчанието им, това си е чист когнитивен дисонанс, както спомена криминалния психолог по БТВ. Дано няма повече фатални случаи, но при всички положения ако бъдат намерени живи младежите, то ще имат нужда от много подкрепа, за да се интегрират след случилото се.

Дори и да се окаже че са виновни или замесени, аз смятам, че Ивайло и родителите на младежите трябва да бъдат държани отговорни…

# 8 706
В статията за убитото българско семейство в ЮАР са изстреляли по 20 куршума в тялото на мъжа, а тук мъжете са убити с по един куршум в слепоочието, а третият с изстрел под брадичката. Не е невъзможно да е убийство, но трябва да са спали или да са били вързани, за да я има тази прецизност на изпълнението.

Упоени ?

# 8 707
В статията за убитото българско семейство в ЮАР са изстреляли по 20 куршума в тялото на мъжа, а тук мъжете са убити с по един куршум в слепоочието, а третият с изстрел под брадичката. Не е невъзможно да е убийство, но трябва да са спали или да са били вързани, за да я има тази прецизност на изпълнението.

Виждали ли сте как картелите наказват непослушните? Имам предвид когато са "милостиви" и просто ги гръмват с 1 изстрел.

# 8 708
  • София
Аз пак да попитам кой е този Милков и откъде му е информацията за оръжието, стаята-оръжейно и сексуалния характер?

Симон Милков е едно леке,  което се е самопроизвело  в журналист.

Последна редакция: сб, 07 фев 2026, 17:37 от мързеливка

# 8 709
А Димитър Куманов?

# 8 710
Според мен не е имало лагери през които да са преминали над 3000 деца. Възможно е да са няколко деца, но ако бяха 3000 щеше да има много по-широк отзвук, а такъв няма. Това си е едно затворено общество, с малцина допуснати до него.
Ако тия лагери действително са за по 10 000 лв, Ивайло щеше да има много пари, а той е нямал. Този бизнес не е успял да го развие.

# 8 711
Скрит текст:
Братът на Алекс сега е на 21 години...на каква възраст е бил 2012, когато изкарва една година с Иво сам в Мексико???? Май на годините на Леон +/-...
Явно на 7 г. Но и бащата е ходел в Мексико - имат общ филм. В изтрите сайтове е имало снимки на бащата в Мескико. В последното му интервю пред Дарик каза, че е пратил части от филм за общите им гмуркания с Иво К, но журналистите не проявяват интерес да ги излъчат. Но не знаем кои години е било това.

Да добавя (пак от публична информация) бащата е бил добре финансово. Последните 5 г. нещо се е случило (не знам какво, по числата не може да се разбере) и вече не е.
В интервюто бащата каза, че има доверие на тия хора, защото изпратил сина си при тях да стои в Мексико сам цяла година.
Това не пречи И с баща си да е ходил.
Пропускаш останалата информация - тогава бащата е имал големи приходи и е напълно възможно да е плащал, минимум издръжката.
Със сигурност големият син е добре, завършил е едно от най-елитните училища в България. Както и най-голямото дете в семейството, което тази година ще навърши 25 г. (по думите на бащата) и се развива професионално. Нарочно не пиша повече, поне на тях да не пречим.

За 3000-те хиляди деца на лагери, Иво К е правил реклама от 1992 до 27 г. по-късно, това е по 100 и малко деца на година. Ама зависи как ги брои и дали са записани на негов лагер или е бил подизпълнител с няколко часа игри на открито.
Давам пример - дъщеря ми беше на лагер от школата по английски, 2-3 ч. са имали занимание да се спускат с халки по 10 м. въже между 2 дървета. Дали знам коя фирма, школа, хора са били под-изпълнители?
Дописвам: на този лагер бяха 100+ деца (2 автобуса), с едно такова занимание всяка екстремна школа си прави бройката Simple Smile

Последна редакция: сб, 07 фев 2026, 17:29 от biborana

# 8 712
biborana, е ако е завършило училището Космос Simple Smile)) И да е плащал издръжката, нормално ли е да праща дете на 7 с чужди хора за година???

# 8 713
И как се чувстват двете по-големи деца, когато брат им е пратен да живее с въоръжени мъже сред природата?

# 8 714
И как се чувстват двете по-големи деца, когато брат им е пратен да живее с въоръжени мъже сред природата?
По същия начин като баща им

Общи условия

Активация на акаунт