Криминални досиета

• 488 505
  • 9 597
  •   357
Отговори
# 8 895
  • София
Мързеливка, не е злоба, но някак не мога да симпатизирам на някого, който влачи чужди деца през годините, че и сега продължава, и никой не знае какво е правил с тези деца, но се носят слухове за педофилия. Да му се възхищавам ли? Интересно ми е къде е тази публична информация в Мексико за този гений, който кой де свари, търчи да го спонсорира. Може ли да ме ориентирате къде да потърся?

Освен, че  е злоба, има и  набеждаване.
: "влачи чужди деца през годините"
"никой не знае какво е правил с тези деца"
"но се носят слухове за педофилия"
" този гений, който кой де свари, търчи да го спонсорира"
............................И да добавя от предишният ви коментар  "голямо самочувствие извади  ТОЯ."

Интересно е как говорите за злоба и набеждаване, а в същото време лепите етикети на хората кой защо бил тук и от кога му бил профилът, че и цитирате дословно мнения, които не пасват с Вашите виждания.
Цитирам, за да дам пример за злоба и набеждаване.  А специално Вашият профил прави впечатление как  новорегистриран  започва тутакси с обвинения и внушения. Тоест, Вие сте този, който лепи етикети.  Затова ще припомня първият ви пост, ето  :             " Прочетох, че Ивайло Калушев е започнал да води лагери от 16-18 годишна възраст. Предвид липсата на каквито и да е жени около него или около другите мъже в хижата и изискванията към момчета в лагера да попадат в конкретен възрастов диапазон, според мен вариантите за педофилия са напълно възможни.

Начинът му на говорене в спасителното видео от 2010 г. за мен лично е инфантилен и очевидно той може да комуникира и влияе главно на уязвими юноши и родители, опитвайки се да упражни надмощието върху групите, които може. Зловещо е как е възможно да се сближаваш масово и само с деца в тази уязвима възраст. Какво намира в тях ако не платно за собствените си “идеи”….

А да не говорим, че тази страст към пещерите - символ на женското начало, също е обезпокоителен. Нямам нищо против спортовете, но в контекста на педофилията и очевидния интерес към момчета, е интересно как това е основната дейност и “убежище”.

# 8 896
Назад беше пусната и историята на Деян, който от 16-годишен живеел с Калушев.

Ето го и неговия профил, изписва се с чуждо име, но в страницата с гмуркането е тагнат като Деян - https://www.facebook.com/ngonachen/posts/pfbid02bKdWEhAsXRELxQfR … cstMrmjQgELC7rBbl

# 8 897
Грешите. Вижте текста към снимките.
These past few days however during the rest gaps we have been helping Hris (12yo) with his sidemount training. It is a true joy to work with bright kids, especially since Niki now has such substantial experience himself and can even offer some very high quality kid-to-kid training. This is quite amazing and such a great fun! Simple Smile Here are some sweet photos from the past few days.

Не, просто говорим за различни снимки. На едните снимки е Николай. На другите явно е големият син на Макулев, който през 2016-та е бил на 12.

Това всъщност не пречи да е бил цяла година с Калушев през 2011-2012 година. Тогава трябва да е бил на 7-8. Леон е бил на 8, когато роднините му са подали сигнал, че вече е прекарал доста време с ламата.

Ако става дума за една снимка от 2016, на която детето е в пещера и казва, че откриват части или каквото там беше, да, това е големият син на Макулев. На тази снимка тук, където се носи тежко нещо си (пак не помня какво 😀), това е Николай.
А ако не говорите за тези 2 снимки, то пратете ми тези, за които говорите, моля! 😊

# 8 898
Не, просто говорим за различни снимки. На едните снимки е Николай. На другите явно е големият син на Макулев, който през 2016-та е бил на 12.
Това всъщност не пречи да е бил цяла година с Калушев през 2011-2012 година. Тогава трябва да е бил на 7-8. Леон е бил на 8, когато роднините му са подали сигнал, че вече е прекарал доста време с ламата.
Има много снимки, дори една от 2016 г. с двете (тогава) деца Ники и Хрис. Мисля, че големият брат е бил в Мексико на 12г. възраст за 1 г. някъде през 2015-2016, като бащата му в също има снимки тогава от поне 4 месеца.
Има снимки с доста българи - освен убитите, 2 жени и още 2-3 мъже.

# 8 899
  • София
Мързеливка, не е злоба, но някак не мога да симпатизирам на някого, който влачи чужди деца през годините, че и сега продължава, и никой не знае какво е правил с тези деца, но се носят слухове за педофилия. Да му се възхищавам ли? Интересно ми е къде е тази публична информация в Мексико за този гений, който кой де свари, търчи да го спонсорира. Може ли да ме ориентирате къде да потърся?

"Носят се слухове за педофилия". Браво на вас! А дали не е имал и сестра , която е  ..., знаете я приказката, предполагам.
Ето малко повече инфо за Калушев, вижте какви там инсинуации и внушения ще успеете да извлечете. 

# 8 900
Елфите са качили лицата на подпалвачите във фейса. Постът е адресиран до прокоратурата и дпс пресцентър ( намек).

# 8 901
Елфите са качили лицата на подпалвачите във фейса. Постът е адресиран до прокоратурата и дпс пресцентър ( намек).
Кои са Елфите, че аз съм нещо назад? 😆

# 8 902
  • София
Кои са Елфите, че аз съм нещо назад? 😆

Хакерска група за изпълнение на ппдб поръчки.
Единственото подобно нещо, качено от тях, е "смешен" колаж с лицата на обичайните заподозрени Сарафов и сие. Пропускам ли нещо?

# 8 903

Силно се надявам да не визирате този пост:  https://www.facebook.com/share/p/1Hyx2QgemA/?mibextid=wwXIfr тъй като е… силно ироничен.

# 8 904
Този е. Тъпи шегички и уж опит за оригиналност.

# 8 905
Елфите мн се изложиха и със сигнала и сега с това. Както и хората, които защитават мъж, който "отглежда" чужди деца в изолация и в мъжка компания и го изкарват за нормално и ок, а другите злословели, завиждали, клеветели, не го разбирали.

Но не знам защо от МВР не излизат с поне ограничена информация да кажат убийство ли е, кога е настъпило, горе долу в каква посока се върви. Това е случай с мн висок обществен интерес и не е ок.

# 8 906
  • Sofia
Има ли някаква информация за момичето от съобщението до майката на Калушев, което „спасявал в нейна чест“? Известно е, че се е занимавал само с момчета, но никаква информация по разследването не се съобщава за момиче.

# 8 907
  • София
Да изкажа и моите 2 стотинки по темата - егати Туин Пийкс-а в тоя Петрохан. Аз самата не знам какво да мисля, от една страна, не се връзва да имаш няколко подрастващи в хижата, докато въртиш нарко трафик, от друга, ми се струва нереално да са превъртели и да са се убили взаимно, а Калушев да е драснал с двете момчета.
Аз се изумих колко пещерняци имало - във фейсбук всеки втори е пещерняк и познава Калушев. Е, аз за сефте го чух покрай тази случка, но покрай информацията за майка му, се сетих, че моя приятелка беше преди доста години в нейния клас в консерваторията. Към онзи момент (сигурно преди 15 години), майка му беше изключителен авторитет и напливът към нея беше огромен, дори и за скромните мащаби на нашата консерватория. Според моята приятелка, тогава проф. Стела Димитрова-Майсторова е работила само със студенти, ако е имала по-малък ученик, то това е било изключение, а не нещо масово (за разлика от други преподаватели, които имали класове и в музикалното училище или работили и с ученици), та със сигурност не се е занимвала с детски лагери (прочетох предно мнение, че и майка му се е занимавала с детски лагери, което не е вярно). От нея съм чувала само суперлативи за професорката, тогава беше май и ръководител на клавирната катедра, организираше фестивал и доста си буташе учениците да свирят по концерти. Съпругът и, който не е баща на Ивайло, е Николай Майсторов - към онзи момент, бил професор в НБУ, художник, а май и поет. Моята приятелка ми написа, че знаела, че професорката има доста по-голям от нас син, който не живее в България и толкова - нищо за детски лагери, екстремни спортове, будизъм и т.н.

Последна редакция: сб, 07 фев 2026, 22:52 от Раче Oсмокраче

# 8 908
"Носят се слухове за педофилия". Браво на вас! А дали не е имал и сестра , която е  ..., знаете я приказката, предполагам.
Ето малко повече инфо за Калушев, вижте какви там инсинуации и внушения ще успеете да извлечете. 

Вижте, никой не отрича неговите постижения в есктремните спортове и спелеологията.

Но каквото и да е постигнал, колкото и да е умен, имаме три трупа в негов имот, които са били негови близки приятели, а той липсва близо седмица, като със себе си има непълнолетно момче. Нещата не изглеждат добре за Калушев, който колкото и да се страхува от неработещата държава, дължи отговори.

# 8 909
Леле, не мога да спя с този случай, голяма главоблъсканица.
Не мислите ли, че майка му знае доста повече и се досеща какво се е случило? Тя е един от съдружниците в сдружението, най-вероятно е познавала е познавала жертвите. Знае явно кой е и Леон, сигурно може да се досети и къде е ( ако не е приключил) .
Но ако изобщо ще се самоубива, защо ще завлича и младите момчета , едното дете на близък приятел, което го е възприемало като свой баща?! Ако е бил толкова изтрещял, щеше да има 6 жертви още на хижата. Никаква логика не виждам в която и да е от тезите.

Общи условия

Активация на акаунт