Криминални досиета

• 488 467
  • 9 595
  •   362
Отговори
# 9 420
Sad Надявах се поне детето да бъде спасено...

# 9 421
Как можа този откачалник да не спаси поне детето на приятеля си Sad(
Вече сигурно ли е, че е имал възможност?
Знае ли се какво е станало?

# 9 422
Има хора, които са принудени да действат по определен начин от много обстоятелства. В Австралия има буут кемпове за деца със зависимости и много родители им поверяват децата си. Стават всякакви нещастия, навсякъде.
 Не хвърляйте камъни по родителя

# 9 423
Чудя се дали сега тези, според които Макулев беше толкова спокоен, защото бил във връзка с тях и знаел къде са, ще проумеят, че този човек просто не е адекватен?! И че добрият му приятел всъщност не е този ангел, за когото той го е имал, 'щото го познавал от 35 години?!
Ех, как ме е яд за детето! Плати цената за малоумието на едни сбърканяци... 😔
Може да е било тактика на полиция и психолози да разубедят ламата да не се самоубиват. Може дори да са били във връзка с тях и да се е касаело за преговори и разубеждаване.
Четох някъде, че голямото момче снощи си изтрило Инстаграма. Т. е. боравили са с телефон.

# 9 424
  • Другата България
Тези хора през цялото време /явно/ са си били на наша територия, не са напускали региона.
Толкова ресурс на МВР и “храна“ на медиите за морски къщи, имоти, че и подводни пещери, през които са стигнали до Турция....че и моята теория за снайпера от морския бряг отиде в коша.

Не ми се иска да вярвам, че и тримата са мъртви.
Дано е фейк, и е само един.

# 9 425
Аз също мисля, че Макулев не е психически изправен.
всички залитащи по разни източни философии и духовни извисености не са психически изправни. Лошото е че този Магулев се изживява като някакво гуру, мотиватор или незнам си какво от този сорт и се опетва да си продава малоумните си брътвежи за живота и емоциите и т.н.
Все се надявах че лудата Лама ще избяга зад граница, пък той тръгнал към Околчица ( след стихотворението на Ботев пуснато в провила му). Висша форма на егоизъм - будизъм.

# 9 426
Не попадам на официална информация.

# 9 427
Как можа този откачалник да не спаси поне детето на приятеля си Sad(
Вече сигурно ли е, че е имал възможност?

Тоест ? Някой друг ли пак ще е замесен ? И ше напише прощалния смс до майка му , публикацията във ФБ?

# 9 428
Нова тв, 9:07 часа на 08.02.2026г., криминалния журналист Николай Христов от БНР заяви, че Ивайло Калушев е имал такива практики, че даже правил връзка с извънземни.

Някой беше предвидил появата на извънземните, дойде им явно реда.

Закривай, дето се вика.

Ако се разровите сред профилите на съратниците му, дори и в профила на баща му, ще видите, че всички са конспиратори, вярващи в кемтрейлс, отричащи ваксини, пандемията, образованието и не само. Поне при двама от тях видях и публикации за извънземни. Така че, да, някои от тях са вярвали и в такива работи.

Отново напомням, че са изповядвали Ваджраяна будизъм. Мисля, че е хубаво повечето пишещи да прочетете какви ритуали се извършват в това разклонение на будизма.

П.П. не казвам, че са били луди или нещо подобно, но явно са били доста убедени във вярванията си, което може би е ключът към разрешаването на мистерията.

# 9 429
  • Пловдив
И аз заради спокойствието на Яни Макулев мислех, че неговият син вероятно е в безопасност.

# 9 430
Тоест ? Някой друг ли пак ще е замесен ? И ше напише прощалния смс до майка му , публикацията във ФБ?
О, със сигурност за маса народ Сарафов и Пеевски ще са ги убили. Само гледай.

# 9 431
Да, ще кажат, че мафията ги самоубила.
Жалко за детето!

# 9 432
  • София
Чета темата от самото начало и със свито сърце- за съжаление това беше много вероятен изход.
Жертвите са вече 6. Убийците за мен са едни същи, без значение какво ще ни бъде сервирано от органи и медии.

Последна редакция: нд, 08 фев 2026, 14:39 от Moderator1

# 9 433
Толкова много се изписа по темата , но за мен разследващите са подозирали тази развръзка още в самото начало, за да говорят за секта и ритуално самоубийство.
Вие просто не сте общували с подобни хора - един вид с алтернативно мислене. Брат ми е с психично заболяване и дълги години обикаляше света в неизвестност , по всякакви ферми, хижи и подобни общества, където го приютяваха. Дори той беше изумен, че е пълно с всякакви подобни секти , или разни там отклонения от източните религии. Така беше попаднал на някакви кришнари в Белгия и споделяше преди години ужасяващи неща.
Та стига конспирации, жалко за починалите , но дано реално спасените са повече…

# 9 434
Дано не е вярно, ще кажа пак.

Но ако е вярно, не камъни, ами нещо по-страшно заслужават на Алекс малоумните родители. Не сравнявайте нещастия - падания или други битови инциденти на лагер - с това, че родители са дали доброволно детето си на въоръжен психар. Това е толкова трагично, че няма накъде.

Нещастия стават навсякъде, но огнестрелни рани, трупове и убийства - не.

Общи условия

Активация на акаунт