Криминални досиета

• 517 904
  • 10 859
  •   314
Отговори
# 9 780
А какво е това “съгласие да се отнеме живота на друг”?

# 9 781
  • Разпиляна във въображението
Еми човекът тръгнал да си наглежда кошарата.

Не знам защо бе този брифинг - да, това са издирваните лица.

Що за въпрос - възможно ли е кемперът да стигне до там? Явно може. Или е гледал много филми и с хеликоптер са го свалили на мястото.

# 9 782
Имало данни за стрелбва вътре в кемпера. Няма да кажат още откога кемперът е там. Няма да коментират нищо още.
Било престъпление без аналог. Не се изключва никоя версия.
Щом няма да кажат откога е там значи не е от вчера.

Току-що казаха, че не знаят от кога е кемпера там, уж.
Овчаря не бил ходил близките дни там.

# 9 783
  • софия
Имало данни за стрелбва вътре в кемпера. Няма да кажат още откога кемперът е там. Няма да коментират нищо още.
Било престъпление без аналог. Не се изключва никоя версия.
Щом няма да кажат откога е там значи не е от вчера.
Още. В момента се извършвали следствени действия.
Общо взето нищо не казаха.
В бтв е ботьо ботев.

# 9 784
  • София
Интервюто е било качено на сайта на Калушев, но вече и с архив не се отваря.
Ще го потърся да го копирам отново.
Явно са се търсили свежи запаси от  непълнолетни, като пораснат - нови ги заменят.

Аз още го отварям без проблем. Деян живее в Мексико, назад беше сложена отпратка към фейсбук профила му (активен си е), аз няма да я повтарям. Но прехвърлих снощи публичните му постове - много хубаво изкуство и снимки - и, последно от ноември, обява за къща под наем. Доста беше подчертано наличието на камери, висока бетонна ограда и електрическа ограда в имота. Голяма любов към електрооградите в тая компания. От БгЛеля деТектив (тази дума затруднява много потребители) толкоз. Останалото е в интервюто, прочетете го и пак кажете, че Калушев не е бил най-малкото свръхнарцистичен и обитаващ собствена реалност, а оттам нататък - само по-лоши работи.

# 9 785
А какво е това “съгласие да се отнеме живота на друг”?
Опитаха се да измъкнат от полицая дали работят по версия за самоубийство със склоняване

Между другото, когато споменаха, че пътя, на който е намерен кемпера е “изключително лош”, си помислих, че и в двата случая е имало принуда, хората са държани под прицел, докато се намери достатъчно усамотено място/ както е с кемпера

Теория

# 9 786

Един и същ сигнал ли четем?
Явно не. Казваш, че след срещата последвало дълъг период от време, в който не са виждали детето, но пропускаш фактът, че това е в резутлат на сблъсъка, който имат с майката и несъгласието си от това, че Леон е на 'експедиция' с рейнджърите. Не само майката, но дори и сестрата й е несъгласна с родителите си и подкрепя майката на детето. След това бабата и дядото пускат сигнал и отношенията с дъщерите си още повече се изострят. Това е очевидно личен конфликт.

Ами то този личен конфликт да не е безпочвен?! Не си виждаш внука месеци наред, не е със семейството си дори на големи празници, не се прибира дори за лятната ваканция! Ако сте баба на това дете, няма ли да е повод за притеснение?

И как това да няма нищо общо с дейноста на тези хора, при положение, че детето е било месеци наред с тях?! Бабата и дядото в жалбата споделят притеснения, че внук им и майка му са манипулирани! Това какво ви говори?

# 9 787
  • София
Добре, до вчера мълчаха, защото пазеха детето, днес пак нищо ме могат да кажат защото пазят кой?
А психолога продължава с теориите които в бг мама се въртят.

# 9 788
  • Пловдив
Неведнъж психолози, психиатри (екипът на Тодор Тодоров, Цветеслава Гълъбова...) или дори самите форумки, които не са специалистки, са се изказвали уверено за психическите характеристики или мотивите на някой от крими-новините, когото също така не са виждали и не са преглеждали, вкл. посмъртно, и това не е било проблем. (То и не е, конкретно за специалисти, ако преценят, че могат да изкажат мнение.) Сега същото нещо стана пречка за смислено мнение, щом се твърди да не ги е убила "мафията" с държавния чадър.

# 9 789
Много близък приятел на Дечо разказа по Нова, че Дечо му споделил преди 5-6 месеца за заплахи, включително за разстрел и че малко преди случката в неделя Дечо се чул с майка си и ѝ казал, че засега нещата са се успокоили.

# 9 790
Сега при Лора по нова е приятел на Дечо. Били получили заплахи, че ще бъдат разстреляни. Заради наблюденията със дрон и сигналите които са  подавали към органите за незаконна сеч и бракониерство. Дечо е вложи всички свои спестявания за закупуване на необходимо оборудване.
Уви Крум Зарков е по интересен и няма продължение на интервюто.

Последна редакция: нд, 08 фев 2026, 18:05 от FB768444

# 9 791
Еми човекът тръгнал да си наглежда кошарата.

Не знам защо бе този брифинг - да, това са издирваните лица.

Що за въпрос - възможно ли е кемперът да стигне до там? Явно може. Или е гледал много филми и с хеликоптер са го свалили на мястото.
Аа, моя син каза-с дронове

# 9 792
Е нали нямало нито един регистриран сигнал.

# 9 793
Дечо като е бил интелигентен, как е останал изобщо там? Много е странно това.

# 9 794
Аз съм направо ужасена от развоя и не намирам никаква логика в случващото се.
За мен, без да съм напълно сигурна, убиецът/убийците на първите три жертви са си довършили работата.
Ще върна сега приятелят на Дечо да чуя пак за заплахите за разстрел.

Общи условия

Активация на акаунт