Криминални досиета

• 507 789
  • 10 345
  •   102
Отговори
# 10 110
Аз не съм чула някой, освен тукашният развален телефон, да споменава Леон в есемеса до Калушевата майка.
Аз също прочетох Леон. Мисля, че беше в Блиц, после го изтриха.

# 10 111
Тази сутрин е разтегливо понятие. В 1 ч. някой е бил жив и е изтрил профила на Николай. Следват няколко часа до 9, когато овчарят ги е открил.
Е нали преди овчаря да открие кемпера, по рано сутринта е забелязан във Враца, или е друга информацията. Аз разбрах че първо е забелязан сутринта от Врачани, да се движи из Враца, после е открит в околностите, на едно място от овчар. Т.е. предполага се че рано сутринта са пристигнали във Враца, по разходили са се, и после отишли на лобното си място, станало е каквото е станало, и минути, или час след това ги открива овчаря. Полицията казва че ги е открил скоро след смъртта им. Кога зарязва джипа Калушев. В джипа били ли са децата. Защото в началото се е придвижвал с джип, не с кемпери. Децата били ли са в тоя джип, не става ясно.

# 10 112
Сигурно ли е, че въобще е бил на морето? Все някоя камера щеше да го хване. Както и между другото и врачанските такива.

# 10 113
И аз така си мисля, но една наблюдателна съфорумка беше написала в петък, че Николай Златков в Инстаграм се изписвал като Ники Ваджра, а днес съфорумката написа, че акаунтът вече е изтрит. Ако може нека се включи, да поясни дали съм разбрала правилно.

Ако е така, вероятно са били живи до петък/събота.

Във Фейсбук се е писал така преди. Там му седи профилът, не е изтрит. Изтрит е профилът в Инстаграм.

# 10 114
  • Разпиляна във въображението
Пътищата не са само магистрали с камери. Може да са се движили извън пътищата с контрол. Никой не знае с какво са се движили. Някъде да имаше информация за марка, цвят, номер, нещо? Минал, заминал, никой не му обърнал внимание. Достатъчно мотивиран и подготвен е бил, за да мине под радара. Има ли са техника.

Жалко за децата! Хубави момчета Sad

# 10 115
Първите три жертви са застреляни от упор, без да окажат съпротива, за да ги убие така някой ги е държал под прицел.
Алекс и Ники са жертви, но в Петрохан поне единият, по-вероятно Алекс може да е бил и съучастник.

# 10 116
Твърденията са, че вечерта на първи са тръгнали към Бургаси са засечени от Апи.
После разпитваха съседи, били там, ама те не знаят кои. Били и заминали.
А може да са отишли да вземат кемпера.

# 10 117
Сигурно ли е, че въобще е бил на морето? Все някоя камера щеше да го хване. Както и между другото и врачанските такива.
Той с джипа не е забелязан на морето, а в Странджа, и е сигурно защото местните са го видяли, и извикали полиция, та се изсипало половината МВР там да го издирва.

# 10 118
  • София
Съседа така разказва, че е бил във вторник и го е разпознал от телевизията, ако може да се вярва естествено...
Малко ми е странно, че овчаря го е намерил в точния момент, тамън ги е убил и се застрелял...не знам...

# 10 119
Определено и аз смятам, че са помагали и децата за убийството, ако е убийство това с тримата...но това не ги прави по-малко жертви на Калушев...

Репортаж на Нова за това как местните от Петрохан са възприемали рейнджърите.
Какви са впечатленията на местните за рейнджърите от хижата „Петрохан”?
 Говори се за автомати отново и отново. Явно наистина СА носели автомати, за да го казват толкова хора.

https://www.youtube.com/watch?v=xCEbb25KJFc

# 10 120
Аз се чудя само защо не е приключило всичко в хижата, а ми е било нужно това обикаляне след това?

# 10 121
Оххх..пак не се навързват нещата. Ако всичко е резултат на ‘вътрешен конфликт ‘ или подбуди и са били мъртви още на 02-ри, защо полицията още не разкрива детайли? Никаква причина не намирам за това .
По-скоро ми намирисва на грандиозен провал, който опитват да замаскират.
От друга страна е логично след смс -а и лоста във фб , да се отправи към Околчица и да приключва всичко. Защо изобщо ще се мотаят цяла седмица за същия резултат?!

# 10 122
Може би не е бил решил първоначално да убива момчетата, а е искал да избягат, но след бродене насам-натам се отказва.

Това е човек в психотичен епизод, не знам защо очаквате всичко да се навърже абсолютно идеално по смисъла на стандартната логика.

# 10 123
  • Fire & Blood ".... ако танцуваш с дракони трябва да очакваш да се изгориш" Джордж Р.Р. Мартин
Добре де този кемпер трябва да зарежда гориво, откъде са имали храна, вода. Станало е тройно убийство, Иво със сигурност знае, че МВР ще го търси и въпреки всичко тръгва с двамата младежи необезпокояван до Бургас. После се връща отново в района където е станало местопрестъплението и отива на отдалечено място, за да убие децата, а той така майсторски да се гръмне, че главата му да се опре в предното стъкло? И всичко това под носа на полицията и накрая овчар отиващ да навести по средата на зимата лятната си кошара да открие кемпера. Дори пишейки го ми звучи невероятно, не вярвам на тази версия, зашита е с много бели конци.

# 10 124
Автомати срещу гъбарите и берачите на боровинки.

Смятам, че е развивал две линии на дейност. Едната не мн законна, заради която са оръжията, камерите и т.н., втората "духовното спасяване на деца" за лично удоволствие.

Общи условия

Активация на акаунт