Криминални досиета

• 511 405
  • 10 496
  •   231
Отговори
# 10 410
Приятелката на Ивайло по Нова телевизия му е толкова близка, че не знаеше дали в момента е практикуващ адвокат. 

# 10 411
Е защо Ботев, това последната капка, която не ми се връзва
Всъщност скоро четох отново теориите за смърта на Ботев, но не знам защо не ми се вярва някой от замесените да е склонен към самоубийство по какъвто и да е повод.

# 10 412
Да, гениално. Точно на голия чукар ще "отълагат".
Би трябвало да знаят как се работи с дронове, нали имат? Simple Smile

В този район има и много пещери...
Е защо Ботев, това последната капка, която не ми се връзва
Всъщност скоро четох отново теориите за смърта на Ботев, но не знам защо не ми се вярва някой от замесените да е склонен към самоубийство по какъвто и да е повод.

Самата му майка е сметнала, че това е предсмъртно писмо, каза в интервюто бащата на Алекс.

# 10 413
Има, да. И той ги познава.
Ами защото са го закарали там и някой се е сетил да постне Ботев от негово име.

# 10 414
Нищо по-лесно за установяване дали на 1 е убит.
Най-малко от експртизата за времето на смъртта.

Пак да напомня - имаме караваната, имаме гилзите, оръжието и положението на убитите. Елементарно е да се разбере кой в кого е стрелял.

# 10 415
Има, да. И той ги познава.
Ами защото са го закарали там и някой се е сетил да постне Ботев от негово име.

От ДАНС или от Мафията или лично Сарафов?

# 10 416
Какво мислите за това училище Космос, имат ли пряка връзка с Калушев или просто са съвпаднали с някои неща (лекция за пещери…)?

# 10 417
Според мен от цялата работа най -голяма вина има бащата на Ники. Как така бившата ти жена ще ти прати детето в джунглата с непознат мъж и ти ще си спокоен. Той е трябвало да подаде сигнал.
Макулеви до някъде ги оправдавам, познавали са го от 35 години, и аз съм взимала чужди деца да ги водя на ски и на мен хората са ми се доверявали, но бащата на Ники не го разбирам.
Бил ги проучвал...как ги е проучвал...или то институциите не работят всеки си прави собствено проучване.

# 10 418
Какво мислите за това училище Космос, имат ли пряка връзка с Калушев или просто са съвпаднали с някои неща (лекция за пещери…)?

Имали са пряка връзка, те са замитали неходенето на децата на училище.
Не случайно майката на Леон го отписва от държавното и го записва там преди да го прати при рейнджърите.

# 10 419
Всички родители не ги оправдавам. Безумие е това да си дадеш детето  на място, където живеят въоръжени мъже. Едното на 8 години...! Колко изперкала майка трябва да си, за да го направиш...?

# 10 420

Ами коментираше се, че ако деца не ходят толкова време на училище, те в нормално училище биха имали проблеми-- да бъдат изключени, да бъде алармирани социални. Става дума за Алекс и Леон. Говорим за много дълъг период, при Леон много месеци, а при Алекс години наред. Значи, че някой им е давал да се водят при него децата или на индивидуална форма на обучение или че уж фиктивно ходят. Уредено е с някое училище със сигурност. И е много вероятно да е Космос, защото то се спряга от самото начало--Лама Иво го е благословил Simple Smile) А и Леон там е ходил, когато е бил командирован в хижа Петрохан при ламата на лечение.

Майката отписва Леон от столично училище и го праща в Космос, откъдето пък детето отива в хижата. Та за мен е силно подозрително това училище, че при него са се водили като ученици. 

# 10 421
А и собственичката на Космос излезе да се кълне какви прекрасни хора са в хижата, как тя самата си е пращала там децата на лагер. Сигурно е заблуждавала и подтиквала и други родители. Луда жена. Който родител си е поверил детето там, да го маха незабавно. Такава безотговорна директорка още кой знае какви неща може да натвори на село, сред природата.

# 10 422
Приятелката на Ивайло по Нова телевизия му е толкова близка, че не знаеше дали в момента е практикуващ адвокат. 
Те всички, които са им големи „приятели” като ги питаха дали са ходили в хижата, казваха „Не”, така че за мен от тях никаква достоверна информация не може да се чуе. Това са техни познати, които са били външни за техния кръг, съответно нищо не са и знаели за това, какво се случва.

# 10 423
  • Другата България
Скрит текст:
Те овцете са в обор, не задължително в овчарник. Те толкова разбират феновете на ПП - целият зор е да се оневинят педофилите и да се заформи конспирацията.
По принцип обор - крави, едър рогат добитък, а овчарник/кошара/козарник - овце и кози. Ако не знаеш точното наименование казваш - обор независимо какво е животното, може магаре да е.
Съмнителен е този овчар. Във врачанско овчар е рядко явление. Ще си счупат крака овцете по чукарите. Знам ли може нов модел офсъ да има - с крака на козъ и вълна на овцъ.
Off topic, от Враца съм, и естествено, че има животни, и овчари,  и козари, не баш в центъра на града, но от Паволче, Челопек, Згориград хората си гледат животни. Над хижата, пътеките са пълни с кози и овчи барабонки.
Кемперът е намерен на един от пътищата за водопада Скакля, именно над Згориград, предполагам няма нужда да ти обяснявам на теб къде е. Това е малко северозападно инфо, не знам дали някъде е написано, в този район точно има много пещери, там е и Патлейна.

Ако не друго, реклама на нашия край направи този случай, на природните ни забележителности.

# 10 424
Май Космос е единственото училище, което К. е рекламирал на страницата си. Съмнявам се, че е от нищото, не изглежда като човек, който ще направи гратис нещо добро за образователна институция.

Общи условия

Активация на акаунт