Криминални досиета

• 535 558
  • 11 662
  •   417
Отговори
# 11 055
Оф, да излезе Терзиев или някой там от "опозицията", да каже, че е сбъркал, че да мирясат някои хора, които сами явно не могат да мислят...

# 11 056
  • София
Аз залагм, че към сряда, четвъртък, ще се натъкнат на нещо уличаващо опозицията в ужасяващи неща. Най-късно началото на другата седмица.
Изтрещяхте с тази опозиция. Тя самата е поискала парламентарна комисия за отваряне на досиетата от ДАНС.

Не е изтрещяване, защото вече в интернет се вихри истинска кампания по сатанизиране. Освен това, на прес конференцията една журналистка се вълнуваше единствено кога ще разпитат Терзиев, Безуханова и Сандов.

Аз залагм, че към сряда, четвъртък, ще се натъкнат на нещо уличаващо опозицията в ужасяващи неща. Най-късно началото на другата седмица.
Да не се застраховате? Второ подобно мнение.

Просто си ги знаем местните куки.

# 11 057
  • София
На мен не ми стана по-ясно след този брифинг, още повече ми смърди
И на мен нещата не ми се връзват

В 16:00 часа тримата намерени в хижата си говорят (това, което може да бъде интерпретирано като самоубийство). Калушев и момчетата ги няма на това видео и няма никаква индикация къде са. 4 часа по-късно дават запис от къщата (може би гори)? Какво са правили тези 4 часа? Защо липсват? Калушев бива намерен във Враца с другите две деца. Какво е това ритуално самоубийство, в което се уговарят едните да се самоубият на едно място, другите да хукнат на другаде? И защо липсват тези 4 часа от самоубийството им? Какъв е изобщо мотива за цялото това нещо?
Има само оцеляла камера отвън и от нещо тип мазе, през тези четири часа са били вътре, така че нормално да няма кадри.

За Калушев Околчица може да е било важно място примерно нещо от детството му и да е искал там, за другите хижата е било такова място. Не виждам защо да трябва всички да са заедно. Жалко за детето и младежа. Те явно не са вярвали до такава степен, щом не са си посегнали сами.

# 11 058
Всички имаме кучета и не изключвам нищо от тези хухавели.

# 11 059
Мисля, че на всеки с разум в главата му е ясно, че самоубийството също е убийство. И един човек да стигне до там, да се убие сам, е бил или склонен, или поставен в безизходно положение, или и двете
 Наличието на някакви сектантски книги, медитации, отшелничество, финансови зависимост вероятно, всичко това също е вид насилие над свободната воля.

# 11 060
  • Варна
Спорен мен Калушев не е казвал до последно на младежите че ще умрат. Те сигурно не са искали.. Залъгвал ги е или убеждавал известно време,след това е взел пистолета.

# 11 061
Бааа, какви обидчиви хора има в темата, които не намират много от нещата за тра-ла-ла с фатален край и които търсят логика от хора с изкривено (вероятно) съзнание. И аз да дам призив - стига с тая политика. Ако обещаем да харесаме и да не мислим нищо "лошо и очернящо" за "вашите", които и да са те, ще може ли да изключим политиката? "Опозиция" я срещнах поне 2 пъти на последните страници. Стискаме си ръцете, че всички са мафия - то нали е ясно по презумпция. Мафията (политиците) ги напъва и на видеото да се държат налудно? Кой е на това видео, че мислех, че е Калушев и момчетата, а то май са другите трима?

Последна редакция: пн, 09 фев 2026, 19:14 от anmasu

# 11 062
Има възможности да се предотвратяват такива трагедии. Първата е родителите да са толерантни към изборите на децата си, защото тези двамата ( адвоката и счетоводителят) са искали да са мъжкари, да са изследователи и е можело да ги насочат към мъжки професии, макар и не престижни, а не да ги карат 20 години да изпълняват родителски амбиции и после да скъсат резко синджира
За децата, ако бяха гледани в разширени семейства-баби, дядовци, лели и стринки, също нямаше да се стигне до тук. До някъде тази трагедия е защото всеки знае всичко и никой няма да му дава акъл как да си живее живота. Или пък още по страшно да го обсъжда в публичен форум, сакън да не засегне някой роднина...

# 11 063
  • София
И като върви сатанизиране на опозицията какво от това, то и в обратната посока тече същият процес. Простотиите в СМ няма да спрат.
Дали идеята на ИК не е била да преметне тримата да се самоубият и да му се махнат от главата, пък той да започне на ново място с младите си последователи? Не разбирам защо се разделят.

# 11 064
Има си хас, всичко тръгва от родителите. Като стягат каиша, що го стягат, като го отпускат, що го отпускат. Как беше онзи лаф за оправданието, дето е като задника и всеки го има. А най-лесната професия е на психотерапевта, винаги майката е виновна.

Има възможности да се предотвратяват такива трагедии. Първата е родителите да са толерантни към изборите на децата си, защото тези двамата ( адвоката и счетоводителят) са искали да са мъжкари, да са изследователи и е можело да ги насочат към мъжки професии, макар и не престижни, а не да ги карат 20 години да изпълняват родителски амбиции и после да скъсат резко синджира
За децата, ако бяха гледани в разширени семейства-баби, дядовци, лели и стринки, също нямаше да се стигне до тук. До някъде тази трагедия е защото всеки знае всичко и никой няма да му дава акъл как да си живее живота. Или пък още по страшно да го обсъжда в публичен форум, сакън да не засегне някой роднина...

# 11 065
  • София
Аз нямам версия, не съм МВР. Но в официалната версия виждам много несъотвествия, чуедене какво да се каже опит да ни убдедят в една версия, която ако се замисли човек също не най-резонното и логично нещо. Ако ще ни убеждават, че някой е откачил, убил е 5 човека, или ги е склонил към самоубийство, качил се на Околчица и се е самоубил, също ще трябва да се покажат носпорими доказетлства за този абсурд. Тази версия е по-абсурдна от мафиотския сценарии, особено имайки предвид, че са работели с гранична полиция.
МВР още не знаят дали са се самоубили в хората хижата или са били убити, не знаят дали хората са натиснали те спусъка със собственитебси ръце или не. Това не би ли трябвало да е установено вече? Нали натривки барут и.т.н. Не знаят кой ден са умрели тези от кемпера, дали вчера или преди седмица.
За версията откачен гуру, който се смята за Ботев и отвлича деца трябва да се покажат СОЛИДНИ доказтелсва, особено, когато е убито дете. Защото тази версия е налудничава, това е факт.  Аз такива доказателсвта обаче не видях до момента, видях хаотични данни и чудене.

# 11 066
  • # супернатурална #
Хора, не вярвам на тази версия. Пък нека съм "глупава" според "умните " в темата.
"Ще се видим в...." и много удобно не се чува/изписва къде.
Ако са тръгнали с кемпера да се самоубиват....обикаляйки преди това цяла България-толкова много неща можеха да се объркат, търсени от цялата полиция, а нищо не се е объркало 6 дни.
Но пък ако не е вярно е още по-страшно-много замесени хора от службите. Не знам кое ме плаши повече.
Ужасно ми беше да гледам записи на мъртви вече хора и куче.
Мир на праха им.

# 11 067
Ивайло в смс си майка си предупреди, че нищо от това, което ще чуем няма да е истина. И хоп! Запис. И става ясно, че не е бил там по време на първото убийство.
Честно казано повече вярвам на психиатри и психолози, а не МВР версиите. Всъщност министър още не се е показал, нали така? В оставка в, но не е във ваканция

# 11 068
  • Варна
Може да не са тръгнали да се самоубиват с кемпера, но да са останали без други варианти.

# 11 069
В Дир бг са качили смразяващия запис.

Общи условия

Активация на акаунт