Криминални досиета

• 542 757
  • 11 948
  •   229
Отговори
# 11 070
Да, най-странно е, че казаха, че не могат да отговорят на въпроси, на които технологично дори вече имат отговори - като дата на смъртта (има няколко способа за установяване и със сигурност се знае). Не могат да се оправдават, че го правят "защото тече разследване", когато споменаха други данни, които също могат да се интерпретират като "чувствителни".
Доста нелепо прозвуча, как щели да кажат имената на умрелите, въпреки че можели да бъдат обвинени в разкриване на лични данни - сериозно ли?!

# 11 071
Аз не разбирам защо са се събрали в 10 ч да си казват Чао и чак вечерта започват да палят?

# 11 072
Нищо от това, което чуете няма да е истина. Нали това е написал ламата? Ами совите не са това, което са, е култовата реплика на Туин Пийкс.
Не случайно се каза това име от прокурора, явно има някакво основание

# 11 073
  • Be realistic - plan for a miracle.
Защото тогава (в 10) тръгват Калушев с момчетата.
Аз не разбирам защо са се събрали в 10 ч да си казват Чао и чак вечерта започват да палят?

# 11 074
Обикновено дори при сектите има някакво събитие, което да служи за спусък при групово самоубийство. Или идва датата на Зората на новия ден, или властите идват близо ...  Все нещо. Тука не разбрахме какво ги е подтикнало към това и защо сега. То е лесно да се каже, хаховци, кой ги знае. Но дори и тия три нещастни нърда със сигурност са имали инстинкт за самосъхранение. Да се застреляш смъртоносно е безкрайно трудно, затова обикновено се/ги тровят,  или   някой друг стреля..

Ще трябва още отговори да дадат експертите докато се изясни случая.

# 11 075
Абе не виждате ли, че няма ни мафия, ни дявол, ами тотално изтрещели хора, изгубили смисъл и реалност.

# 11 076
  • Пловдив
Ако чуете, че съм скъсала синджира след двайсет години адвокатстване -да знаете 😆
И си станала мъжкар.

# 11 077

Да, но после остават само тримата и си се сбогуват един с друг. Все едно до довечера няма да се видят ли?

# 11 078
На записа не са ли само тримата ?

# 11 079
  • Be realistic - plan for a miracle.
Ми те са три кратки откъса.
1 откъс - всички са там, кемпера се вижда, сбогуване.
2 откъс - тримата са само, пак си говорят, нервен смях. Кемпера го няма вече.
3 откъс - някакви сенки палят хижата.

# 11 080
  • Пловдив
Ивайло в смс си майка си предупреди, че нищо от това, което ще чуем няма да е истина. И хоп! Запис. И става ясно, че не е бил там по време на първото убийство.
Как да не е бил там? Не чух подобно нещо. Пред хижата с кучето бяха също трима.

# 11 081
На брифинга казаха ли дали момчето се е самоубило, или някой го е убил? Защото се писа преди, че ИК е застрелял двамата младежи. Изобщо не се знае, дали те са искали да умрат, Ами ако са искали да живеят, да избягат?
Може би и заради това не са били заедно, а са се разделили.

# 11 082
Тези хора са си зарязали професиите, защото не са били щастливи, не е било тяхното. Но това не означава, че всеки с тази професия не е щастлив. Конкретно тези двамата не са били щастливи. Вашата теза защо са в тази хижа каква е?

# 11 083
  • Варна
Н е бил там? Не чух подобно нещо. Пред хижата с кучето бяха също трима.
Тръгнал е с младежите преди самоубийството.

# 11 084
Брифингът даде установеното до момента. Жалко, че не казаха кога са застреляни лама и децата в кемпера.
И не, дори да имат запис на самоубийството, нама да го излъчат.
Позата на детето и щастливите кучета е най- най- най трагичното.

Участието на момиче е " спусъкът" според мен
Тези, които смятат, че на записа са статисти, скоро ще извадят и допълнителен запис за каквото им роди още фантазията.

Ще има пак брифинги, когато станат готови експертизите. Какво неясно има още?
За мен е ясно. Трагедия на откачалници, дето медитирали всеки ден заедно с деца по наколко часа. Още смилам

Общи условия

Активация на акаунт