Криминални досиета

• 548 742
  • 12 245
  •   310
Отговори
# 11 520
Жената изглеждаше много владееща се, като каза, че утре ще оплаче сина си и ми се сви сърцето.
За хора, които не излизат по-далеч от котлона и Тру крайм е странно всичко останало - пейнтбол, стрелби с лък, гмуркане.
Продължавам да вярвам, че някой ги е приключил, но защо - дано разберем.
Жалко за кучетата и младите хора.

# 11 521
Никой ли наистина не вижда, че дори и манипулирани от някого, даже майката четеше на места, тук има нещо толкова неудобно, че никой не смее да се разрови.

# 11 522
Тук масово се вярва на теорията, че родителите са кукувци и хаховци, хипнотизирани от мануполатора Калушев.
Може наистина да е така. Но може и да не е и зад това нежелание да се крият други неща.
Каква теория, каква вяра? Тия са дали децата си за отглеждане на някакъв чичко в гората. Абе ей, вие нормални ли сте бе? Какви хора сте вие бе, какви жени? Някои от вас предполагам и майки.
Какво се случва тука бе, хора? Какво се случи с тоя народ?

Ами просто политическите пристрастия заслепяват част от форума до степен тотална загуба на връзка с реалността, разум, а и принципи. Парадоксално, но същото се е случило и с Калушев и съратниците му.
какви политически пристрастия? Като проста майка, искам да излезе всичкото по педофилската линия, изказана от деветото джудже незабавно. Е не излезе.

# 11 523
Глина и сарми има в главата на тая жена, което си е оставила детето при тия психопати.

Много, много грозно.

Грозното е пред очите ни. Не е тук.

Вие, като родител, грешки явно не сте правили?
Всеки, както и вие, така и останалите простосмъртни, имат своите виждания за нещата. За вас може Х да е нормално, но за мен да не е.
Това прави ли ви и вас, да не цитирам вашите епитети, затова ще кажа… различна?

# 11 524
  • софия
Абе защо на никой друг не му направи впечатление, че ако профила във фейса на тази жена, който някой сподели тук е на интервюираната преди малко от Ники Дойнов, тя е майка на Алекс не на Николай…
Аз наистина съм в потрес от объркването като цяло.
Какво объркване? Александър е едно от най-разпространените мъжки имена.
"Тази жена" Е майка на Николай.
И има още един син, който се казва Алекс на 14-15 г. ли?
Скрит текст:
Нещо невероятно ли виждате в това?
Какво точно ровите? Дори елементарна информация е трудно да разберете.
Доста груб коментар, просто попитах защото ми се стори странно съвпадението и реших, че може би е някаква грешка. Освен това не видях  снимки на Николай в този профил, с само на по-малко момче…
Какво значи “ровите” някой беше споделил профила и го разлгледах. Нещо забранено ли има? Или само вие може да ровите, гледате и коментирате в темата
Госпожа, не ровя и поствам от чужди профили тук. Имайте уважение към родител, чието дете е убито!

# 11 525
Те приятелите от детинство дето се виждат веднъж на 5 години много знаят в какво си се превърнал.

Мда, те не знаят, но тук във форума знаят всичко, нали?

Добре де, ама аз друго се замислих.
Ако приемем, че жертвите от Петрохан са били убити, а Калушев и децата са били двидетели и са тръгнали да бягат от евентуална мафия с политически протекции от високо ниво и тнт. Защо в този свят на бърз достъп до социални мрежи и информация, просто не са пуснали едни отворено съобщение.
Да кажат, така и така, това се случва в момента, 3ма от нашите бяха застреляни, ние сме следващите и бягаме, защото сме свидетели, замесени са кметът, президентът, шефът на МВР, Терзев, Борисов, Пеевски и който там още.
Нямаше ли така до някаква степен да осигури по-голяма безопасност за себе си и децата.

LaughingLaughingLaughingLaughingLaughing

Ами, влезте в групите на Северозападна България и разберете какво представлява полицията там. И на кого осигурява чадъри.

Че те само групите от Северозапада ли са?
Нямат лични страници, нямат роднини и приятели, нямат достъп до телефони на медии?
Буквално е работа за 10-15мин да седнеш, да напишеш и да е достояние на половин свят.
Да не говорим, че да направиш клипче е 5мин работа.
Чадър, чадър, ама хайде да не е чак толкова, че 3ма души да бягат с кемпер из страната с дни, а да не могат да съобщят за ставащото на своите близки/познати/приятели/съмишленици или на който там имат доверие.

# 11 526
на пресконференцията изобщо никой не е говорил за две дупки от куршум в една глава. ето какво се каза:
"огнестрелно нараняване на главата чиято морфология на входната рана насочва за изстрел от дистанцията на упор и много много близко разстояние и това е причината за тяхната смърт. всички наранявания са в области удобни за собствена ръка и приключването и обсъждането на заключенията ще бъде представено на разследващите като аз повече лично не мога да разкривам от това. към настоящия момент касае се за огнестрелни наранявания в областта на главата от упор, или много близко разстояние и това е водещата причина за смъртта при всички жертви. от съдебно медицинска гледна точка всички увреждания са в диапазон удобни за собствена ръка."

# 11 527
Бояна, много адекватно мнение, благодаря.
Нямам думи за майката. 2 седмици да не чуеш детето си и да не притесниш…

# 11 528
"Ще се видим по по-хубав начин" .
На юен не ми прилича да планират нещо.
И отрязъка, когато влизат в хожата, отзад вече гори, но не е в полезрението им изобщо.
в хижата няма ток, а камерата работи и записва?
Аз виждам трима с фенери влизат във входа на хижата. Странно, е че ходят по трима в тъмното.

# 11 529
Чуй криминалистката, тя го каза, а не съдебния лекар ли какъвто е този.

# 11 530
Те приятелите от детинство дето се виждат веднъж на 5 години много знаят в какво си се превърнал.

Мда, те не знаят, но тук във форума знаят всичко, нали?

Добре де, ама аз друго се замислих.
Ако приемем, че жертвите от Петрохан са били убити, а Калушев и децата са били двидетели и са тръгнали да бягат от евентуална мафия с политически протекции от високо ниво и тнт. Защо в този свят на бърз достъп до социални мрежи и информация, просто не са пуснали едни отворено съобщение.
Да кажат, така и така, това се случва в момента, 3ма от нашите бяха застреляни, ние сме следващите и бягаме, защото сме свидетели, замесени са кметът, президентът, шефът на МВР, Терзев, Борисов, Пеевски и който там още.
Нямаше ли така до някаква степен да осигури по-голяма безопасност за себе си и децата.

LaughingLaughingLaughingLaughingLaughing

Ами, влезте в групите на Северозападна България и разберете какво представлява полицията там. И на кого осигурява чадъри.

Че те само групите от Северозапада ли са?
Нямат лични страници, нямат роднини и приятели, нямат достъп до телефони на медии?
Буквално е работа за 10-15мин да седнеш, да напишеш и да е достояние на половин свят.
Да не говорим, че да направиш клипче е 5мин работа.
Чадър, чадър, ама хайде да не е чак толкова, че 3ма души да бягат с кемпер из страната с дни, а да не могат да съобщят за ставащото на своите близки/познати/приятели/съмишленици или на който там имат доверие.
Не се знае кога са убити .

# 11 531
Жената изглеждаше много владееща се, като каза, че утре ще оплаче сина си и ми се сви сърцето.
Хора, които не излизат по-далеч от котлона и Тру крайм е странно всичко останало - пейнтбол, стрелби с лък, гмуркане.
Продължавам да вярвам, че някой ги е приключил, но защо - дано разберем.
Жалко за кучетата и младите хора.

Ми не, не ми е странна стрелбата с лък и пейнтболът не ми е странен, а ми е странно какво правят чичковци без деца и семейства насаме с момченца. И то години наред. Те това. А и ми е много тъжно и противно, че един от тия "готини чичаци"  е екзекутирал детето, поверено му да го "обучава" с гората. Убил го е от упор докато детето се е молело.
Те тези факти ме смущават.

# 11 532
  • София
Да бе да, то затова цялата къща е в някакви будистки рисунки, молитви, свещи и какви ли не странности. Всичко е боядисано в шарени цветове, превърнато е в нещо като храм.
Отделно инфото от чуждия форум, което и аз изчетох за ИК. Та, със сигурност вярвам, че „религията” е помогнала за всичко това.

Значи, българинът си е атеист от време оно, но понякога рЯзко се сеща, че е православен християнин и всяка друга религия приема за секта и странност.

А относно децата и родителите. Не знам каква е истината, но представете си, че имате дете с проблеми, локал, наркоман и т.н. Няма ли и вие да потърсите всякакво възможно спасение? Или ще си го биете кротко и тихо, по домашному, и ще ходите по РПУ-тата?

Казаха, че изстрелите са били от упор или много, много близо. За какво му е на последния останал, който явно се е самоубил, да убива един от останалите с 2 изстрела от упор
Е това е въпросът. Кака да им вярваш на тия?
Ако на единия му е трепнала ръката и не е успял от първия път, защо да не повтори, ако е решил със сигурност да "тръгне" с тях? Или един от другите двама да са му помогнали.
Е нали всеки се е самоубил? Справка пресконференцията.

С по два куршума, за по-сигурно.

# 11 533
Къде има публикувани записите?

# 11 534
Не мога да повярвам, че има хора, които смятат, че тези хора са убити от някакъв отряд за бързо реагиране.

Общи условия

Активация на акаунт