Криминални досиета

• 543 193
  • 11 979
  •   269
Отговори
# 11 625
Чакайте, някои хора тука нямат угодия, честно. Искаме доказателства - дадоха записите, обаче човек от брифинга е прогнил. Всички са прогнили, вероятно са единици хората, които не са с политически назначения и с връзки, особено на високи позиции. "Вашите" хора от хижата също са връзкари, ама хайде пак с двойния аршин. Що били застанали баш пред камерата... И по темата, ама не съвсем, виждам че имам изтрито мнение, само с докладване ли се случва това, защото не помня напълно (обяснявах на мързеливка, че ми е любимка на 100% и че съм Свами Петя, и още неща) какво съдържаше, но съм имала по-големи изстъпления и не са изтрити?
Какво точно доказаха записите?

Кои са "нашите" хора? Защо правите постоянно подобни внушения? Вашите хора, защитничките? Всеки, който не пише по пет пъти в един пост, че Калушев е псевдо лама психар педофил, значи го защитава ли?

# 11 626
На мен друго ме направи впечатление от интервюто на майката на Ники - че не е имала връзка с него 2 седмици, та чак е търсила странични хора за инфо.
Защо? Знаем, че Алекс е говорил с баща си на 29, някъде имаше сведения, че единия в хижата предната вечер с майка си.
Защо тя не е могла да направи връзка с Ники цели две седмици преди убийството? Със сигурност е звъняла и на другите преди да търси странични.

Няма задни мисли, просто ми направи впечатление.

# 11 627
Да бяха извикали някой от офроудските клубове да изкара кемпера с платформа .
То явно държавата няма нито интелектуален нито материален ресурс .
Flambé голямо момче е , и да явно са различни от нас .
Аз също бих могла да се чувам с майка си един път седмично ,ама няма как да стане 😂

# 11 628
  • София
Може да са ползвали интернет от Старлинк
това не можело да се засече. От фб на Иван Калчев
Как се засича старлинк антена?
На теория - всичко, което излъчва радиовълни, може да бъде засечено и локализирано - с подходящ детектор.
На практика - от 12 месеца в Украйна към 10 съм отговарял за старлинка на батальонен щаб, ротен щаб или по-малки подразделения. Не е стигнало до мен някой някъде да е открил старлинк чрез наземна антена, нито пък позиция да е била разкрита и ударена заради старлинка по какъвто и да е начин. Не е имало никакви заповеди да се изключват старлинк станции, само им камуфлирахме антените.

# 11 629
  • # супернатурална #
Това виждам и аз. Пък нека да съм от глупавите.
В 10ч.-изпращат ИК и момчетата доста приятелски, не личи да има конфликт.

В 16ч. -Тримата убити петроханци се приготвят да отиват някъде(незнайно къде) с впечатлението , че ще се срещнат пак, не изглеждат притеснени,  не бързат, ...
   Тук някъде , привечер, се появяват 4 джипа, на които никой  не обръща внимание(защо ли)
И  след 20ч.   вече няма ток, има пожар...

ММ също изкоментира безумието да се кара на ход кемпера, замърсявайки и компрометирайки местопрестъплението. Ама и той глупав, не като разследващите.

# 11 630
Моето мнение е, че навлизането на тези източни духовни практики са нож с две, Не, ами със сто остриета!
Всякакви хора с достатъчно пари, и /или такива, които могат да си го позволят, отиват в Непал, Индия и т.н. И, научили, недоучили, чули-недочули, се връщат в България и от позицията на "просветени" започват да промиват мозъците на другите.
Не твърдя, че го правят непременно с користна цел!
Просто те пречупват учението през собствената си призма. А тя е на нашето мислене, т.н. "Западно мислене"! ...

И така лама Иво, (Бог да го прости) с цялото ми уважение към личните му качества на лидер и медиатор, е успял да зомбира/промие мозъците на десетки родители, включително и майката, която видяхме тази вечер!
Те, зомбираните, вече търсят вина за случилото се навсякъде другаде, но не и в себе си!
Те смятат за нормално да проверят живота на децата си в ръцете на някой друг!

# 11 631
Чакайте, някои хора тука нямат угодия, честно. Искаме доказателства - дадоха записите, обаче човек от брифинга е прогнил. Всички са прогнили, вероятно са единици хората, които не са с политически назначения и с връзки, особено на високи позиции. "Вашите" хора от хижата също са връзкари, ама хайде пак с двойния аршин. Що били застанали баш пред камерата... И по темата, ама не съвсем, виждам че имам изтрито мнение, само с докладване ли се случва това, защото не помня напълно (обяснявах на мързеливка, че ми е любимка на 100% и че съм Свами Петя, и още неща) какво съдържаше, но съм имала по-големи изстъпления и не са изтрити?

Да не говорим за двойния аршин  в доказателствата. Всеки, който пише нещо Калушев и педофилия, секта и тн, дори за самоубийство, трябва да представи доказателства, достойни за присъда в съда, докато те постват всякакви космически хипотези --от Дървената мафия, през Таки, до руснаците...убийците обикалят с кемпера и труповете ....

# 11 632
Цитат
Даже много от тях са хирурзи и други видове полезни граждани.

ще умра!
Недей! Определени професии, както и високи позиции в йерархични структури, се характеризират с по-голяма от средното концентрация на хора с психопатични черти. Има изследвания по въпроса, не си измислям: https://publishing.rcseng.ac.uk/doi/10.1308/rcsbull.2015.331
Цитат
Това е първото проучване, което демонстрира, че имунитетът към стрес е преобладаващата личностна черта на лекарите. Средният резултат по PPI–SF от 131 за нашата кохорта консултанти е по-висок от средния за общата популация (119).9 Преди това е било показано, че хората с високи постижения в различни професии (включително елитни войници и главни изпълнителни директори на компании) са свръхпредставени сред хората с високи психопатични резултати.10

# 11 633
  • при късмета
[
Спрете да обиждате да повтаряте невярна информация и да съдите без все още да са налице фактите .
Разбирам ,че ти звучи зловещо чичковци педофили , но няма информация достоверна ,че тези хора са причинили нещо лошо на децата били при тях .
Спрете и да плюете близки познати и роднини на жертвите , които за разлика от нас са ги познавали и имат пълното право да кажат мнението си което е не на база прочетох това и онова ,а на наистина лични впечатления .
За мен са причинили много зло на децата и изобщо не  свързано с педофилия. Промиването на мозъка, изкривяване на реалността, откъсване умишлено от обичайна среда, контакти и нормално развитие Е насилие. И са еднакво виновни за това и родители и Калушев. Взели са тези решения за децата сами, отговорността е тяхна.
Аз познавам много свестни хора, една част от тях ги познавам цял живот. Но за нищо на света не бих им оставила детето си

# 11 634
Недейте да говорите, че внушавам или се опитвам, защото преди това ме набедихте, че съм говорила за партии. Не знам кой внушава, че няма съмнително 4  мъже да живеят в хижа, да ходят с оръжия и да нарушават туристическата дейност и правата на хората, и на първо място - че си гледат чужди деца.

Кои са "нашите" хора? Защо правите постоянно подобни внушения? Вашите хора, защитничките? Всеки, който не пише по пет пъти в един пост, че Калушев е псевдо лама психар педофил, значи го защитава ли?

Последна редакция: вт, 10 фев 2026, 09:05 от anmasu

# 11 635
Тези мъже са практикували екстремни спортове, професионалисти са, водели са лагери, ако бяха баскетболисти, можеше ли децата да ходят с тях по спортни лагери, да ги отглеждат по стадиони, да пътуват от място на място, да спят при отбора, а не при мама?
Не, категорично не бих си пуснал детето само с някакви дърти пергиши, все едно каква им е дейността. Не говорим за традиционни лагери, където са много деца, с квалифицирани придружители и с документация по надлежния ред.

# 11 636
Да, свалянето на кемпера на собствен ход буди огромно недоумение.

Недейте да говорите, че внушавам или се опитвам, защото преди това ме набедихте, че съм говорила за партии.

А какво правиш? Кои са "вашите" хора, кои са двойните аршини?

# 11 637
На мен друго ме направи впечатление от интервюто на майката на Ники - че не е имала връзка с него 2 седмици, та чак е търсила странични хора за инфо.
Защо? Знаем, че Алекс е говорил с баща си на 29, някъде имаше сведения, че единия в хижата предната вечер с майка си.
Защо тя не е могла да направи връзка с Ники цели две седмици преди убийството? Със сигурност е звъняла и на другите преди да търси странични.

Няма задни мисли, просто ми направи впечатление.

Не се е виждала нито чувала редовно с детето си. Тя си има нов партньор...това е, отдавна е харизала Ники и присъства в живота му периферно. Търсила е от странични хора инфо СЛЕД убийството. Преди това не е търсила, според мен рядко са се чували, тя си е водила свой живот и не се е интересувала от него. Това е моето обяснение.

Бащата на Алекс каза, че се вижда с Калушев по няколко пъти в годината, а детето е с Калушев. Тоест, виждал се е с детето си по няколко пъти в годината...

# 11 638

Аз също бих могла да се чувам с майка си един път седмично ,ама няма как да стане 😂

Това ясно. Обаче явно и на нея и се сторило повечко и е почнала да търси странични хора, които да казали, че не знаят къде са, май на морето.
Не вярвам да не е потърсила връзка с останалите с него.
Но няма значение, сигурно наистина е нещо травиално.

# 11 639

Това ясно. Обаче явно и на нея и се сторило повечко и е почнала да търси странични хора, които да казали, че не знаят къде са, май на морето.
Не вярвам да не е потърсила връзка с останалите с него.
Но няма значение, сигурно наистина е нещо травиално.

Аз от нея разбрах, че го е търсила СЛЕД убийството, а не преди.

Общи условия

Активация на акаунт