Например, Крис Уотс си хваща любовница и избива цялото си семейство--двете малки дечица и жена си, просто иска да почне нов живот с любовницата. Аз не намирам логика в това негово действие. Но човекът е с патология и функционира по друг начин.
И аз не мога да разбера самоубийството по този начин и с тез причини...но това не значи, че няма хора в депресия, които просто се самоубиват...
На много хора, извършващи жестоки неща, не им личи. Има някакви знаци, но умело се преструват. Например, Крис Уотс е нарцисист, по всяка вероятност с висока социопатия, за да може да извърши подобно деяние. Но за вс е бил мил и добър човек. С нищо не е показвал същината си.
Тук също Краули не може да повярва, че еди кой си е убил децата. Ами на мен Лама Иво ми звучи точно като нарцисист и в постингите си, и в писмото си, а и в поведението си. Такива хора не възприемат другите хора като субекти, отделни от тях. За него Алекс е негово продължение, Ники и той. Абсурд да имат живот след него...Просто Краули, ти си нормален човек и няма как да осмислиш болни действия.
Аз допускам 1% да е невинен, но ми се вижда наистина малко вероятно, просто защото не виждам обяснение за децата.
Тсугуми, ами за педофилията и убийството има доста повече данни, отколкото за дървената мафия, а пък това сякаш е позволено в темата.