Криминални досиета

• 548 210
  • 12 226
  •   316
Отговори
# 11 880
Записите, които пуснаха от МВР, се оказаха монтаж. Сглобени кадри и изчезващи и появяващи се аномалии.

Факти и доказателства дайте. Без внушения, моля.
Елфите така казали...

# 11 881
  • В офиса

Това е лъжа. Интервюто беше пуснато и тук, няма такова изказване.

Ще си изпратиш ли детето две седмици (не години, както е било с Ники и Алекс) в изолирана хижа само с ламата? Честно?

# 11 882
Този близък роднина със сигурност не е роднина на Николай или Александър. Дано излезе да говори. Според мен от това долу + разговора от записа, че ще се видят във по-истинското място и там да служили по по-хубав начин + изказването на майката на Калушев, че го направили в жест на отвръщение от всичко случващо се в БГ + СМСа до нея се разбира, че са се самоубили от отчаяние. Опитът за помощ на болното момиче е опит. Значи или не са успели, или някой им е попречил да ѝ помогнат. Това е поводът. Чувствали са се безсилно и безсмислено. А споделеното от роднината от брифинга е причината.

От брифинга:
Много близък роднина на едно от лицата сподели с нас, че в последните месец - два е споделяло, че има страшна психическа нестабилност в сдружението и отчаяние от действителността, целите, които са си поставили, изпълнението, което действат, отношението на държавните органи към тях, отношението на техните спонсори към тях и те не виждат смисъл за продължаване на тяхното сдружение, на дейността на тяхното сдружение и техния път. Роднината ни сподели, че още тогава това лице е споделяло, че смъртта е изход и са коментирали многократно. Много са се надявали и са увещавали да се стабилизира, да намери своята цел и посока, така че да не посегне на себе си. Никой не е смятал, че могат да направят чак такава постъпка да има повече от едно починали лица.

# 11 883
  • София
пуснаха и анонимен свидетел, който е бил жертва на Калушев и който е бил свидетел, че Ники на 11 год възраст е станал обект на сексуална злоупотреба от страна на Калушев!
За мен този свидетел не е много наред.

Това е много цинично в контекста на точно тази тема....

# 11 884
На мен няколко неща са ми странни:
1. Ако ще се самоубиваш, защо ти е да стреляш точно в слепоочието? Особено сам, ако го правиш ми се вижда доста трудно технически, като по-лесно ми се вижда под брадичката да се простреляш.
2. Ако някой друг ще те прострелва, защо няма да стреля към сърцето, а ми в слепоочие?
3. Защо не са убити извън кемпера, а са били вътре?

Последна редакция: вт, 10 фев 2026, 09:36 от Rimmona

# 11 885
А как си обяснявате тези здрави, прави мъже без жени, без секс толкова години?

Сигурно ще се учудите като раберете как живеят монасите и монахините също. Simple Smile

# 11 886
  • пустинята Гоби
Не знаем нищо за личния живот на хората реално, освен споделеното от този и онзи. Семействата им, които най-добре са ги познавали не са казали нищо, изключая родителите на детето.

# 11 887
  • Другата България
Записите, които пуснаха от МВР, се оказаха монтаж. Сглобени кадри и изчезващи и появяващи се аномалии.

Е, една седмица тук се правят основно внушения и се скача/ше/ на всеки, който иска/ше /факти, и все още иска /за различни от тези по- горе твърдения/.
Нека сме обективни все пак.
Фактите са факти, по принцип, не само когато трябва да подкрепят различна от нашата теза.
Иначе и аз съм твърдо против внушенията. От самото начало.

# 11 888
Някой смело писа, че овчарят бил имагинерен и не са го разпитали. Ето, има интервю: https://lentata.com/ovcharyat-otkril-kempera-na-ivaylo-kalushev- … jzqQ3PkUKu6f-P29A
Освен това слага край на опорката, че кемперът е открит на непроходимо място и на теорията, че е закаран с мъртвите хора дотам. Колата е била на няколко метра от пътя.

Макар че невярващите едва ли ще повярват и сега, де.
1. Овчар с джип е оксиморон Trollface
2. Щом един джип може да стигне до мястото с кемпера, какво се оправдават с непроходимост. Пък аз мислех, че е стигнал пеша...нали щото труднодостъпно и непроходимо било...
3. Ако якето е негово, кога пасе овцете, че смените на охранителите са 12 или 24 часови.
4. Във фейса някой беше написал, че мястото отзад е една сграда в Бургас. Не е ли по-логично да му вземат интервю във Врачанско и околията поне. Сигурно са го хванали на работното му място на 478 km от овцете и ги е пасял веднъж седмично. За доенето дума да не отварям и как разнася кофите с мляко по баирите.
Даже не знаех, че такива места съществуват и хората си оставят овцете без надзор и тези с лилавите венци не са ги докопали.Trollface

# 11 889
  • София
Фактите са факти, по принцип, не само когато трябва да подкрепят различна от нашата теза.

Именно. Не схвана ли иронията?
Где факти, че записът е манипулиран? Факти, не "всичко, което не ме урежда", е фалишиво.

# 11 890
МВР занимавали се изобщо, какви са били тези 4 джипа, които са отивали към хижата в деня на убийствата или всичко, което не се връзва към версията “педофили и сектанти”, не е важно.

# 11 891
  • София

Дадох линк! Там е обяснено всичко + кадрите да се видят от всички. Ама разбира се линкът си го изрязала, за да напишеш коментара си. Хайде върни коментара, отвори линка чети и гледай сама кадрите.

# 11 892
Добре де, още в с. Българи, местен жител каза, че винаги са идвали с високопроходими джипове. За мен джиповете са си били техни. То това предполагам, е лесно проверимо. Отделно, че и на камери са се видяли със сигурност.

# 11 893
  • София
Това, към което си постнал линк, са някакви интерпретации, аз факти не видях.

# 11 894
Такава чешма на открито в планината работи ли през зимата? Не замръзва ли?

Общи условия

Активация на акаунт