Криминални досиета

• 568 384
  • 13 041
  •   108
Отговори
# 12 240
Flushed

Това едва сега го разбирам. Че никакви отшелници не са били тия хора, не виждали жена, и за това правещи епстайнски оргии с деца. Едва сега разбирам че тия хора са били семейни, има ли са приятелки, деца дори. Още по не ми се връзват нещата.
Ми  то и в епстийнките оргии, повечето са били семейни.

# 12 241
  • Deutschland
Копирам

В ляво има джип черен с светещ рег номер както и човек по нисък с бяла риза ,на сателитните снимки на сутринта джипа го няма ,сигурно сам се е поместил

# 12 242
  • София
  Ама да имаш много имоти престъпление ли е? Иронизирам. На фона на основите в учението му да си скромен и да нямаш стремеж към притежания.
   Но пък той не ги е искал всичките, придобил е някои чрез дарение. Хич не мога да се сетя от кого.

Много добре, освен колекцията от п@дофили, луди сектанти, наркомани,  насилвачи и пр. ... която вече се поизчерпа, време е  да внесем нова свежа линия.

Последна редакция: вт, 10 фев 2026, 14:19 от мързеливка

# 12 243
Такаа никой от разследващите не мъцна за семейното положение на част от загиналите, оставиха ни да вярваме, че жена не са помирисвали всички

Ама, разбира се. Може и да са си канили гостенки. Работата е, че обвиненията в педофилия,дори недоказани, веднага настройват хората и те забравят да гледат за друго.

# 12 244
Flushed

Това едва сега го разбирам. Че никакви отшелници не са били хора, не виждали жена, и за това правещи епстайнски оргии с деца. Едва сега разбирам че тия хора са били семейни, има ли са приятелки деца дори. Още по не ми се връзват нещата.

Също така тук се писаха измислици, как се били отказали от професиите си. Това също не е вярно. Адвоката си е адвокатствал, счетоводителят си е управлявал много успешно фирмата. Да, влагали са много време и енергия в това свое странично хоби, но далеч не са фрийковете, които се опитват да ги представят.

Сега е ясно, че "стрелите" се насочват приоритетно към Ивайло Калушев, но той няма как сам да е "секта", "канал за ... нещо си", "педофилска мрежа", и за каквото там още групово ги слагаха в началото под един знаменател.

# 12 245
Е как да се докаже, че с дете е злоупотребявано, ако това дете не мине медицински и психологически преглед. Как полицията да вземе дете от майка му и принудително да го даде на лекар, да се доказва, там каквото ще се доказва? Как да обвиниш човек без медицинска експертиза. На мен сте ми много странни, то по вашата логика всеки може да казва всичко и веднага го осъждат, ей така по сигнал. Ми то и при комунизма не е било чак така.

# 12 246
Само да кажа, че семейното положение не служи за доказателство дали някой човек е с алтернативна сексуална ориентация или не. Не говоря за тримата млади хора конкретно. Говоря по принцип.
А сигналите, че има деца дълго време при Калушев, подавани от техни близки, които не смятат това за редно, са напълно реални факти.

# 12 247
А как си обяснявате тези здрави, прави мъже без жени, без секс толкова години?

Сигурно ще се учудите като раберете как живеят монасите и монахините също. Simple Smile
Мхм точно те и в други религиозни училища католически и ислямски е известно какво става между наставници и ученици.
А каква е логиката, ако някой друг ги е убил да убива кучетата?

# 12 248
  • Варна
Мен пък ме учудва как разследвания не се водят, защото близките не съдействат...все едно други процесуални способи не съществуват.
Доколкото знам според закона несъдействието на семейството не е причина за неразследване.
Естествено, че може и семейството да е замесено при поставяне на деца в риск и естествено че няма да съдейства при такъв случай.

Прекалихме с това "Всеки сам си преценЯ"

# 12 249
Рокет, за последен път те питам: какво е отношението на личните родителски решения за това как да възпитават и отглеждат децата си към това кой и защо е извършил убийствата? Какво отношение имат вашите коментари, в голямата си част грозни, за родителите на тези деца към това кой и защо е извършил убийствата? Какво отношение има това, че Николай и Алекс, и техните родители са избрали, не са насилвани, да живеят по начин, който ние не споделяме, към настоящата ситуация?
Постоянно една група потребители сочите с пръст и епитети родителите. Ма било тъжно, ма било безотговорно, ма не било повод за гордост. Не искате да направите разлика между лично мнение и знания и факти. Представяте първото като второто. Дали са добри, дали са лоши, те носят кръста за изборите си. В качеството си на какви давете оценки и съдите? Близки дългогодишни приятели споделят само позитивни впечатления, ама не било така, не били такива. Били педофили, сектанти и не знам още какво.
И последно: нито един от вас не настоява да разбере защо институциите не са направили нищо за толкова години, защо в момента се подхвърля половинчата и разнопосочна информация, но с огромно удоволствие от самото начало ровите в лични профили, споделяте теории за Туин Пийкс и оценявате хора, ситуации, които не познавате. Превърнали сте се в нещо като вещерски събор.
+1.
Цитирам, защото обобщава до голяма степен и моето мнение.

# 12 250
Мен пък ме учудва как разследвания не се водят, защото близките не съдействат...все едно други процесуални способи не съществуват.
И мен. Че и най-официално на брифинга си го казаха, като че ли е най-нормалното нещо... И особено - става въпрос за сигнал за ДЕТЕ в риск. Достатъчно е било родителите да откажат да съдействат и готово. Как става тая работа?! Сигурна съм, че само при определени хора се получава...

# 12 251
  • Разпиляна във въображението
Копирам

В ляво има джип черен с светещ рег номер както и човек по нисък с бяла риза ,на сателитните снимки на сутринта джипа го няма ,сигурно сам се е поместил

Това не е джип. Мисля, че са пламъците.

# 12 252
Такаа никой от разследващите не мъцна за семейното положение на част от загиналите, оставиха ни да вярваме, че жена не са помирисвали всички

Тоест на полицията не трябва да вярваме, но на една жена от фейсбук - да. Head Band
На Иво медиите намериха  някаква стара приятелка от студенство, която нищо не спомена за деца.
Да бяхте и разгледали профила на въпросната кукувица преди да я поснете като достоверен източник.

# 12 253
  • софия
...
А сигналите, че има деца дълго време при Калушев, подавани от техни близки, които не смятат това за редно, са напълно реални факти.
Какво са направили данс, ДАЗД, прокуратурата, ГДБОП?
Ако приемем думите на Асен Йорданов, че първият сигнал е от 2021 г., това са 4 години нищоправене.
И това не е политика, това са факти - сигнали, по които различни държавни институции 4 години (не 1-2-5 месеца) не правят нищо. Не една или две структури. Защо?

# 12 254
  • София
След като полицията пуска монтажи...

Общи условия

Активация на акаунт