Криминални досиета

• 578 648
  • 13 482
  •   268
Отговори
# 12 915
Сега чух в новините по БНТ майката на Калушев. Убедена съм, че знае, че е п@@@фил. Само като я чух да казва "Обичам България, но....", и ми стана ясно, че знае. Значи ако наистина нищо не знаеше хич нямаше да казва, че обичала България.

# 12 916
Стара дъвка, в момента пак закриват на едно място и разкриват в дуго.
Важен в контекстът, който се обяснява в интервюто, не някакъв факт.

Има интересни балистични подробности за оръжията.

# 12 917
Всички тези хора са можели да заминат за произволна страна заедно или поотделно и хич да не им пука за имидж. Че има педофилия, има, въпроса е в размера, но при всички случаи не мисля че това е повод 6 души да се гръмнат.
От всички известни ни факти, не виждам нищо, което да е мотив.

# 12 918
Ще го направи и не случайно е толкова скромен на архивните кадри.
Защото е в групата на няколкото, който кой знае защо затрупват изхода, който блокираните панически търсят и от където могат да излязат.

Разкопават го героически в крайна сметка и ги вадят, късметлия е и той, че тоя случай не завърши трагично.
Тоест казваш, че Калушев и други хора са затрупали изхода на пещерата, в която са били блокирани децата, а после уж са го разкопали, за да се представят като спасители?
Това откъде е като информация?
Аз си спомням много мътно случая, изобщо не свързах, че той е участвал преди да се изкоментира тук.
Той и други се сетили, че затрупали навремето преди инцидента един тесен изход с цел сигурност, а като станал сакатлъка, пак се сетили, че могат да го отворят и да ги изкарат оттам.
Не ми се търси, но не може да се заключи умисъл или безотговорност от публикацията.

# 12 919
  • София
Стара дъвка, в момента пак закриват на едно място и разкриват в дуго.
Важен в контекстът, който се обяснява в интервюто, не някакъв факт.

Има интересни балистични подробности за оръжията.
В същият контекст интервюто можеше да посочи, че инцидента е станал на Трифон Зарезан.

# 12 920
Ами ако хижата е била тъпкана с наркотици, и тези са се отказали от филма, решили да запалят всичко, но да тръкнат за последно, че няма да останат, чест било ама не тръгнала работата, та да се разпиляват, кой от където е. Да, обаче не са им дали шанс да се откачат.

# 12 921
Барса, аз съм по живота, така си възпитавам и децата, животът е един и се живее на макс. Надявам се това да ни спаси от лами, пречистване, духовно извисяване и т.н. не ги разбирам тези хора и смятам, че са били супер нещастни и не разбирам как са се докарали до тук. Нито ламата Калушев разбирам, при толкова имоти, да продаде един и да пробва на Бали или Филипините, а не да се самоубива.
Трябва да му гледаш лекцията, за да го разбереш може би. Аз все още не съм е гледал. Поначало е непонятно, хора да изберат отвъдното без видима причина. Какъвто е случая. Аз да речем бих се самоубил само в една ситуация. Не в тяхната. Те нямат причина да се самоубиват, никаква. За това е и съмнителна официалната версия, на изначално ниво.

# 12 922
За мен регистрацията и "меморандума" са първоначална зелена далаверка, но е попаднала пред очите на други хора, които са се възползвали от базата, оградите и ламата вътре.
Гледам и Дунчев казва да търсим парите.
Точно, и аз смятам, че там е "заровено кучето", но затова упорито се отклонява вниманието в друга посока, за да не излизат друг тип връзки, контакти, схеми и конкретни хора.
Същото мисля, и това го писахме в самото начало, преди Сарафов да излезе и да хвърли версията “педофилия“ на обществото. Съвсем удобно и целенасочено. После се започна със сектата, и оттогава това е основната нишка, на която се набляга. Отново целенасочено. Девет дни пълно с полиция в района, заради една секта. И няколко мармота.....
Да, това прави много силно впечатление.
Аз лично не изключвам педофилия, даже напротив, но е очевидно, че от самото начало, още с първите изявления целенасочено се води приоритетно в тази посока. И зад това има други причини.

Хем педофилията е супер трудна за доказване и затова е съвсем нормално държавата години наред да не е направила нищо в тази връзка, хем в същото време от първите часове ни убеждават категорично, че има педофилия.

# 12 923
  • София
И аз съм убедена, че майката знае.
И не само тя- в средите също се знае, че е педофил и ненормалник.
Под прикритието на "любовта към природата и красотата" и враг на системата, се е толерирала въпросната тотална социална изолация, прекъсване на всякакви контакти с нормалния социум, училище, родители и прочее.

И не мисля, че изобщо са намесени наркотици.

Зависимостта е формирана със съвсем други механизми.

# 12 924
На мен това ми беше интересно - само хронология, факти, идващи от властите и въпроси относно неяснотите https://www.youtube.com/watch?v=n5-E-XvwTQI
Без фантасмагории, без теории на вероятностите, поне до средата, докъдето изгледах. Дава добра яснота, че нищо не е ясно.

# 12 925
Сега чух в новините по БНТ майката на Калушев. Убедена съм, че знае, че е п@@@фил. Само като я чух да казва "Обичам България, но....", и ми стана ясно, че знае. Значи ако наистина нищо не знаеше хич нямаше да казва, че обичала България.
Благодаря, че сподели, за да чуя точно какво е казала и с какъв тон. Знаела е, най-малкото че има нещо нередно.
Забелязва се една агресия във всички близки - тя, другата майка, бащата, когато се зададат логични въпроси.

# 12 926
Нещо интересно: извлекли са файловете, които Калушев е използвал за своя персонализиран ChatGPT.
Тук може да намерите анализ на файловете, а в коментарите и самите файлове: https://www.facebook.com/share/p/1BxiXwGVuQ/?mibextid=wwXIfr

# 12 927
  • София

От всички известни ни факти, не виждам нищо, което да е мотив.

Хората с психически заболявания нямат мотив в смисъла, в който здрав човек го разбира. Ето първите два случая, първият беше коментиран назад - жертвите са 909, вкл. цели семейства с бебета и малки деца. Какъв е мотивът? Лудост, вяра в пророка/лама/гуру/учител, вяра в по-хубавия свят. Менсъновите пък са мислели, че борят злото, Сатаната, и затова са извършили кърваво убийство. Това мотив ли е?

https://kriminalnidosieta.com/izvestni-slutchai/narodniyat-hram- … ovoto-samoubiyst/

https://kriminalnidosieta.com/izvestni-slutchai/falshiviyat-pror … ta-istina-na-aum/

https://kriminalnidosieta.com/izvestni-slutchai/tcharlz-mensan-i … govoto-semeystvo/

Тези ги има само в сайта, от който е взета и картинката на темата Simple Smile За съжаление вече почти не го обновяват. С едно интернет търсене може да излязат десетки случаи... Къде ще намериш нещо подобно на мотив из всички истории? Няма такъв. Може да има някакъв повод за финалното изстъпление, нещо с момичето например в този случай, но смислен мотив, логическо оправдание за подобен избор - не.

# 12 928
  • Другата България
За мен регистрацията и "меморандума" са първоначална зелена далаверка, но е попаднала пред очите на други хора, които са се възползвали от базата, оградите и ламата вътре.
Гледам и Дунчев казва да търсим парите.
Точно, и аз смятам, че там е "заровено кучето", но затова упорито се отклонява вниманието в друга посока, за да не излизат друг тип връзки, контакти, схеми и конкретни хора.
Същото мисля, и това го писахме в самото начало, преди Сарафов да излезе и да хвърли версията “педофилия“ на обществото. Съвсем удобно и целенасочено. После се започна със сектата, и оттогава това е основната нишка, на която се набляга. Отново целенасочено. Девет дни пълно с полиция в района, заради една секта. И няколко мармота.....
Да, това прави много силно впечатление.
Аз лично не изключвам педофилия, даже напротив, но е очевидно, че от самото начало, още с първите изявления целенасочено се води приоритетно в тази посока. И зад това има други причини.

Хем педофилията е супер трудна за доказване и затова е съвсем нормално държавата години наред да не е направила нищо в тази връзка, хем в същото време от първите часове ни убеждават категорично, че има педофилия.
Да, и аз не я изключвам, и я осъждам категорично - това дори не следва да се коментира, надали някой ще е ок с насилие под каквато и да е форма, над деца. Не в това е въпросът обаче. Девет дни вече, и още вероятно, да е блокиран района няма как да е заради търсене на доказателства за педофилия, да не говорим, че ако е имало нещо такова то датира от години, сега малко като сетила се Мара да се побара.....къде бляха досега?

# 12 929
  • София
Ами ако хижата е била тъпкана с наркотици, и тези са се отказали от филма, решили да запалят всичко, но да тръкнат за последно, че няма да останат, чест било ама не тръгнала работата, та да се разпиляват, кой от където е. Да, обаче не са им дали шанс да се откачат.
Имам спомен, че на брифинга казаха, че в хижата не са открити наркотици.

Общи условия

Активация на акаунт