А английски няма ли да учим? - 3

• 79 117
  • 723
  •   1
Отговори
# 615
Трябва ли аз да звъня на школата или те ще ме потърсят когато се събере група?

# 616
  • София-Младост
Би трябвало те да те потърсят, но н епречи да им звъннеш.
Аз звънях в Кабината, през ноември ще започват. Няколко поредни месеца ще има стартова дата и всеки ще си избере. Вероятно ще е пон-сряда-петък 19-21/21,30, но подлежи на доуточняване.

# 617
Някой записвал ли се или да има наблюдения, върху курсовете и работата на една дама Мария или позната във Фейсбук, като  Английски с Ели ?

# 618
Момичета, аз пак ще трябва да сменям ваучер.
На едно място ми отказаха заради нивата, на другото пък аз не искам - Кабината, защото за 2 месеца взимат едно ниво и е 3 пъти седмично по близо 3 часа... това е яко препускане... ние сме работещи все пак. Не споменаха за съботно-неделни.
Търся нещо по 2 пъти (пон., сряда или петък), във вторник и четвъртък имам допълнителни ангажименти и се прибирам чак в 20.30 вкъщи... Споделете, ако знаете за онлайн школа по английски с подобен график. Благодаря ви Simple Smile

# 619
aDream, ще търся с теб Simple Smile
3 пъти в седмицата за 3 часа не знам как ще смогна с малко дете...

# 620
И аз се отказах, заради това. В моят град има една школа и може да се ходи 3 пъти по 3 часа или 2 пъти по 4 в работните дни. Самата школа на 6км разстояние. Добре, че не си пуснах ваучер, питах в бюрото по труда при невъзможност да ходиш връщаш парите - към 1000лв.

Последна редакция: ср, 09 окт 2024, 11:52 от Лъчестлъч

# 621
Момичета (и момчета), пишете от кое ниво англ. искате да почнете. Понеже вчера говорих с една школа, която чака да се съберат още малко хора и ще преподава онлайн в дните понед. и сряда от 18.30 за около 2+ часа. Аз ще записвам от В1... ако и вие, може да сформираме групата и да почваме Simple Smile
Поне на мен, графикът им много ми допада Simple Smile

# 622
Момичета (и момчета), пишете от кое ниво англ. искате да почнете. Понеже вчера говорих с една школа, която чака да се съберат още малко хора и ще преподава онлайн в дните понед. и сряда от 18.30 за около 2+ часа. Аз ще записвам от В1... ако и вие, може да сформираме групата и да почваме Simple Smile
Поне на мен, графикът им много ми допада Simple Smile

Колко време е продължителността на курса? И коя е школата?

# 623
Здраяейте момичета,

В същата ситуация съм. Отказах се от кабината точно заради лошия график и препускането.

Сега записах в Училища Александър, те чакат да се съберат хора за да стартират ниво B1. Аз избрах тях заради графика. От останалите школи за B1 или нямат хора , защото се водили високо ниво или няма да стартират скоро

# 624
С какъв график са

# 625
Аз говорих с Фарос, но те чакат още поне 5-6 човека. За тези Александър четох лоши отзиви точно за тези курсове с ваучери... Какъв им е графикът? И аз ще започвам В1, така че може и да размисля дали да не се запиша при тях, ако почват скоро ...

# 626
  • столицата
Фарос на кой телефон ви вдигат? Аз не успявам да се свържа.

# 627
На този ми вдигнаха днес 087 517 9431
Момичето каза, че скоро ще съберат група. Целия курс ще трае около година с около 15 дни право на отсъствия.

# 628
На този ми вдигнаха днес 087 517 9431
Момичето каза, че скоро ще съберат група. Целия курс ще трае около година с около 15 дни право на отсъствия.

Това за кои нива е?
И знаеш ли с какъв график ще са?
2 или 3 пъти в седмицата и продължителност

# 629
От Б1 до С1. За графика казаха, че ще се уточни след като се събере група.

Общи условия

Активация на акаунт