А английски няма ли да учим? - 3

• 79 104
  • 723
  •   2
Отговори
# 645
  • столицата
Получихте ли договорите от Кабината? Само не са  пратили графиците, а без тях за какъв договор говорим изобщо? Че и с неустойки.

# 646
Имам приятелка, която започна миналата седмица с ваучер ниво Б1 към Училища Европа (Есет) . Два пъти седмично по 2 часа е, вечер. Извикали са ги на среща, дали са им безплатни учебници и уроците са онлайн.

Аз още чакам при същите да се сформира група от А2.

Знаеш ли за А2 дали ще е пак така - два пъти седмично по 2 часа?

Получих договор и аз. Не съм го попълнила.
Дали щом ваучера вече е регистриран в Агенцията по заетостта не мога да сменя доставчика на обучение.

# 647
  • столицата
Може да се смени преди да сте подписали договор.

# 648
Ех, не съм очаквам от Кабината така да се мотат с графиците, как да решим дали и кога можем да учим, след като сме работещи.
Иначе, да - получих договора и ще го изпратя, защото имам желание да се обучавам пред тях, но дано да имам сили затова...

# 649
  • Sofia
Потребителка създаде тема само за ваучерите https://www.bg-mamma.com/?topic=1701650.new#

# 650
  • пустинята Гоби
Аз кандидатствах с ваучер в училища Фарос и получих мейл от тях, че се сформира група за ниво В2, понеделник и сряда от 18 30 до 21 20. По принцип съм навита, но 3 часа ми се струват ужасно много. Някой с отзиви?

# 651
В2??? Хмммм, на мен от школите ми казаха, че никой не почва от това ниво, защото третото трябва да е С2, а то е много специфично...
Да нямаш предвид от В1?
Ти пък викаш ще ти е сложно 2 пъти седмично по 3 часа, а питаш ли Кабинците - ще правят три пъти седмично по 3 часа, плюс една събота в месеца по 6 часа 🧐😬🤐

# 652
  • пустинята Гоби
Няма грешка, нивото е В2, а следващите две са С1 и С2. Ще се карат едно след друго. Притеснявам се малко, защото явно си трябва присъствие (дистанционен е курса), иначе пише че се дължи неустойка на фирмата.

# 653
Идвам при вас Simple Smile
Да отделя време за учене на английски език, това ще ми е една от целите за 2025г.
Мама на едно много палаво 4 годишно дете съм и малко бебенце, вкъщи съм си и искам през свободното време на обяд като спят децата или вечер да отделям по час-два за учене. Повече време няма как да отделя като време и трябва да е в моето удобно време.
Затова, ако някой от вас е доволен от програми за учене, видео уроци за слушане нека ми сподели?

# 654
Идвам при вас Simple Smile
Да отделя време за учене на английски език, това ще ми е една от целите за 2025г.
Мама на едно много палаво 4 годишно дете съм и малко бебенце, вкъщи съм си и искам през свободното време на обяд като спят децата или вечер да отделям по час-два за учене. Повече време няма как да отделя като време и трябва да е в моето удобно време.
Затова, ако някой от вас е доволен от програми за учене, видео уроци за слушане нека ми сподели?

На какво ниво си? Ако си поне на А2 аз ползвам praktika ie виж има малко безплатна версия, където, си говориш, поправяте изкуствен интелект, можеш да си създаваш сама теми за разговор + желана граматика да упражняваш.

# 655
Нямам особен опит. Зная много малко неща и не говоря свободно.

# 656
Нямам особен опит. Зная много малко неща и не говоря свободно.

Това приложение има и А1, с обяснения на граматиката също, но с повече познания става реален разговор, поправя. Ако имате време за уроци, сам човек с начални познания е трудно и отнема време.

# 657
Аз кандидатствах към Кабината, пратиха ми, че ще започнем през януари. Ако обаче, отложат групата, ще анулирам ваучера към тях и ще избера други, само се чудя кои да са.

# 658
Които ще имат начало тогава на Вашия език и Вашето ниво. Може би повечето ще са започнали вече.

# 659
Привет Новата поредица безплатни видеа на Английски с ДЖЕЙ:
https://youtu.be/x6YSJM6Lu-I?si=NQ4xgZd2HVE2prgn

Някой да е доволен от школа за обучение с ваучери? Питах в Училища Европа,в нашия град няма присъствено с ваучери. Само онлайн изглежда. За Фарос бяха добри отзивите, но също затвориха школата в града. Та се колебая дали да не запиша онлайн, но 3 дни по 3 часа ми се виждат много.

Общи условия

Активация на акаунт