На море в Гърция 2019 - III

• 41 468
  • 758
  •   1
Отговори
# 345
  • малкия йеросалим
Здравейте.Днес акостирахме във Вурвулу.За първи път сме на Ситония.Обачеее....Тук в селцето няма никакви забавления.Предложете къде наблизо да отидем на разходка и да са доволни децата.

# 346
Изключително много ви благодаря!
Относно Вурвуру - за забавления може да отидете до Никити, на 15 минути е с колата.

# 347
Bradley Cooper, благодаря много!

# 348
  • иска ми се Варна през лятото
В Керамоти има комари, както и в Неа Ираклица, Неа Перамос, Офринио, Неа Врасна... навсякъде е имало Simple Smile , но се оцелява. Вкусна храна на добра цена хапнахме в "При братята". Препоръчвам и таверна "Гларус", много по-приятна обстановка, но малко по-скъпо...

Тази година почти няма комари. Моя съпруг каза, че е тигрое тоя, дето го хвана  😄 /как ли го разбра... тигрова му работа/ И предвид, че децата мрънкаха от ухапване през деня, та и тъй като четох статия, че тигровите хапят през деня, таблетките постоянно бяха включени. Но в сравнение с мин година по това време, са малко. Докато виж... мухите бяха много. Не очаквах.
В понеделник в 13.30 на Маказа -  40 мин. Даже странното е, че на излизане от Гърция бяхме повече от влизащите. В събота към БГ приятели се прибраха през Свиленград  само с няколко коли, защото видяли многото румънски към разклона за Маказа. Ама ние не очаквахме.
Щях да споменавам преди, че е хубаво да се разходите по плажа да разгледате, защото от пясък и камъни се променя ивицата всеки път. Мин година бе различно в единия край на залива и в другия, а и след дъжд се променя.

# 349
  • София

Що не я обявят на 30 юни, за да не можем да си тръгнем...

# 350
Лиана11, момичетата вече са те ориентирали, но и аз да кажа.
До манастира спокойно може да се качите пеша, стига да намерите и в Палеокастрица къде да паркирате. Пътят не е тесен, но пък паркинга горе не е много голям. Ние спряхме долу в града и ходихме пеша. Не е много, а и има хубави гледки за фотопауза по пътя за манастира.
На крепостта не сме ходили, нямаше желаещи в жегата.
По отношение на останалите пътища - не са много тесните и където има такива, са урегулирани със светофар, който пропуска коли за определено време само в едната посока и се редува. Малко глупаво го обясних, но се надявам да се досети. Това са обикновено пътища в населени места. Извън селата и градчетата повечето са съвсем нормални.
Ако ходите в столицата, предварително си подбери паркинг чрез Google, за да не се мотаете. Там е натоварен трафика, а има и доста еднопосочни улици.

# 351
  • София
Благодаря ти много,
Да и аз за столицата огледах паркингите, към старата част съм набелязала.

# 352
  • София
Инцидентно резервирахме за Амулиани. Да ви попитам как са плажовете (по-скоро морето) там. В смисъл бързо ли става дълбоко или има места, където морето е по-плитко?
Не съм с бебета, но 11г. ми син е с фобия от дълбоко и се надявам за ръста му от 140см. да има дъно.

# 353
Аликес е прекрасен и много плитък плаж. Има и други, някои по-плитки, други по-дълбоки. На 1-ва стр. ще намериш информация за всички.

# 354
  • София
M_I_A, в неделя се върнахме оттам. Пиши ми ЛС каквото те интересува, ще ти отговоря. 😊
Момичета, благодаря ви за информацията за Transferwise! Всичко мина бързо, лесно, удобно и безпроблемно.
M_I_A, точно резервацията си плащах с Transferwise и то като се прибрахме. Невероятно доверие към нас от страна на домакинята, впечатлена съм наистина.

# 355
Някой има ли впечатления от Агия Триада? Как са плажовете? Градчето как е?

# 356
Запис при вас. За 5 поредна година ще почиваме в Гърция. Закъсняхме с резервацията тази година. Търсим нещо на първа линия със закуска и вечеря, Халкидики или под Олимпийската ривиера, около Волос.

# 357
Прикачвам малко снимки от плажовете ,на които  бяхме. Керкира( Корфу) , Палеокастрица, Сидари.
Посетихме и синята лагуна и Сивота.
Плажовете са прекрасни, заслужават си!
Приятна почивка на всички, на които предстои да посетят Гърция.
Animal Dolphin Flowers Palm Tree Nature Sunny

# 358
  • have faith and be patient ..
Снимка номер 4 къде е правена ?

# 359
  • София

Панермос

Хора

Схинуса

Общи условия

Активация на акаунт